Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Στηρίζοντας την Χρυσή Αυγή...


Δύο ερωτήσεις :

Δημοσιεύοντας τέτοιες φωτογραφίες θα χτυπηθεί η Χρυσή Αυγή;

Αναμασώντας αριστερόστροφα λογίδρια περασμένων δεκαετιών θα μειωθεί η δυναμική της;

Το πολιτικό σύστημα που εξέθρεψε το φαινόμενο της, στην ουσία οδηγεί τους ψηφοφόρους στην αγκαλιά της. Είναι ξεκάθαρο.  

Δείχνει στους πολίτες με τον πιο απλό - απλοϊκό τρόπο πιο κόμμα είναι απέναντι από τα υπόλοιπα.

Με σχέδιο ή χωρίς, μεγάλα τμήματα του εκλογικού σώματος, ακόμη και μετά τις αποκαλύψεις για δολοφονική δράση μελών της, εξακολουθούν να δηλώνουν ευθαρσώς στις δημοσκοπήσεις την επιλογή της ως κόμμα προτίμησης.

Οι πολιτικοί του Συνταγματικού Τόξου είναι ή βλάκες ή συνένοχοι.


Βλάκες, αν δεν έχουν αναλύσει - εντοπίσει - δράσει τους λόγους ενδυνάμωσης της Χρυσής Αυγής. Έμειναν στην ανάλυση του υπαρκτού ζητήματος της αθρόας λαθρομετανάστευσης, δημιούργημα των κυβερνήσεων του Καραμανλή του νεότερου. Αγνόησαν την παρατεταμένη ανομία, την ζούγκλα στην αγορά εργασία, τις ακάλυπτες επιταγές, το πληγωμένο εγώ ενός επιμελώς εκπαιδευμένου στην ημιμάθεια λαού, εύκολα χειραγωγήσιμου, όταν EURO ΥΠΗΡΧΑΝ για τους λίγους, και CENTS για τους πολλούς.

Συνένοχοι, αν παίζουν το παιχνίδι εκείνων που επιδιώκουν την ριζοσπαστικοποίηση της κοινωνίας, οδηγώντας τη χώρα συνειδητά στο χάος. 

Τα άκρα τα νικάς μόνο με το μεγαλύτερο όπλο της Δημοκρατίας.
Το Διάλογο.

Μόνο που για το τελευταίο χρειάζεσαι "όπλα". Την εφαρμογή των νόμων του κράτους, την αποκατάσταση τους αισθήματος δικαίου, και της εθνικής - κοινωνικής αξιοπρέπειας.

Vegetius

Υ.Γ. : Για την ιστορία το όπλο που κρατά ο Ηλίας Κασιδιάρης, δεν είναι Καλάσνικοφ αλλά saiga 410 και είναι κυνηγετικό όπλο για το οποίο εγκρίνεται ανάλογη άδεια κατοχής.


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου