Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ…

ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ…

Τα παρακάτω μηνύματα έχουν σταλθεί 31/12 στο Άγιο Όρος με φαξ. Ο ερευνητής δηλώνει ότι έφτασε στο τέλος των ερευνών του σχετικά με την αποκρυπτογράφηση του ελληνικού αλφάβητου και ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να διαδοθεί αυτή η πληροφορία.

Σκοπός του είναι να μεταδώσει ένα μήνυμα ενότητας στην ανθρωπότητα και ιδίως στους Έλληνες μέσω της «Γλώσσας του Πεδίου» (ή αλλιώς Μάτριξ) που θεωρεί ότι εκφράζεται αποκλειστικά μέσω του ελληνικού αλφάβητου.

Αυτό το «κείμενο» είναι ένα ελάχιστο δείγμα της εργασίας του. Εδώ χρησιμοποιώντας τα ονόματα των είκοσι αγιορείτικων μονών, εναλλάσσοντας δηλαδή τα 21 γράμματα των ονομάτων τους γράφει το μήνυμά του.

Απουσιάζουν τα δύο διπλά γράμματα ζ, ξ, που υπάρχουν στα ονόματα (συνολικά εκεί υπάρχουν 23 γράμματα) και δεν υπάρχει καθόλου το ψ. Το Πεδίο αναπαρίσταται με 21 τετράγωνα οριζοντίως, όπου το μέσον είναι το ενδέκατο (11) και τελευταίο το εικοστό πρώτο (21). Παραθέτει τα ονόματα προσπαθώντας να διατηρήσει μια ισορροπία. Δεν ακολουθεί κανέναν άλλο όρο π.χ. τη σειρά, τον αριθμό επανάληψης των ονομάτων κτλ, πράγμα που κάνει να φαίνεται αυθαίρετη η χρησιμοποίησή τους, ίσως και μη αξιολογήσιμο το αποτέλεσμα. Εξάλλου με αυτόν τον τρόπο μπορεί να γραφτεί οποιοδήποτε μήνυμα! Δεν υπάρχει εδώ τίποτα το ιδιαίτερα περίπλοκο ή ξεχωριστό που θα ιντρίγκαρε π.χ. έναν μαθηματικό. Είναι η ματιά ενός απλού απαίδευτου ανθρώπου που με την προσωπική του παρατήρηση βλέπει την αλήθεια που πιθανότατα είναι μπροστά στα μάτια μας και δεν τη βλέπει ο πεπαιδευμένος. (Μήπως τα ιλλουμινατικά σύμβολα που είναι παντού, μπορείς να τα δεις αν δεν σου τα δείξει κάποιος ενημερωμένος;)


Ερχόμαστε τώρα στο μήνυμα. Θα το διαβάσετε καθέτως στην 11 σειρά.

Υπάρχουν αναφορές σε κάποια θρησκευτικά θέματα εκ των οποίων μερικά μυστήρια, π.χ. «οι θρόνοι έπεσαν», «οι πρεσβύτεροι μίλησαν» κτλ. Είναι αναφορές από το Ευαγγέλιο του Ιωάννη, την Αποκάλυψη και κάποιο ελάχιστα γνωστό αγιορείτικο κείμενο προφητείας. Το μήνυμα αυτό είναι για να το λάβουν όσοι είναι «συντονισμένοι» με αυτό. Γι’ αυτό το έστειλε στο Άγιο Όρος.

Αλλά τέτοιοι άνθρωποι πιθανότατα να υπάρχουν και εκτός και γι’ αυτό το δημοσιοποιεί και στον κόσμο.

Ας δούμε τώρα τα μηνύματα :

1

2

3

4

5

Μπορείτε να κατεβάσετε τα παραπάνω σε full ανάλυση από εδώ http://cl.ly/TEL1. Το αρχείο θέλει αποσυμπίεση

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου