Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΜΗΠΩΣ Ο PAUL WALKER ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ILLUMINATI ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ; {ΒΙΝΤΕΟ}


Τα φόρουμ συνωμοσίας έχουν θέσει μια ενδιαφέρουσα θεωρία για τον πρόωρο θάνατο του Paul Walker από αυτοκινητιστικό δυστύχημα το Σάββατο, όπου συνδέουν το περιστατικό, και το αποκαλούν δολοφονία για να αποτρέψουν τον Walker, ο οποίος ήταν μέρος της προσπάθειας για την ανακούφιση των Φιλιππινέζων, εκθέτοντας "μια συνωμοσία για την παροχή στα θύματα του Τυφώνα Haiyan ένα φάρμακο για πρωτότυπο μόνιμο έλεγχο των γεννήσεων κρυμμένο σε προμήθειες φαρμάκων και την επισιτιστική βοήθεια".

Επιμέλεια άρθρου : Vagedim
Πηγή : Αθέατη γνώση
2 Δεκεμβρίου 2013

"Μια άλλη θεωρία είναι ότι ο Walker ανακάλυψε το βρώμικο χρήμα που κρύβεται για την ανακούφιση από την καταστροφή στις Φιλιππίνες και ότι «θα είχε νόημα, επειδή είχε στην κατοχή του μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ταχεία ανακούφιση από καταστροφές".

Μήπως ο Walker ήταν χωμένος βαθιά μέσα στην διαφθορά, ή ήταν μια δολοφονία τωνIlluminati;


Στη συνέχεια έχουμε την τεράστια ζημιά στο αυτοκίνητο, τα δύο παρακάτω βίντεο δείχνουν το ίδιο αυτοκίνητο με του Paul Walker που σκοτώθηκε όταν αυτός είχε εμπλακεί σε μια συντριβή εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας με μοιραία περιστατικά, και στη συνέχεια, το βίντεο από μια πανοραμική θέα του αυτοκινήτου του Walker μετά την μοιραία συντριβή.

Δείτε το πρώτο βίντεο από τρακάρισμα μιάς Porsche Carrera...




Εδώ δείτε τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του Paul Walker...




Εάν οποιαδήποτε από τις παραπάνω θεωρίες είναι σωστή, τότε τα λόγια του Walker στην ταινία "Τα κρανία" The Skulls το 2000 όταν είπε "Αν συνεχίσεις να ψάχνεις θα σκάψεις τον τάφο σου" ήταν ιδιαίτερα προφητικά.

AIG Agrotiko

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου