Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο PAUL WALKER ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ !!!


Ο παράξενος θάνατος του Paul Walker εξακολουθεί να απασχολεί φίλους και εχθρούς. Αλλά εδώ η απόδειξη από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν την έκρηξη :



Χθες ήδη γράψαμε ότι είναι πολύ απίθανο ο Paul Walker να σκοτώθηκε από ατύχημα. Δεν είμαστε πλέον οι μόνοι που πιστεύουν ότι δολοφονήθηκε. Στην αρχή ειπώθηκε ότι έκανε κόντρες με άλλα αυτοκίνητα. Την στιγμή της έκρηξης όπως βλέπουμε δεν υπήρχαν αυτοκίνητα ούτε μπροστά του, ούτε πίσω του, ούτε δεξιά η αριστερά.

Αυτή η είδηση εμφανίστηκε σε μια (όσο γνωρίζουμε) εφημερίδα :


"Οι Κάμερες ασφαλείας καταγράφουν τις τελευταίες στιγμές του Paul Walker. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε ότι προέκυψε μια τεράστια έκρηξη όταν ο Παύλος και ο φίλος του Roger Ροδάς έπεσαν πάνω σε ένα δέντρο και μια κολόνα. Η έκρηξη ήταν ορατή από απόσταση χιλιόμετρων».

Ωστόσο, αν κοιτάξετε τις φωτογραφίες στο ΤΜΖ.COM θα δείτε ότι το αυτοκίνητο δεν συγκρούεται με ένα δέντρο και ένα φανάρι και στη συνέχεια εκρήγνυται. Αυτό που βλέπετε είναι μια έκρηξη, και στη συνέχεια το αυτοκίνητο πιάνει στη μέση φωτιά και οι φλόγες βγαίνουν μέσα από την οροφή προς τα έξω :


Με άλλα λόγια, το αυτοκίνητο συνετρίβει ως αποτέλεσμα της έκρηξης και όχι αντίστροφα. Στη συνέχεια θα δείτε στην παρακάτω εικόνα ότι, λίγο πριν την έκρηξη του αυτοκινήτου, κάτι πέφτει από τον ουρανό προς τα κάτω. (Είτε είναι η πρώτη φλόγα από έκρηξη βόμβας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου που έρχεται μέσα από την οροφή προς τα έξω).

Ποιες νομίζεται είναι οι πιθανότητες ότι μια Porsche GT κόστους μισού εκατομμύριου να εκραγεί μετά από ένα ατύχημα ;

Λιγότερο από 1 τοις εκατό.

Συν

Ποιες είναι οι πιθανότητες ότι κάποιος χάνει τον έλεγχο της Porsche GT σε επίπεδο δρόμο σε μια βιομηχανική περιοχή όπου σχεδόν δεν υπάρχει κίνηση και ταχύτητα κάτω από 160 χιλιόμετρα ;

Λιγότερο από 1 τοις εκατό.

Συν

Ποιες είναι οι πιθανότητες ότι δύο χαρακτήρες από την τηλεόραση που και οι δύο ονομάζονται Brian βρήκαν μέσα σε ένα χρονικό πλαίσιο το θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ;

Λιγότερο από 1 τοις εκατό.

Πλέον ποιες είναι οι πιθανότητες ότι η είδηση ​​στο διαδίκτυο αναδεικνύει ότι ο Paul Walker είναι νεκρός μία ημέρα πριν πεθάνει πραγματικά;

Λιγότερο από 0,001 τοις εκατό.

Αυτό μας δίνει κατά μέσο όρο 0,0001 (περίπου) τοις εκατό επειδή όλα αυτά έγιναν ταυτόχρονα.

Αν δεν ήταν αυτό δολοφονία τότε τι ήταν; Ανθρωποθυσία ;;;;;;;

Ο Paul Walker έπαιζε τον Brian στις Fast και Furious ταινίες, και υπήρχε επίσης ένα σκυλί που ονομαζόταν και αυτό Brian στη δημοφιλή σειρά κινουμένων σχεδίων, Family Man.

A Farewell To Brian Griffin | FAMILY GUY | ANIMATION on FOX




Οι λάτρεις της σειράς κινουμένων σχεδίων Family Guy, είδαν στο τελευταίο επεισόδιο αυτό το Σαββατοκύριακο, ότι ένας από τους κύριους χαρακτήρες από τη σειρά, ο σκύλος Brian White χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο και πέθανε.

Μα είναι όλα τυχαία ;;;

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου