Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

Σε διψήφιο ποσοστό η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ - Σε μικρή απόσταση τρίτη η ΧΑ!


Με διψήφιο αριθμό στη διαφορά των ποσοστών μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι τα δημοσκοπικά μαντάτα που φθάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου και προκαλούν πανικό στην κυβέρνηση η οποία οδεύει ολοταχώς προς συντριβή.

Το αποδεικνύουν αυτό και οι κινήσεις της σε βάρος της Χρυσής Αυγής, αφού το κυβερνητικό κόμμα και ο Λαϊκός Σύνδεσμος βρίσκονται σε απόσταση «αναπνο-ής» σε πολλές περιφέρειες της χώρας.

Ο δρόμος προς της Αυτοδιοικητικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές είναι επικίν-δυνα κατηφορικός για την κυβέρνηση και γίνεται ακόμη περισσότερο όσο τα οικονομικά μέτρα σφίγγουν τη θηλιά γύρω από το λαιμό των Ελλήνων.

Δεν μπορούν πλέον να αναπνεύσουν, να ανταποκριθούν στις καθημερινές τους ανάγκες, να πάρουν φάρμακα και να ζεσταθούν όταν το τοπίο γύρω τους συγκ-λονίζεται από σκάνδαλα δις ευρώ, όπως αυτά με τις μίζες στα εξοπλιστικά και τα «γκρίζα» δάνεια του Τ.Τ.


Κρυφές δημοσκοπήσεις που διενεργούνται για λογαριασμό των πολιτικών κομ-μάτων δείχνουν πώς ο ΣΥΡΙΖΑ «παίζει» κοντά στο 25-26%, καταγράφοντας μία άνοδο στα ποσοστά του, ενώ η ΝΔ υποχωρεί σημαντικά και πέφτει κάτω ακόμη και από το 17%.

Τρίτο κόμμα σταθερά παραμένει η Χρυσή Αυγή που εμφανίζεται να είναι στο 11-12%, ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ένα ποσοστό κοντά στο 6%, ενώ τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ καταρρέουν. Εμφανίζονται στο όριο του 3%.

Στις Ευρωεκλογές δεν φαίνεται να εκλέγουν βουλευτή, ενώ είναι αμφίβολο αν ακολουθήσουν εθνικές μετά τις 25 Μαίου να μπουν και στη Βουλή. Για το λόγο αυτό ο Ευάγγελος Βενιζέλος κοιτάζει να «δραπετεύσει» από το ΠΑΣΟΚ και να δεθεί στο άρμα της κίνησης των «58» μήπως και διασωθεί πολιτικά.

Η μεγαλύτερη διαρροή των ψηφοφόρων της ΝΔ γίνεται προς τη Χρυσή Αυγή, που θέλουν να τιμωρήσουν το κόμμα που ψήφισαν στις εκλογές του 2012 με την υπόσχεση της επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και αντί αυτού υπέγραψε νέα επώδυνα μέτρα και τους έφερε το ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσει.

Μεγάλο είναι επίσης το ποσοστό των παραδοσιακών ψηφοφόρων της ΝΔ που δεν πρόκειται να πάνε να ψηφίσουν στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και στις Ευρωεκλογές.

Ο πανικός που επικρατεί στην κυβέρνηση και ειδικά στο «στρατόπεδο» της ΝΔ φαίνεται και από την επιχείρηση σε βάρος της Χρυσής Αυγής με τη φυλάκιση ακόμη τριών βουλευτών.

Κάνει ότι μπορεί για να την αποδυναμώσει στους τέσσερις μήνες που απομένουν μέχρι τις Ευρωεκλογές, αλλά η μέχρι σήμερα επιχείρηση της, της γυρίζει μπούμερανγκ. Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο αντέχει, αλλά αυξάνει τα ποσοστά της και σε ορισμένες περιπτώσεις αφήνει πίσω της τη ΝΔ.

H Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που κρατά εκλεγμένους βουλευτές του Κοινοβουλίου στη φυλακή και τους στερεί το δικαίωμα να μετέχουν στις ψηφοφορίες στη Βουλή, ενώ δεν υπάρχει καταδικαστική απόφαση σε βάρος τους.

Η πορεία προς της Ευρωεκλογές φαίνεται πώς κρύβει μεγάλες εκπλήξεις για την κυβέρνηση. 


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Η σφαλιάρα έρχεται και θα είναι βαρβάτη....
Επιτέλους θα ζήσουμε όμορφες στιγμές....

Προσωπικά πάντως θεωρώ ότι ο SYRIZA δεν πρόκειται να φτάσει πάνω από 25%....
Είναι σχεδόν αδύνατο να θεωρήσω ότι ένα τόσο μεγάλο ποσοστό συμπατριωτών μας μπορεί να εστερνίζεται τις φιλομοφυλοφιλικές ψευτοπροοδευτικές παγκοσμιοποιημένες κοινωνικές απόψεις, και τις ανθελληνικές στα εθνικά θέματα, απόψεις του SYRIZA…


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου