Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΟΤΑΝ Ο OSAMA BIN LADEN ΛΕΓΟΝΤΑΝ ''TIM OSMAN'' ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗ CIA


Ζούσε σε μια σπηλιά όπως υποστηρίζουν, άλλα πέθανε με βαμμένα μαλλιά και γένια, όπως φαίνεται σε φωτό του 2007!

  • Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
  • ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ;
  • ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ;
  • ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ;
  • ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ;
  • ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;
  • ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ CIA;
  • ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο OSAMA BIN LADEN;
  • ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΗΣ 11/9;
  • ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ.
Ο Tim Osman (Ossman)  έγινε πρόσφατα γνωστός ως Osama Bin Laden.
Το "Tim Osman" ήταν το όνομα που του είχε ανατεθεί από τη CIA για την περιοδεία του στις ΗΠΑ και στις στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ, σε αναζήτηση πολιτικής στήριξης αλλά και εξοπλισμών. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι ο Tim Osman ... επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο.

Υπάρχει βεβαιότητα ότι ο Tim Osman περιόδευσε σε κάποιες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ από τις οποίες έλαβε εκπαίδευση σε στρατιωτικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.


Γιατί αυτό δεν έχει αναφερθεί ακόμα από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης;; (πλήρες άρθρο εδώ)

By J. Orlin Grabbe 
The Laissez Faire City Times 
Nov. 8, 2001 
http://educate-yourself.org/cn/2001/riconosciutoandtimosman8nov01.shtml

Όταν ο Michael Riconosciuto και ο  Ted Gunderson  το 1986 συναντήθηκαν με τον Tim Osman (Osama Bin Laden)

Οι δύο άνδρες κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο Χίλτον στο Sherman Oaks της Καλιφόρνια στα τέλη της άνοιξης του 1986, ήταν στο πρόγραμμα τους να συναντηθούν με εκπροσώπους των Μουτζαχεντίν,  οι Αφγανοί μαχητές (Ταλιμπάν) αντιστέκονταν στη σοβιετική εισβολή στο Αφγανιστάν.

Ένας από τους δύο, ο Ted Gunderson, είχε μια διακεκριμένη καριέρα στο FBI ως ένα είδος επόπτη ειδικών πρακτόρων στις αρχές της δεκαετίας του 60', ως επικεφαλής του γραφείου του τομέα της CIA στο Dallas 1973 - 75, και ως επικεφαλής του γραφείου του τομέα του Λος Άντζελες 1977 - 1979. 

Αποσύρθηκε για να γίνει ένας από τους ανακριτές, μεταξύ άλλων, στο γνωστό δικηγόρο F. Lee Bailey.

Όπως και οι υπόλοιποι, ο Ted Gunderson, στην πραγματικότητα τηρούσε μια σύμβαση του ως πράκτορας της CIA κατά την οποία παρείχε τις υπηρεσίες του σε διάφορες εργασίες και υπηρεσίες του συμβουλίου εθνικής ασφάλειας, όπως έκανε στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Στα πιο πρόσφατα χρόνια ο Gunderson είχε γίνει μια αμφιλεγόμενη φυσιογνωμία σχετικά με τις έρευνες του σε δίχτυα παιδικής πορνογραφίας αφού πείστηκε για την αθωότητα ενός στρατιωτικού γιατρού που ονομάζεται Jeffrey McDonald και ο οποίος είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία της συζύγου του και των τριών μικρών τέκνων του στη δεκαετία του 1970. Αυτό οδήγησε τους ''προστάτες'' και τους φορείς εκμετάλλευσης του κλάδου παιδικής πορνογραφίας να δυσφημήσουν την φήμη του Gunderson.

Ο Michael Riconosciuto ήταν εκεί για να συζητήσουν σχετικά με τα φορητά αμυντικά αντιεροπορικά συστήματα που θα παρέχονταν ως βοήθεια προς τους Μουτζαχεντίν. Πιθανότατα για πυραύλους Stinger. Εάν τελικά έκλεινε η συμφωνία και οι ΗΠΑ επέτρεπαν την εξαγωγή των πυραύλων stinger ο Riconosciuto θα μπορούσε να τροποποιήσει ηλεκτρονικά τους stinger ώστε να εξακολουθούσαν να είναι αποτελεσματικοί κατά των Σοβιετικών δυνάμεων όχι όμως και κατά των ΗΠΑ ή των δυνάμεων του ΝΑΤΟ.

Ο Riconosciuto όμως είχε μια άλλη ιδέα. Μέσα από τις σχέσεις του με την κινεζική βιομηχανική και στρατιωτική ομάδα, Norinco (http://www.norinco.com.cn/), θα μπορούσε να αποκτήσει τα βασικά στοιχεία για την συναρμολόγιση του κινεζικού πυραυλικού συστήματος 107 ΜΜ. Αυτό το φορητό αντιεροπορικό πυραυλικό σύστημα θα μπορούσε εύκολα να επαναρυθμιστεί και να παραχθεί μαζικά στο Πακιστάν σε μια εγκατάσταση που ονομαζόνταν Pakistan Ordinance Works. 

Έτσι οι Μουτζαχεντίν θα είχαν ένα θανατηφόρο όπλο στο οπλοστάσιο τους ενάντια στα Σοβιετικά ελικόπτερα και των αεροσκαφών μεταφοράς.

Ο Riconosciuto ήταν κάτι περισσότερο από ένας εμπειρογνώμονας για τα ηλεκτρονικά των πυραύλων, Ήταν επίσης ένας ειδικός σε θέματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και κρυπτογράφησης.


"Michael Riconosciuto on Encryption"
 
Ο Riconosciuto ήταν θαύμα που είχε μεγαλώσει μέσα σε μια κοινότητα φάντασμα.


Η οικογένεια του Riconosciuto είχε διοικήσει την πόλη Ηρακλής της Καλιφόρνια σαν να ήταν εταιρεία. 

Κατά τις πρώτες ημέρες του 1861, μια εταιρεία που ονομάζεται California Powder Works είχε ιδρυθεί στο Santa Cruz, CA. Αργότερα αγόρασε γη στον κόλπο του San Pablo, και το 1881 ξεκίνησε την παραγωγή δυναμίτη, κατασκευάζοντας τις εγκαταστάσεις της σε ρεματιές και χαράδρες για λόγους ασφάλειας. Ένας ιδιαίτερα ισχυρός τύπος της μαύρης πυρίτιδας που ονομάστηκε 'Hercules Powder' η οποία έδωσε το όνομα στην πόλη του Ηρακλή, η οποία ενσωματώθηκε επίσημα το 1900.

Στον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Ηρακλής έγινε ο μεγαλύτερος παραγωγός της TNT στις ΗΠΑ.


Ωστόσο απείχε από την παραγωγή εκρηκτικών από το 1940 όταν κατασκευάστηκε ένα εργοστάσιο παραγωγής άνυδρης αμμωνίας. Το 1959 ο Ηρακλής άρχισε μια νέα μονάδα παραγωγής για την παραγωγή μεθανόλης, φορμαλδεΰδης και ουρία φορμαλδεΰδης. 

Το 1966 το εργοστάσιο πωλήθηκε στην Valley Nitrogen Producers.
Εργασιακά προβλήματα οδήγησαν σε κλείσιμο του εργοστασίου το 1977. 
Το 1979 το εργοστάσιο και η τοποθεσία αγοράστηκαν από μια ομάδα επενδυτών που αυτοαποκαλούνται Hercules Properties, Ltd.  

Ωστόσο, Michael και ο πατέρας του Marshall Riconosciuto και ένας φίλος του ο Ρίτσαρντ Νίξον, συνέχισαν να λειτουργούν ερευνητική εταιρία του Ηρακλή.

Στις αρχές του 1980 ο Michael επίσης διετέλεσε ως Διευθυντής Ερευνών για μια κοινοπραξία μεταξύ της Wackenhut Corporation της Coral Gables, Florida, και του Band Cabazon of Indians in Indio, California (http://orlingrabbe.com/part12.htm). 

Το ταλέντο του  Riconosciuto ήταν σε μεγάλη ζήτηση. Αυτός ήταν που είχε δημιουργήσει τη βόμβα α-νετρονίων (ή την ηλεκτροϋδραυλική συσκευή αέριων καυσίμων) η οποία άνοιξε κρατήρα 30 ποδιών στο έδαφος της έρημου Νεβάδα όπου και δοκιμάστηκε για πρώτη φορά. 

Ο Samuel Cohen ο εφευρέτης της βόμβας νετρονίων, είπε για τον Riconosciuto : "Έχω μιλήσει με τον Michael Riconosciuto (τον δημιουργό της βόμβας α-νετρονίων) πρόκειται για ένα εξαιρετικά λαμπρό άτομο. Έχω επίσης ένα ισχυρό προαίσθημα, το οποίο δεν μπορώ να αποδείξω, ότι και οι δύο (Riconosciuto και Lavos, ο συνεργάτης του) εμμέσως έχουν εργαστεί για τη CIA".


Ο Riconosciuto υλοποίησε την δημιουργία της πυρηνικής βόμβας με μέγεθος βαλίτσας, γιατί πέτυχε όλη την καταστροφική εκρηκτική ισχύ μιας ατομικής βόμβας να την περιλάβει σε μια ''βαλίτσα''. 

Μετά από αυτό θα μπορούσε ο καθένας, μέσα σε μια βαλίτσα ή το χαρτοφύλακα του ή ακόμα και σε μια γυναικεία τσάντα, να μεταφέρει μια βόμβα α-νετρονίων. 


Η Meridian Arms Corporation, καθώς και τα Πανεπιστήμια της Καλιφόρνιας και του Σικάγο τους ανήκει ένα κομμάτι αυτής της τεχνολογίας.

Υπήρξαν περισσότερα εκρηκτικά στους χαρτοφύλακες των πρακτόρων της CIA που περιβάλανε τον Riconosciuto, όπως ο σκόρος γύρω από το κερί. 

Τόσο ο Robert Booth Nichols, (ο σκοτεινός επικεφαλής της Meridian Arms Corporation, μαζί με την CIA και τις διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα) όσο και ο Δρ. John Phillip Nichols, ο διευθυντής της the Cabazon reservation, είχαν εμπλακεί σε εργασίες προμηθειών και πώλησης βιολογικών όπλων στο στρατό μέσω της Wackenhut, καθώς και στην παροχή φύλου άδειας για την έρευνα που θα πραγματοποιούνταν στο Cabazon. Σύμφωνα με τον Riconosciuto ο Οργανισμός Ερευνητικών Προγραμμάτων Άμυνας (DARPA) του Αμερικανικού Πενταγώνου ήταν υπεύθυνος για τις διαβαθμισμένες συμβάσεις της έρευνας βιολογικού πολέμου. 


Ο Riconosciuto αργότερα θα καταθέσει ενόρκως ότι η Stormont Laboratories (http://www.stormont-labs.com/)συμμετείχε στο πρόγραμμα DARPA Wackenhut Cabazon. Ο Jonathan Littman, ένας δημοσιογράφος για τη San Francisco Chronicle ανέφερε ότι : η "Cabazon Band Wackenhut, μια μικρή εγκατάσταση στο Woodland κοντά στο Σακραμέντο" φαίνεται να ενεργεί ως μεσάζοντας μεταξύ της DARPA του Αμερικάνικου Πενταγώνου και της Stormont Laboratories.

ΤΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ

Ο Riconosciuto προέβει σε αποκαλύψεις σχετικά με την εταιρεία  Bio-Rad (http://www.bio-rad.com) έναν ιατρικό προμηθευτή που είχε σταδιακά αναλάβει τον Ηρακλή στην Καλιφόρνια.


Η συγκεκριμένη εταιρεία σύμφωνα με τον Riconosciuto είχε αναλάβει συγκαλυμμένα τις έρευνες και την παραγωγή ορισμένων από τις πλέον θανατηφόρες τοξίνες που γνωρίζει ο άνθρωπος για τη χρήση τους σε βιολογικό πόλεμο.

Το επίκεντρο της έρευνας της Bio-Rad ήταν τα βιοενεργά εκείνα συστατικά που θα μπορούσαν να προσαρμοστούν για επιθέσεις σε ορισμένους τύπους DNA.

Αυτού του είδους τα όπλα θα μπορούσαν να σχεδιαστούν και να παραχθούν με σκοπό να εξαφανίσουν ορισμένες φυλές ή γεννετικές κατηγορίες ανθρώπων. 


Εναλλακτικά συγκεκριμένοι τύποι DNA θα μπορούσαν να εμβολιαστούν κατά ενός θανατηφόρου βιολογικού παράγοντα ο οποίος στη συνέχεια θα μπορούσε να απελευθερωθεί  με σκοπό τον θάνατο των υπολοίπων που δεν είχαν κάνει το εμβόλιο.

Μερικά χρόνια αργότερα, Meridian International Logistics, η μητρική εταιρεία της Meridian arms πραγματοποίησε παρόμοια έρευνα.

Αυτή περιλάμβανε (σύμφωνα με τα πρακτικά της συνεδρίασης της εταιρείας με ημερομηνία 26, Αυγούστου του 1988) μεθόδους για την  «επαγωγή και ενεργοποίηση των κυτταροτοξικών Τ-λεμφοκυττάρων». 


Ο Harold Okimoto ένα υψηλόβαθμο μέλος της Yakuza που για καιρό δούλευε για τον Frank Carlucci (ο οποίος υπηρέτησε ως Υπουργός Άμυνας και ως αναπληρωτής διευθυντής της CIA πριν γίνει πρόεδρος της Carlyle Group (http://www.thecarlylegroup.com/) συνεργαζόμενος με τον Robert Booth Nichols της Meridian σε μια επιχείρηση στη Μέση ανατολή με την κωδική ονομασία FIDCO, για μια εταιρεία η οποία διακινούσε ηρωίνη έξω από τη Beqaa (Bekaa) του Λιβάνου. Ο Okimoto ανεφοδίαζε με τρόφιμα όλα τα καζίνο του κόσμου Las Vegaw,Reno, το Μακάο και τη Μέση Ανατολή (Free drinks and anthrax while you play blackjack, anyone?)

Κατά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο μεταξύ του Riconosciuto και Gunderson με τους δύο εκπροσώπους των Μουτζαχεντίν (Ταλιμπάν), συζητήθηκαν τα θέματα για τον εξοπλισμό τους, ο ένας από τους δύο εκπροσώπους ονομαζόνταν "Ralph Olberg" ο άλλος ήταν ο Tim Osman  Ossman).

Ο "Ralph Olberg" ήταν ένας Αμερικανός businesman ο οποίος καθοδηγούσε την προμήθεια των αμερικανικών όπλων και της τεχνολογίας για λογαριασμό των Αφγανών ανταρτών. Εργάστηκε μέσω του γραφείου που είχε αναλλάβει το αφγανικό ζήτημα στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, καθώς και μέσω του γραφείου του γερουσιαστή Hubert Humphrey. Ο Olberg φρόντιζε για τους Αφγανούς μέσα από ένα περίεργο τομέα (βιτρίνα) που ονομάζεται MSH - Διοίκηση Επιστημών Υγείας.


Ο άλλος άνδρας, ντυμένος με ρούχα Docker, δεν έδειχνε να ήταν ντόπιος αφγανός όπως ο Ralph Olberg. Ήταν ένας 28 χρόνος Σαουδάραβικής καταγωγής άνδρας που ονομαζόταν Tim Osman (Ossman) ο οποίος έγινε πρόσφατα γνωστός ως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν. Το όνομα "Tim Osman" ήταν το όνομα που του είχε δώσει η CIA για την περιοδεία του στο έδαφος των ηνωμένων πολιτειών καθώς και στις στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ για αναζήτηση πολιτικής υποστήριξης και στρατιωτικού εξοπλισμού.Ο Gunderson και ο Riconosciuto δεν ήταν σε μια αλτρουιστική αποστολή.
Έθεταν κάποιες προϋποθέσεις για τη βοήθειά τους και είχαν άσχημα νέα να τους ανακοινώσουν.

Οι  Μουτζαχεντίν στον τομέα αυτό θα έπρεπε να ήταν πρόθυμοι να δοκιμάσουν νέα όπλα και να επιστρέψουν μια ολοκληρωμένη έκθεση της έρευνας, με φωτογραφίες. Τα άσχημα νέα ήταν ότι ορισμένες φατρίες της CIA δεν αισθάνονται ότι ο Oldberg και η ομάδα του Οσμάν ήταν οι πραγματικοί εκπρόσωποι των Αφγανών και θα έπρεπε να πειστούν.

Μόλις το άκουσαν αυτό ο Tim και ο Ralph δυσανασχέτισαν. Ο Gunderson και ο Riconosciuto ήθελαν να εκδώσουν μια πλήρη ανακοίνωση τύπου με την οποία θα έπειθαν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τους και έτσι να πραγματοποιήσουν μια απόπειρα άσκησης πίεσης στο κογκρέσο και τον λευκό οίκο στην Ουάσινγκτον.

"Pleased to meet you. Hope you guess my name". 
- The Rolling Stones, Sympathy for the Devil -

Αυτή η προσπάθεια άσκησης πίεσης έπιασε τόπο;


Δέν ξέρω. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι ο Tim Osman και ο Ralph Oldberg επισκέφθηκαν τον λευκό οίκο ενώ υπάρχει βεβαιότητα ότι ο Tim Osman περιόδευσε σε κάποιες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ και ότι έλαβε εκπαίδευση σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Αυτό άραγε γιατί δεν έχει ανακοινωθεί από τα ΜΜΕ;


Μία εβδομάδα μετά δίνοντας μια ένορκη κατάθεση σχετικά με το λογισμικό PROMIS το 1991, ο Riconosciuto συνελήφθη εξαιτίας πλαστών κατηγοριών για ναρκωτικά.

Ο Βοηθός Εισαγγελέα των ΗΠΑ προσπάθησε να συγκαλύψει το ευφυές υπόβαθρο του Riconosciuto ισχυριζόμενος στην επιτροπή των ενόρκων ότι αυτός είχε παραισθήσεις.

Ένας τηλεοπτικός σταθμός πήγε και τοποθέτησε μια κάμερα στην έρημο Cabazon και ισχυρίστηκε ότι ο "Riconosciuto τροποποίησε το λογισμικό PROMIS εδώ". Φυσικά ο Riconosciuto δεν τροποποιήσει το λογισμικό έξω μεταξύ cacti and yucca εξάλλου ''η άμμος δεν είναι καλή για τους υπολογιστές''. Έκανε τις τροποποιήσεις σε γραφεία κοντά στην περιοχή indio της California. ΗAUSA [βοηθός εισαγγελέα των ΗΠΑ], δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο Riconosciuto είχε διαγνωστεί με κάποια ψυχική πάθηση, η συνέπεια ήταν αυτός να κάνει όλα τα παραπάνω πράγματα.

Ναι, είχε υπάρξει μια ψυχική αξιολόγηση του Riconosciuto. Έχω ένα αντίγραφο της έκθεσης.

Η διάγνωση είναι : ότι δεν υπήρξε καμία ψυχική διαταραχή.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης με συνέπεια και δόλο είπε ψέματα στην κριτική επιτροπή, όπως ακόμα και ότι υπήρξαν απειλές από τον υψηλόβαθμο αξιωματούχο του υπουργείου δικαιοσύνης Peter Viednicks αν ο Riconosciuto συνεργαζόταν για την έρευνα του κογκρέσου για το PROMIS.

Αν ο πόλεμος κατά του Οσάμα Μπιν Λάντεν (Tim Osman), δεν είναι μια συνολική απάτη, τότε τι κάνει ο Michael Riconosciuto στη φυλακή; Γιατί να μην είχε ένα γραφείο δίπλα στον Colin Powell για να μπορούσε να δώσει πληροφορίες για τον τρόπο σκέψης του Μπιν Λάντεν; Και που είναι τώρα ο Ralph Olberg;

Τριάντα τέσσερις ημέρες πριν από τις βομβιστικές επιθέσεις στην πρεσβεία της Ανατολικής Αφρικής στις 7 Αυγούστου του 1998, ο Riconosciuto, γνωστοποίησε στην έδρα του FBI στο Μαϊάμι ότι επρόκειτω να συμβούν τρομοκρατικές βομβιστικές επιθέσεις. 


Δύο ημέρες πριν από τις βομβιστικές επιθέσεις ζήτησε από το ΒΟΡ (Γραφείο των Φυλακών) υπαλλήλων του ομοσπονδιακού ιδρύματος διορθώσεων (FCI) στο Coleman, της Φλόριντα, να του επιτραπεί να καλέσει "http://www.iss.co.za/Pubs /Monographs/No44/ECOMOG.htmlτο αρχηγείο ασφαλείας της ECOMOG για να προειδοποιήσει τους Αφρικανούς αξιωματούχους για το συμβάν. Το BOP αρνήθηκε το αίτημα του. 

Ο Riconosciuto παραξενεύτηκε απο την άγνοια των αρμόδιων κρατικών αρχών. 

Απ' ότι φάνηκε κάποιοι γνώριζαν ότι το περιστατικό πρόκειται να συμβεί και επιδίωκαν να συμβεί! και ιδίως το γραφείο του FBI στο Μαϊάμι.
 
Το ίδιο ισχύει και για τις σχετικά πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου των ΗΠΑ (WTC). Δεν ήταν μια ευφυής αποτυχία. Οι τρομοκρατικές ενέργειες εσκεμμένα επετράπησαν να συμβούν. Οι ηθοποιοί μπορεί να είναι ξένοι αλλά οι σκηνοθέτες φαίνεται να ήταν από δω (ΗΠΑ). 


Δεν είναι καιρός να αφήσουμε τον Michael Riconosciuto ελεύθερο; και να τον απαλλάξουμε από τις ψευδείς κατηγορίες χρήσης ουσιών και να τον αφήσουμε σύμβουλο εθνικής ασφαλείας; με σεβασμό για τις επιδιώξεις τις κυβέρνησης για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, είναι καιρός να σταματήσουν να προσποιούνται ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ήρθε από το πουθενά.
 
Αυτό δεν είναι ένα ακαδημαϊκό επιχείρημα. Πηγές αναφέρουν ότι τρεις δωδεκάδες των MANPADS (φορητών αντιαεροπορικών συστημάτων) έχουν εισαχθεί στο Κεμπέκ του Καναδά, από την Κολομβία (όπου έφτασαν από την Ανατολική Ευρώπη). Οι αποστολές πυραύλων αυτών ακολούθησαν τη "βόρεια" οδό των ναρκωτικών - από την Κολομβία στον Καναδά. Οι πύραυλοι που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι οι http://www.rusarm.ru/products/ad/igla.htm. Ρωσικά Strellas και Iglas. 


Αυτά θα χρησίμευαν μια χαρά στην κατάρριψη εμπορικών αεροπορικών πτήσεων. Ακριβώς όπως TWA 800. Ποια ομάδα τρομοκρατών έχει τους αυτούς πυραύλους; Εν τω μεταξύ, πόσοι παράγοντες βιολογικού πολέμου είναι στα χέρια του οργανωμένου εγκλήματος; Ίσως θα πρέπει να ρωτήσετε τον Riconosciuto για όλα αυτά. Ο Michael Riconosciuto είναι φυλακισμένος στο FCI Allenwood, PA ξέρετε που θα τον βρείτε…

Η μεγαλύτερη δημιουργία όλων των εποχών της CIA

Εκπαιδεύτηκε από τη CIA και χρηματοδοτήθηκε από τον Αμερικανικό λαό

Πίσω από τις κάμερες οι απειλές των τρομοκρατικών επιθέσεων

Osama Bin Laden γνωστός επίσης και ως Tim Osman 1957 - 2001 για άλλη μια φορά σας είπαν ψέματαΤο photoshop κάνει θαύματα, μερικές φορές όμως το αποτέλεσμα φαίνεται τόσο κακοφτιαγμένο ώστε να προκαλεί γέλιο.

Επεξεργασία και μετάφραση
ΜΥΘΟΣ ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου