Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Οι Εβραίοι βράβευσαν Σαμαρά & Παπούλια για Χρυσή Αυγή & ανθρώπινα δικαιώματα

Οι Εβραίοι βράβευσαν Σαμαρά & Παπούλια για Χρυσή Αυγή & ανθρώπινα δικαιώματα

Συνάντηση με εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου είχε σήμερα ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα μέλη του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου έδωσαν βραβείο στον Πρωθυπουργό, για τη συνεισφορά του στη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Είναι ο τρίτος ηγέτης μετά τον Ρώσο Πρόεδρο και τον Βέλγο Πρωθυπουργό που βραβεύεται με αυτή το βραβείο από το Ε.Ε.Σ.

Και μπορεί η βράβευση επίσημα να έγινε για τη συνεισφορά του Αντώνη Σαμαρά στη Δημοκρατία και στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ωστόσο συνδέεται άρρηκτα με τα της Χρυσής Αυγής.

Εδώ και καιρό Εβραϊκές Κοινότητες, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος, εξέφραζαν με το πιο ξεκάθαρο τρόπο την αντίδρασή τους για την παρουσία της Χ.Α. στην πολιτική ζωή της χώρας και συγχρόνως δήλωναν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επιθυμία τους για να βγει ο Λαϊκός Σύνδεσμος, εκτός αυτής. Λίγο αργότερα, ήρθαν οι συλλήψεις, οι προφυλακίσεις και βέβαια η δήλωση Σαμαρά ότι «θα τους λιώσει».
 

Τα πρώτα συγχαρητήρια στον Πρωθυπουργό από την εβραϊκή κοινότητα ήρθαν στην ομιλία του στην Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή αμέσως μετά τις συλλήψεις και στη συνέχεια, κατά την επίσκεψή του, λίγες ημέρες μετά στο Ισραήλ. Το σημερινό βραβείο λοιπόν, δεν μπορεί να είναι, παρά η επιβράβευση για την στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή.

Άλλωστε, για αυτό ακριβώς βραβεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Στον Παπούλια απονεμήθηκε το Μετάλλιο της Εκατονταετηρίδας του ιδρύματος «Raoul Wallenberg», σε αναγνώριση των αγώνων του για την υπόθεση της ειρήνης, της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των αγώνων του κατά του φασισμού και της μισαλλοδοξίας και ειδικότερα στην ανάδειξη και υπεράσπιση της μνήμης δεκάδων χιλιάδων Εβραίων από τις θηριωδίες των ναζί.


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου