Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΚ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Μια νέα δημοσκόπηση που φαίνεται να φέρνει τα πάνω κάτω έφερε  στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή Μακελειό 4 μέσα από τη συχνότητα του ΖΟΟΜ. Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν την δημοσκόπηση να έχει γίνει από την εταιρία στοιχημάτων της Αγγλίας την «William hill LTD». Ωστόσο πριν από λίγο ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε στον αέρα της εκπομπής ότι η δημοσκόπηση δεν ανήκει στην εταιρία William hill LTD αλλά έχει γίνει από την Βρετανική Πρεσβεία.

Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης :

ΣΥΡΙΖΑ 27,5 %

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 20%

Ν.Δ 18%

ΑΝΕΛ 8,5%

ΚΚΕ 7,5 %

ΠΑΣΟΚ 3,5 %



Related Posts :



1 σχόλιο:

  1. Βλακείες λέει και αυτή η δημοσκόπηση. Καταρχήν, η ΝΔ δεν έχει 18%, είναι χαμηλότερα. Το Μάιο, εκλογές 2012 πήρε 18.85%. Πώς είναι δυνατόν να έχασε μόνο 0.85% από τότε έως σήμερα. Μάλλον στο 14-13% βρίσκεται με τον τρόπο που κυβερνά.
    Η δημοσκόπηση έχει μάλλον το πραγματικό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ 27,5% δηλαδή περίπου όσο είχε πάρει στης εκλογές Ιουνίου 2012 26,89%. Αυτό γιατί ναι μεν θεωρείται κόμμα εξουσίας αλλά δεν πείθει τον κόσμο ότι μπορεί να δώσει λύσεις. Άρα η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανέφικτο όνειρο.
    Το πασοκ στις εγχώριες πειραγμένες δημοσκοπήσεις που βγαίνουν στην δημοσιότητα εμφανίζεται 4-5 εδώ είναι πιο συμβατή με την πραγματικότητα η έκτη θέση. Επίσης το ποσοστό μάλλον ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα από την στιγμή. Άλλωστε είναι ναι μεν στην εξουσία αλλά υπό ολική κατάρρευση.
    Οι ΑΝΕΛ εμφανίζουν μάλλον το πραγματικό τους ποσοστό στην δημοσκόπηση αλλά μπορεί να είναι και ελάχιστα παραπάνω. Ναι μεν εισπράτουν την φθορά της ΝΔ αλλά για άλλα η έντονη φημολογία για συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ και άρα νόθευση των θέσεων τους προκαλεί χάσιμο ψηφοφόρων. Επίσης υπάρχει και χάσιμο ψηφοφόρων από τα πολλά νέα δεξιά κόμματα που έχουν κάποια προβολή στα ΜΜΕ π.χ. ΝΕΑ ΜΕΡΑ , ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα κόμμα που έχει δυναμική παρά τις διώξεις αλλά και έντονη δυσφήμιση από το εσωτερικό και εξωτερικό. Το ποσοστό της είναι μικρότερο από 20%, γύρω στο 14-15% αυτή την στιγμή αλλά αν καταρρεύση το στημένο κατηγορητήριο σε βάρος της μπορεί να παλέψει με το ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη θέση. Σίγουρα όμως οι κυβερνώντες, από ότι φαίνεται στα ξεπουλημένα ΜΜΕ, θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να τη βγάλουν εκτός νόμου στις βουλευτικές εκλογές.
    Η ΔΗΜΑΡ δεν εμφανίζεται αλλά είναι άλλο ένα συγκυβερνόν κόμμα υπό κατάρρευση. Με βάση και τις μεγάλες πιέσεις που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον εσωτερικό διχασμό για το αν θα πρέπει να ξαναμπεί στην κυβέρνηση ή για το αν θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ, προκαλούν αστάθεια και έξοδο ψηφοφόρων. Ποσοστό, 1-1,5% έναντι του Μαιου του 2012 6,11% και του Ιουνίου του 2012 6,25% αλλά και με αντιμνημονιακή ρητορική πότε περί δήθεν απαγκίστρωσεις από το μνημόνιο.
    Το ΚΚΕ έχει σίγουρα μεγαλύτερο ποσοστό από το ΠΑΣΟΚ, έχει σταθερά αντιμνημονιακή θέση αλλά δεν πείθει μάλλον και λόγω ανεπαρκούς ηγεσίας. Είναι γύρω στο 7,5%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή