Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Το «διάγγελμα» του Νότη Σφακιανάκη στην πρεμιέρα του - Η αναφορά στον Πρωθυπουργό και το αιχμηρό σχόλιο για Βανδή... (video)


Με φόντο τον Παρθενώνα ο Νότης Σφακιανάκης προέβλεψε ότι έρχονται σύντομα εκλογές, κάλεσε τους πολίτες να διώξουν «αυτούς που κυβερνούν τυρρανικά», μίλησε για τον Πρωθυπουργό αλλά και το «ναυάγιο» της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή μετά τις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή.

Στην πρεμιέρα του στο κατάμεστο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν άντεξε να μην βγάλει το πολιτικό του «διάγγελμα» και σε μία διακοπή στην αρχή του προγράμματος ανέφερε μεταξύ άλλων :

«Καλώς ήρθατε στο σπιτικό μας ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες. Πριν έρθω εδώ άκουγα τον πρωθυπουργό που δικός μου δεν είναι. Σύντομα θα γίνουν εκλογές. Να δώσετε το παρών για να διώξετε αυτούς που τυραννικά κυβερνούν»


Όπως υποστήριξε, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου είχε να αποφασίσει να μην τραγουδήσει φέτος, «αλλά με βοήθησαν οι συνεργάτες μου και τους ευχαριστώ πολύ».

Όσο για την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από το σχήμα, επεφύλαξε ένα αν μη τι άλλο αιχμηρό σχόλιο :  «Δεν κατάλαβα γιατί χάλασε η προηγούμενη συνεργασία. Απ’ ό,τι κατάλαβα ο καθένας πρέπει να παρουσιάσει τα ηθικά του φρονήματα».

«Χάλασε μια συνεργασία που μάλλον δεν θα έπρεπε να είχε γίνει», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του και ευχαρίστησε τους Goin through που «τάχθηκαν στο πλευρό» του.

 


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου