Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΟΥΓΓΑΡΙΑ : Το Συνέδριο των ραβίνων της Ευρώπης καταδίκασε τους γάμους των Εβραίων με μη Εβραίους και παρομοίασε την «αφομοίωση» με το Ολοκαύτωμα


Ένα συνέδριο στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 300 ραβίνοι από 40 ευρωπαϊκές χώρες που συγκεντρώθηκαν στην Ουγγαρία, «σοκαρίστηκε» με τον αριθμό των «μικτών γάμων» Εβραίων με μη Εβραίους στην Ευρώπη, σύγκρινε την «αφομοίωση» των Εβραίων με μη Εβραίους με το «Ολοκαύτωμα» και κάλεσε τους Εβραίους να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ για να παραμείνουν «καθαροί».
[Οι ίδιοι αυτοί Ραβίνοι πριν καιρό, είχαν δηλώσει την αντίθεσή τους στο «ρατσιστικό» κόμμα Jobbik και είχαν καλέσει την ουγγρική κυβέρνηση να πάρει μέτρα κατά του «ρατσισμού»].

Όπως γράφει η ιστοσελίδα ‘Israel National News : Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Ραβινικό Κέντρο της Ευρώπης (R.C.E.), που θεωρείται η πιο σημαντική και ενεργή οργάνωση ραβίνων στην Ευρώπη και περιελάμβανε επιμνημόσυνη τελετή για τον εορτασμό της 70ης επετείου της δολοφονίας των Ουγγρο-Εβραίων από τους Ναζί. Οι Aρχιραβίνοι David Lau και Yitzhak Yosef συμμετείχαν στο συνέδριο.

Ο Ραβίνος Menachem Margolin, Γενικός Διευθυντής του RCE, παρουσίασε «ορισμένα ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία» που συγκεντρώθηκαν από τον οργανισμό κατά τη διάσκεψη.
Σύμφωνα με την έρευνα του R.C.E., πάνω από το 85 % των Εβραίων της Ευρώπης αφομοιώνεται και παντρεύονται με μη Εβραίους. Το 80 % δεν πηγαίνει στις συναγωγές, ακόμα και στην γιορτή του Γιομ Κιπούρ, πάνω από το 75 % των Εβραϊκών παιδιών στην Ευρώπη δεν λαμβάνει εβραϊκή εκπαίδευση, και πάνω από το 90 % των ευρωπαίων Εβραίων φοιτητών δεν έχει καμία σχέση με την εβραϊκή κοινότητα.Τα ανησυχητικά στοιχεία οδήγησαν τον ραβίνο Shimon Elitov, μέλος της Ισραηλινού Αρχιραβινικού Συμβουλίου να πει : «η αφομοίωση στα σοκαριστικά αυτά νούμερα που βλέπουμε είναι χειρότερη από το Ολοκαύτωμα που βιώσαμε».

Εκτός από την ανησυχία τους για την «αφομοίωση», οι ραβίνοι συζήτησαν τις μεθόδους που αντιμετωπίζει η ευρωπαϊκή απαγόρευση για την Shechita (τελετουργική σφαγή) και την britMiLah (περιτομή), εκτός από τις άλλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Εβραίοι στην Ευρώπη, οι οποίοι προσπαθούν να διατηρήσουν έναν τρόπο ζωής σύμφωνα με το εβραϊκό νόμο.


«Θα αγωνιστούμε ώστε να μην υπάρχει ούτε ένα εβραϊκό αγόρι στην Ευρώπη που να μην έχει περιτομή» είπε ο Ραβίνος BarelLazar, αρχιραβίνος της Ρωσίας «Θεωρώ βέβαια ότι μπορούμε να αποκαλέσουμε τους αντιπάλους του brit MiLah και του Shechita αντισημίτες. Μπορούν να φορούν φανταχτερά ρούχα, αλλά αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να αφαιρέσουν τον Ιουδαϊσμό από τους Εβραίους».

«Στο Ολοκαύτωμα μας σκότωσαν δια της βίας, με δολοφονίες, αλλά καταλαβαίνουν τώρα ότι δεν πέτυχε», συνέχισε ο ΡαβίνοςLazar. «Σήμερα προσπαθούν να δολοφονήσουν τις ψυχές μας. Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε εκ νέου μια νέα εβραϊκή κοινότητα της Ευρώπης που θα είναι ισχυρότερη».

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Θρησκευμάτων Eli Ben - Dahanπαρουσίασε μια διαφορετική αντίμετρο στις δυσκολίες της εβραϊκής ζωής στην Ευρώπη, καλώντας τους Ευρωπαίους Εβραίους να φύγουν και να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ αλλιώς θα εξαφανιστούν. Σε αντίθεση με το ποσοστό αφομοίωσης του 85%, ο Ben - Dahan υποστήριξε ότι στο Ισραήλ το ποσοστό είναι μόλις ένα χιλιοστό.

Πολλοί Εβραίοι της Ευρώπης έχουν ήδη πάρει το μονοπάτι της aliyah (μετανάστευση) από την αρχή του 2014. 854 Γαλλο-Εβραίοι μετανάστευσαν στο Ισραήλ, σημειώνοντας αύξηση 312% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.


Τον Ιανουάριο του 2013, πάλι στη Βουδαπέστη η ίδια οργάνωση των ραβίνων (RCE) είχε λάβει μέρος σε μια κοινή συνεδρίαση μαζί με το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κοινοβουλίου (EJP) και την Ευρωπαϊκή Εβραϊκή Ένωση (EJU), όπου όλοι εξέφρασαν «τις ανησυχίες τους για την άνοδο» του κόμματος Jobbik στην Ουγγαρία και κάλεσαν τις ουγγρικές αρχές να περιορίσουν την ελευθερία του λόγου για να σταματήσει η εξάπλωση του «ρατσισμού» στην Ουγγαρία.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / (το είδα εδώ)

Greek Books

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου