Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Ποια γυναίκα ακούγεται για την προεδρία της Δημοκρατίας;


Μια ΕΒΡΑΙΑ στην κορυφή της εξουσίας… ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ξεπληρώνονται με … θέσεις εξουσίας…

Πόπη Σουφλή


Έχουμε τις συζητήσεις για τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχουμε τώρα και τις συζητήσεις για τις προεδρικές εκλογές… Αν και οι προεδρικές είναι προγραμματισμένες να γίνουν την άνοιξη του 2015, ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι ονόματα για την διαδοχή του Κάρολου Παπούλια.

Οι εισηγήσεις προς το Μέγαρο Μαξίμου ποικίλες, με αυτή που προτείνει πρόσωπο από την Αριστερά ώστε να αναγκαστεί να το δεχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ και έτσι να αποφευχθεί το «ατύχημα» των εκλογών να συζητείται έντονα.

Στο πλαίσιο αυτό «ακούγεται» εντόνως το όνομα
 της Ευρωπαίας Επιτρόπου Μαρίας Δαμανάκη, παιδί του Πολυτεχνείου, έφηβος της Αριστεράς και ενήλικας της «πραγματικής πολιτικής» του ΠΑΣΟΚ.


Στην περίπτωση που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προτείνουν τη Μαρία Δαμανάκη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας - ας σημειωθεί ότι εάν εκλεγεί θα είναι και η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος στην Ελλάδα.

Πως σας ακούγεται;


Παράπονα Ρόδου

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου