Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Πανάς στο «Χωρίς Αναισθητικό» : Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 6% στις ευρωεκλογές

panas

Τα τελευταία στοιχεία των δημοσκοπήσεων και τις εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών παρουσίασε ο γνωστός καθηγητής Πανάς, στον Γιώργο Τράγκα και στο Χωρίς Αναισθητικό.

Όπως είπε ο κ. Πανάς στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να κερδίζει με διαφορά γύρω στις 6 μονάδες.

Τι ρόλο θα παίξει το Ποτάμι που δεν φαίνεται να παίρνει πάνω από 5% σύμφωνα με τον καθηγητή.

Με δύο ευρωβουλευτές το ΚΚΕ στο 7,5 - 8%.

Κοντά στο 10 με 11% η Χ.Α., ενώ στο όριο κινούνται οι ΑΝ.ΕΛ. με πτώση γύρω στο 3,5%

Εκτός από τις ευρωεκλογές ο κ. Πανάς παρουσίασε δημοσκόπηση για τον Δήμο Πειραιά. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος φαίνεται να έχει το προβάδισμα αλλά στην παράσταση νίκης προηγείται ο Γιάννης Μωράλης.


Δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία :
 

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου