Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Θ. Πάγκαλος : «Οι Κρητικοί δεν έκαναν ποτέ επανάσταση! - Να τους αφοπλίσουμε και να ανακαταλάβουμε το νησί»!


Έβγαλε τον παρανοϊκό δικτάτορα παππού του από μέσα του σε όλο το «μεγαλείο», ο πρώην αντιπρόεδρος και υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Εξοργισμένος» δηλώνει με το τελευταίο αιματηρό περιστατικό στην Κρήτη και τον θάνατο του 25χρονου Γιώργου Γυπαράκη από μπαλωθιά, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον BΗΜΑ FM.

Tα καταφέρνει ακόμα και τώρα που έχει εγκαταλείψει την πολιτική να δημιουργεί νέες αντιπάθειες ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος στο BHMA FM  έπιασε στο στόμα την Κρήτη και την συμβολή της στην επανάσταση του 1821, όπως και ότι πρέπει να αφοπλιστεί τάχιστα με αφορμή το θάνατο του 25χρονου Γιώργου Γυπαράκη. Βέβαια αυτά δεν τα έλεγε όταν ήταν πολιτικός γιατί τότε το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε στην Κρήτη 70 και 80%.

«Πρέπει να υπάρξει ένα ευρύτερο σχέδιο ανακατάληψης (!) της νήσου και αφοπλισμού όλων των Κρητικών!», είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.


Ανακατάληψης από ποιόν εχθρό - κατακτητή; Και με τι στρατιωτικές δυνάμεις προτείνει να γίνει αυτό ο Πάγκαλος; Μήπως με Γερμανο-Γάλλους του ευρωστρατού; Ή θα διατάξει επισήμως εμφύλια σφαγή;

Και ίσως μέχρι εδώ κάποιοι να συμφωνούν μαζί του, ακόμα και Κρητικοί αλλά τα όσα είπε στην συνέχεια προκάλεσαν την αντίδραση και των δημοσιογράφων που συνομιλούσαν μαζί του.

«Και μην μας πουν οι Κρητικοί ότι τα όπλα τα έχουν από παλιά, για την περίπτωση που γινόταν κάτι. Διότι θα τους ρωτήσουμε γιατί δεν ξεσηκώθηκαν το 1821 όπως η άλλη Ελλάδα;» είπε.

«Τώρα το χοντραίνετε!», του απάντησαν οι δημοσιογράφοι και εκείνος ανταπάντησε :

«Καθόλου δεν το χοντραίνω. Πρέπει να ληφθούν δρακόντεια μέτρα για το θέμα της οπλοκατοχής».

Οι δηλώσεις του Πάγκαλου έχουν ανάψει ήδη φωτιές. 

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η δήλωση που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων από τους Κρητικούς ήταν : "Και μην μας πουν οι Κρητικοί ότι τα όπλα τα έχουν από παλιά, για την περίπτωση που γινόταν κάτι. Διότι θα τους ρωτήσουμε γιατί δεν ξεσηκώθηκαν το 1821 όπως η άλλη Ελλάδα;".

Οι Κρητικοί, αφού έδωσαν αρχικά δίκιο στον Θεόδωρο Πάγκαλο, για το ότι κάτι πρέπει να γίνει ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο με τις θανατηφόρες μπαλωθιές, στην συνέχεια τον επέκριναν και τον κατηγορούσαν για την ανιστόρητη δήλωσή του.

“Έχει δίκιο εν μέρει για την οπλοκατοχή αλλά όταν μιλάει για τις επαναστάσεις πρέπει να γνωρίζει ιστορία και να μην λέει πράγματα που δεν ευσταθούν”, επισημαίνει ένας αναγνώστης του cretalive ενώ κάποιος άλλος τον συμπληρώνει λέγοντας ότι “πολλές ήταν οι επαναστάσεις που προηγήθηκαν του 1821 στη Κρήτη και άλλες τόσες έγιναν και κατά τη διάρκεια της επανάστασης”.

Άλλος τον χαρακτηρίζει ανιστόρητο και του προτείνει να διαβάσει την Κρητική Ιστορία προτείνοντάς του και κάποια βιβλία.

Την ίδια ώρα δεν είναι λίγοι που λένε στον Πάγκαλο να “μην κρύβεται πίσω από δημοσιογράφους αλλά να κατέβει στην Κρήτη να τα πει αυτά”.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δικό μας Σχόλιο : Όταν κάποιος μιλάει ή ακούει ένα από τους πλέων Εθνο-Προδότες της Ελλάδος πρέπει να τα περιμένει όλα αυτά που ακούει. Ο συγκεκριμένος δοσίλογος του γνωστού πλέων στον κόσμο ΠΑΣΟΚ πρέπει κάποια στιγμή να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη για όλα όσα έχει κάνει στον Ελληνικό λαό αλλά και για όλα όσα έχει πει κατά καιρό γι' αυτή τη χώρα. Το πόσο Προδότης και Δοσίλογος είναι το ξέρουν όλοι οι Έλληνες. Για να μαθαίνει όμως ο συγκεκριμένος Ανιστόρητος κηφήνας των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ του παραθέτουμε μερικές από τις επαναστάσεις που έκαναν οι Κρητικοί πριν το 1821...


Άνοιξε τα μάτια σου και διάβασε Δοσίλογε Εθνο-Προδότη Πάγκαλε ...

1645 Μάχες στην Κρήτη.


1690 Επανάσταση στα Χανιά της Κρήτης.

1770 Χρονιά των λεγόμενων ορλωφικών, της ταυτόχρονης επανάστασης των  Ελλήνων Πελοποννήσου και Κρήτηςμετά την κατάπλευση ρωσικού στόλου υπό τον ναύαρχο Ορλώφ στο Βίτυλο της Μάνης. ...... Στην Κρήτη κύρηξε την επανάσταση ο Δασκαλογιάννης (Ιωάννης Βλάχος)Μετά την ήττα των Ελλήνων στην Τρίπολη σφαγιάστηκαν από τους τούρκους όλοι οι χριστιανοί της πόλης, πάνω από 3.000 άμαχοι. Μάχη στο Αγγελόκαστρο και σφαγή των Γριβαίων. Πολιορκία Μεσολογγίου και ηρωικός θάνατος Ι. Μαυρομιχάλη στη Μεσσήνη.

1782 - 1792 Στην Κρήτη, ο Μητρομάρας και οι Σφακιανοί συνεχίζουν τον αγώνα.

Αυτά τα ολίγα όχι μόνο για τον δοσίλογο Πάγκαλο αλλά και για όλους τους ανιστόρητους Ανθέλληνες που υπάρχουν στη χώρα.


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου