Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Συγκλονιστικό βίντεο : Υπάρχει λύση για θεραπεία από τα ναρκωτικά αλλά η πολιτεία αδιαφορεί...


Τον μαχητικό κ. Νίκο Αργυρόπουλο τον γνωρίσαμε να μιλά για τον πόλεμο στην Κύπρο το 1974, όπου συμμετείχε και πολέμησε παλληκαρήσια και ο ίδιος.

Τον παρακολουθήσαμε να μάχεται για τα εθνικά μας θέματα και να σχολιάζει την λυσσαλέα επίθεση που δέχεται συστηματικά εδώ και πολλά χρόνια η χώρα μας, από ξένα και εγχώρια οικονομικά συμφέροντα.

Σε αυτό το βίντεο θα δούμε έναν "άλλο" Αργυρόπουλο, να προβάλλει το σπουδαίο έργο του ιατρού - θεραπευτή κ. Δημητρίου Θεοδωρολέα, ο οποίος δίνει ελπιδοφόρα λύση σε έναν άλλοαδυσώπητο "πόλεμο", αυτόν των ναρκω-τικών, επαναφέροντας στη ζωή τα θύματα αυτού του πολέμου !!!

Ζωντανή απόδειξη είναι οι συγκλονιστικές αφηγήσεις στην εκπομπή της Άννας και του Νίκου, δύο πρώην «αιχμαλώτων» των ναρκωτικών, που η επάνο-δός τους στη ζωή είναι  παράδειγμα προς μίμηση και προσκλητήριο ζωής για όλα τα άλλα θύματα.Μαζί συζητούν γι’ αυτόν τον πόλεμο στην εκπομπή, που προβλήθηκε από τους Τ/Σ : ΖΕΥΣ TV ΚΑΙ ΒΕΡΓΙΝΑ TV.

Αυτή την εκπομπή θα έπρεπε να δεί πρώτος απ’ όλους ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, να καλέσει ΑΜΕΣΩΣ τον κ. Δημήτριο Θεοδωρολέα και να του αναθέσει επισήμως τη σωτηρία των ανθρώπων από τον όλεθρο των ναρκωτικών.

Και για να τον διευκολύνουμε, το τηλέφωνο του γιατρού είναι : 6976006801.

Θα το πράξει ;;; ή θα αδιαφορήσει ;;;

Οψόμεθα …


(όπως θα έλεγε και ο ίδιος, αν δεν ήταν Υπουργός, από την εκπομπή του «Ελλήνων έγερσις»).Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου