Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

Όλος ο διάλογος Γ.Α.Π. – Βενιζέλου… Γέλιο μέχρι δακρύων (αν ξεχάσουμε τον λογαριασμό των 300 εκ.)


Από τον Πόρτα – Πόρτα

Γ.Α.Π. ψηφίζει ενάντια στα πλάνα Βενιζέλου.

Ο Βενιζέλος πέτυχε τον πρώην πρωθυπουργό στον προθάλαμο του γραφείου του να συνομιλεί με δύο στενούς του συνεργάτες (τους Νίκο Ζιώγα και Γιώργο Ελενόπουλο, που γράφει τις ανακοινώσεις του), τον προσπέρασε χωρίς να του μιλήσει, παρά μόνο τον κοίταξε με νόημα ώστε να τον ακολουθήσει στο εσωτερικό, όπερ και εγένετο.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο ιδιαίτερο γραφείο του Παπανδρέου ήταν εκρηκτικές, με τις φωνές να ακούγονται μέχρι έξω, αναγκάζοντας την αστυνομική φρουρά να απομακρύνει δημοσιογράφους και άλλους περαστικούς από τον χώρο.

Χτυπώντας το χέρι του στο γραφείο, ο Βενιζέλος κατηγόρησε ευθέως τον Παπανδρέου, που άρχισε να χάνει τη μιλιά του, ότι επιχειρεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση :


Bενιζέλος : «Αυτό που έκανες ήταν αλητεία. Εκμεταλλεύεσαι το κρίσιμο της κατάστασης και προσπαθείς να δημιουργήσεις πρόβλημα αποδομώντας με στην Κοινοβουλευτική μας Ομάδα. Θες να ρίξεις την κυβέρνηση; Δεν συνειδητοποιείς την κατάσταση;» τον ρώτησε σε έντονο ύφος. (Δεν έλαβε καμία απάντηση -ούτε μάλλον την περίμενε- και συνέχισε)

Ε.Β. : «Είναι ντροπή σου!»


ΓΑΠ : «Να σου πω…»


Ε.Β. : «Δεν με ενημέρωσες, δεν ήρθες στην Κ.Ο. να πεις τις απόψεις σου!» (Ο Παπανδρέου τον κοιτάει σαστισμένος)


Ε.Β. : «Δεν έπιασες ούτε εμένα προσωπικά, να μου πεις ότι έχεις πρόβλημα!»


ΓΑΠ : «Βαγγέλη, εγώ έχω τις αξίες μου…»


Ε.Β. : «Ποιες αξίες σου, μωρέ;!»


ΓΑΠ : «Είναι γνωστές οι απόψεις μου».


Ε.Β. : «Τι μου λες; Ξέρεις καλά ότι εμείς πιέσαμε για μια ρύθμιση που να εξυγιαίνει τις τράπεζες!» (Ο ΓΑΠ τον κοιτάει χωρίς να μιλάει)


Ε.Β. : «Δεν είναι έντιμη η στάση σου, τη δική σου πολιτική εφαρμόζουμε. Θες να μας βγάλεις απατεώνες, ότι κάνουμε τα χατίρια των τραπεζών!»


ΓΑΠ : «Εγώ, ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, πρέπει να παρακολουθώ αυτά που συμβαίνουν στις τράπεζες παγκοσμίως…»


Ε.Β. : «Ανάλαβε τις ευθύνες σου, που είναι πολλές, και κάνε ό,τι νομίζεις. Δεν είμαι διατεθειμένος να ανεχθώ τέτοιου είδους συμπεριφορές».

ΚΛΑΙΩ ΛΕΜΕ… ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑ

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου