Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Μεγάλη Νίκη και Πανελλήνια Πρωτιά από τους ΕΛ.Α.Δ.Α (Ελεύθεροι Αγανακτισμένοι Δ. Αχαίας)


Ένα καίριο χτύπημα στην ανάλγητη διοίκηση του ΟΑΕΕ Δ. Ελλάδας δόθηκε από 95 ελεύθερους επαγγελματίες που μετά από πρωτοβουλία του ΕΛ.Α.Δ.Α., αυτο-οργανώθηκαν και έκαναν προσφυγή στα Διοικητικά Δικαστήρια Πατρών στις 23-12-13.

Το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο δικαίωσε εν μέρει τους 93 από τους 95 ελεύθερους επαγγελματίες στις 28-01-14 και διέταξε την Διεύθυνση του ΟΑΕΕ να θεωρήσει τα βιβλιάρια ασθενείας τους. Είναι μια απόφαση ιστορική για τους 450.000 ανασφάλιστους του ΟΑΕΕ πανελλαδικά.

Δυστυχώς, η Διευθύντρια  του ΟΑΕΕ Δ. Ελλαδας, η κυρία Θανασιού Αγγελική καθώς και ο Αναπληρωτής Διευθυντής, ο κύριος Φούντος Γεώργιος, αρνήθηκαν και αρνούνται μέχρι σήμερα να εφαρμόσουν την δικαστική απόφαση που τους επιδόθηκε με εισαγγελική εντολή !!!


Εμείς, αντιδρώντας δυναμικά στην παραπάνω στάση, και σε συνεργασία με τον δικηγόρο μας, κύριο Ιωάννη Κρηνίδη, καταθέσαμε μήνυση και προκαλέσαμε την αυτόφωρο σύλληψη του αναπληρωτή Διευθυντή του ΟΑΕΕ την Μεγάλη Δευτέρα 14-04-14, αφού η Διευθύντρια ήταν άφαντη. 

Το θέμα δεν έχει κλείσει και έπεται συνέχεια.

Εδώ, όμως γεννάται ένα φλέγον ερώτημα : 

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ;

Δεν μπορεί να μην σκεφτεί κανείς πως ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της περιοχής μας ενδιαφέρεται για τους δημοτικούς θώκους και αδιαφορεί φανερά για τους εμπόρους που υποφέρουν.

αγανακτισμένος πολίτης

Trading Forex

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου