Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

Αυτό είναι το ελληνικό χωριό που πλέον κατοικείται μόνο από αλλοδαπούς


Οι ντόπιοι κάτοικοί του το εγκατέλειψαν και πλέον το ελληνικό ακριτικό χωριό κατοικείται μόνο από αλλοδαπούς.

Tο ορεινό Ασημοχώρι, της Κόνιτσας, που κατοικείται το χειμώνα μόνο από αλβανικής καταγωγής και από καμία οικογένεια με ρίζες από το χωριό.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει εξαιτίας των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο χωριών και κατά συνέπεια οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν το χειμώνα είναι ανυπέρβλητες. Έτσι οι κάτοικοι του το ζουν στο χωριό τους από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο.


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου