Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

Τo ''ΚΥΠΡΙΣΤΑΝ - ΤΡΟΙΚΙΣΤΑΝ'' για το 2014 αποφασίζει και διατάζει


ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ :

ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2014, ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ‘’ΚΥΠΡΙΣΤΑΝ – ΤΡΟΙΚΙΣΤΑΝ’’ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ… ΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.

Όσοι αυτοκτονούν το κάνουν από ερωτική απογοήτευση και όχι γιατί έχασαν την δουλειά τους, το σπίτι τους και τις καταθέσεις τους . Περισσότερη  έρευνα απαγορεύεται. Πιθανά σημειώματα των αυτόχειρων καταστρέφονται.

Η απαγόρευση μετάδοσης θλιβερών ειδήσεων από τα Μέσα Μαζικής…Εξαπάτησης (Μ.Μ.Ε) παραμένει σε ισχύ και για το νέο έτος.

Οι αποφάσεις της κυβέρνησης θα θεωρούνται στις συνειδήσεις των πολιτών ως θετικότατες. Τα Μ.Μ.Ε θα αναλάβουν να ενημερώνουν όπως πάντα σωστά και αμερόληπτα τους πολίτες.

Η 17η Ιουλίου, ημέρα γέννησης της Καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ,
 ορίζεται από φέτος ως εθνική εορτή σε αντικατάσταση της 1ης Οκτωβρίου, επέτειο της ανακήρυξης της κυπριακής ανεξαρτησίας.


Οι φτωχοί να θεωρούνται αναγκαίο καλό για την ανάπτυξη. Οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια ανάλυσης θεωρείται εξτρεμιστική πράξη και τιμωρείται.

Όσοι πρόσφυγες πωλούν τις κατεχόμενες περιουσίες τους στην Τουρκία υποχρεούνται να δηλώνουν γραπτώς ότι δεν το κάνουν από οικονομική ανάγκη, αλλά σαν μια κίνηση καλής θέλησης προς τους Τούρκους για επίτευξη δίκαιης λύσης του κυπριακού. 

Τα πολυτελή αυτοκίνητα και σκάφη αναψυχής των πολιτικών απαλλάσσονται από οποιαδήποτε φορολόγηση.

Η κυβερνητική χορηγία στα κόμματα όχι μόνο δεν θα μειωθεί αλλά θα διπλασιασθεί, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση, το ανάλογο ποσό που θα χρειασθεί θα προέλθει από μείωση της κατώτατης σύνταξης.

Οι όποιες μίζες προκύψουν από την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου, εξοπλιστικά προγράμματα και συμβόλαια του δημοσίου, 50% θα πηγαίνει στον Πρόεδρο και στελέχη της κυβέρνησης και το υπόλοιπο 50% στα Κόμματα, ανάλογα με την εκλογική τους δύναμη.

Τα κρούσματα αλληλεγγύης θα παρακολουθούνται αυστηρά από τις Αρχές. 

Στην περίπτωση που υπερβαίνουν τα όρια ανθρωπιάς που έχουν οριστεί από τον Πρόεδρο, θα αντιμετωπίζονται ως πράξεις ανατροπής του καθεστώτος.

Οι έχοντες αμφιβολίες για το πολιτικό και όχι μόνο ήθος του Προέδρου και της αξίας της πολιτικής τάξης θα εκλαμβάνονται ως τρομοκράτες και θα απομονώνονται σε ειδικούς θαλάμους ώστε να αποφευχθεί η διασπορά της νόσου.


Στα καταστήματα επιδιόρθωσης υποδημάτων, το χτύπημα στα καρφιά θα είναι συνεχές. Σε άλλη περίπτωση θα εκλαμβάνεται ως κώδικας μετάδοσης μηνυμάτων και θα κατάσχεται ο εξοπλισμός.

Όλοι οι πολίτες έχουν πρόσβαση στην Υγεία και την Παιδεία, υπό την προϋπόθεση ότι μπορούν να πληρώνουν το κόστος των υπηρεσιών που τους παρέχεται.

Το «ωράριο εργασίας» καταργείται και αντικαθίσταται με το «μέχρι εξαντλήσεως».

Όποιος συλλαμβάνεται σκεπτόμενος θα πυροβολείται επί τόπου, οι διαμαρτυρόμενοι επίσης θα εκτελούνται.

Ο όρος «αστυνομική βία» καταργείται και αντικαθίσταται από τον όρο «σωτήρια επέμβαση».

Οι Αρχές της Κυπριακές Δημοκρατίας έχουν μόνο δικαιώματα.

 Όσοι  πολίτες θεωρούν πως αδικούνται
, έχουν το δικαίωμα να εγκαταλείψουν τη χώρα και μόνο αυτό.

Όμηρος Αλεξάνδρου

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου