Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Έγκλημα εις βάρος του Λαού


Κάθε άνθρωπος οφείλει να προστατεύει την ζωή του ως υπέρτατο αγαθόν. Η αυτοπροστασία της ζωής του είναι έμφυτη, ενισχύει τα μέσα και τους τρόπους των ενεργειών του για να προστατεύσει την ύπαρξη του. Ο αγώνας του ανθρώπου για την επιβίωση του δεν είναι θέμα γνώσης κανόνων, νόμων ή επίγνωσης της ιστορίας της ανθρωπότητας. Ο άνθρωπος γνώριζε από μόνος του να επιβιώνει από την εποχή των παγετώνων και κατά την διάρκεια της δύσκολης πορείας της ζωής του. Από αυτήν την δύναμη του ανθρώπου προς αντιμετώπιση των αντιξοοτήτων προέκυψαν αργότερα οι κανόνες, οι έμφυτοι νόμοι και η γνώση. Οι οποίοι αργότερα με την δημιουργία των πρώτων κοινοτήτων και κοινωνιών έγιναν τα εργαλεία μίας συντεταγμένης κοινωνίας, π.χ. πόλης και κράτους.

Οι κοινωνίες και οι λαοί εξελίσσονται. Κάθε άνθρωπος, ανεξαρτήτου βαθμού γνώσης, έχει την αξιοπρέπεια του. Απαιτεί από τους συνανθρώπους του, αλλά και από όλους εκείνους που επιλέγει με την ψήφο του, αυτά τα συντεταγμένα Όργανα και όλους τους Θεσμούς της Συντεταγμένης Πολιτείας, τον απόλυτο σεβασμό της ακεραιότητας της ζωής του.

Είναι πλέον γνωστόν σε όλους εμάς τους Έλληνες ότι η Πατρίδα μας έχει χρεοκοπήσει και ότι βάσει τώρα Συμφωνιών που έχει υπογράψει η Πολιτική Ηγεσία οφείλουμε να επιστρέψουμε τα οφειλόμενα. Αν κατά των γνώμη πολλών οικονομικών αναλυτών διεθνών παραγόντων αμφισβητείται η νομιμότητα του τρόπου εξυπηρέτησης του χρέους της Χώρας μας. Αποφεύγουμε αυτήν την διαδικασία για να θίξουμε τώρα το θέμα προσβολής της ζωής των ανθρώπων.


Εμείς οι Έλληνες, αυτός ο δύσμοιρος Λαός, κατανοούμε το πρόβλημα της Πολιτικής Ηγεσίας μας. Πρέπει να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο του πετρελαίου που έχει ως συνέπεια την απώλεια εσόδων για την αντιμετώπιση του χρέους μας. Σωστά, κανείς δεν αντιλέγει σε αυτό. Αν και διερωτάται ο καθείς μας, πως είναι δυνατόν μία Πολιτεία με όλους τους Νόμους και μέσα που διαθέτει, να μη «μπορεί» να καταπολεμήσει το επί χρόνια υπαρκτό πρόβλημα του κυκλώματος λαθρεμπορίου πετρελαίου! Απόφαση της Κυβέρνησης και του κ. Στουρνάρα ήταν να αυξήσει την τιμή του πετρελαίου για τα νοικοκυριά.

Εδώ δημιουργήθηκε το πρόβλημα της αιθαλομίχλης, πού πλήττει όλη την Ελλάδα, κυρίως τις Μεγαλοπόλεις εις τις οποίες έχει συγκεντρωθεί τα ¾ του πληθυσμού της χώρας μας. Πλήττει κατά την άποψη όλων των κοινών ανθρώπων, αλλά και όλων των Επιστημόνων της χώρας μας, αυτή την ζωή μας. Η Πατρίδα μας έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο, ελεύθερο κρεματόριο, που οδηγεί σε αργό θάνατο όλους τους Έλληνες.  

Από τις δηλώσεις του κ. Στουρνάρα, και όλων εκείνων οι οποίοι τον στηρίζουν και που δεν τον αμφισβητούν, καταλαβαίνει κανείς ότι όλοι αυτοί δεν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο που διατρέχει ένας ολόκληρος Λαός. Διότι βάζουν το προαπαιτούμενα μίας οικονομικής υποχρέωσης υπεράνω της υγείας και της ζωής ενός ολόκληρου Λαού.

Αυτό το οποίο δεν καταλαβαίνει κανείς είναι η απουσία, η σιωπή, η παντελής έλλειψη αντίδρασης της πνευματικής ηγεσίας, του νομικού κόσμου και των Οργάνων του απέναντι σε αυτό το έγκλημα. Μήπως και αυτοί δεν είναι γνώστες της Ιστορίας και των Διεθνών Συνθηκών;

Η ανθρώπινη ύπαρξη είναι υπεράνω ακόμη εκείνων των Συνθηκών που για διάφορους λόγους και αιτίες επιβάλλονται εις βάρος μίας κρατικής οντότητας και ενός Λαού. Για να μη περιαυτολογούμε αυτή η ίδια η Γερμανία, η οποία ανήκει εις τους δανειστές, και η οποία νομίζει τώρα ότι έχει εις τα χέρια τις τύχες της Ευρώπης, δύο φορές αντέδρασε εις την αποπληρωμή των αποζημιώσεων π.χ. των χρεών της: μετά την Συνθήκη των Βερσαλλιών, εις τα τέλη της δεκαετίας του 20’, και μετά την Συνθήκη του Petersberg (έξω από την Βόννη) όπου υποχρεώθηκε σε καταβολή τεράστιων πολεμικών αποζημιώσεων, το 1953 ζήτησε την απαλλαγή της καταβολής του χρέους της.

Πως είναι δυνατόν να υποκύπτουμε σε τέτοια διλλήματα, σε εγκληματικούς εκβιασμούς, να ανεχόμαστε την προσβολή της ακεραιότητας αυτής της ίδιας της ζωής μας, αυτής της ύπαρξης ενός Λαού, όταν υπάρχουν Ανώτατα Δικαστήρια εις την χώρα μας, αλλά και εις το Στρασβούργο και την Χάγη; Εάν η Πολιτική Ηγεσία και ο κ. Στουρνάρας θέλουν να υπηρετούν τους δανειστές κατά γράμμα, ανεχόμενοι την μεταβολή της Ελλάδος σε ένα τεράστιο, ελεύθερο κρεματόριο, μη δυνάμενο όμως να αποπληρώσει  εις την συγκεκριμένη περίπτωση το προαπαιτούμενο της τιμής του πετρελαίου, τότε ο Ελληνικός Λαός δεν είναι μόνο έρμαιο των Δανειστών του, αλλά ταυτόχρονα και της Πολιτικής Ηγεσίας και των Διαφόρων Οργάνων αυτής της ίδιας της Πολιτείας του.

Γεώργιος Εμ. Δημητράκης
  
Υποσημείωση : Ο αρθρογράφος σπούδασε Πολιτικές - Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στη Βόννη και Ιστορία και Πολιτιστική κληρονομιά στην Αθήνα. Διετέλεσε επί 5 χρόνια υπάλληλος της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας.




Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου