Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ ΣΑΜΑΡΑ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Στα χρόνια της Μεταπολίτευσης στην πατρίδα μας βασιλεύει, η διαφθορά, η φαυλότητα, η απατεωνιά,  η κλεπτομανία, η ατιμωρησία. Αυτές τις βλαβερές παθογένειες, για την κοινωνία μας, τις «μεγαλούργησαν» τα πολιτικά φαύλα κόμματα που δεν ήθελαν το ελληνικό κράτος να είναι ένα θεσμικό κράτος όπου θα εφαρμόζονται οι νόμοι χωρίς φεγγίτες και παραθυράκια, αλλά ήθελαν να είναι ένα κράτος διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο προς όφελος όλων των εμπλεκομένων! Αυτοί λοιπόν, οι διαβρωμένοι πολιτικοί προύχοντες, κυρίως οι συμμετέχοντες στα δυο κόμματα και της σημερινής συγκυβέρνησης (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ) αλλά και τα διαπλεκόμενα τηλεοπτικά κανάλια των μεγαλοεργολάβων των Δημοσίων έργων με μπροστάρηδες τους υποταγμένους στα διαπλεκόμενα συμφέροντά τους, κατ΄ ευφημισμό «μεγαλοδημοσιογράφοι», εξακολουθούν να το παίζουν αδαείς και προσπαθούν ακόμη και σήμερα να μας πείσουν πως τα Μνημόνια θα θεραπεύσουν την κρίση στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα μας. Ξεχνούν όμως, να μας θυμίσουν πως η αιτία της κρίσεως η οποία έχει εξαθλιώσει την πατρίδα μας και την κοινωνία μας είναι το ίδιο το πολιτικό σύστημα που προκάλεσε την κρίση και αποτέλεσμα αυτής της κρίσης είναι τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις. Αυτό το πολιτικό σύστημα είναι το μόνο υπεύθυνο  για το διαχρονικό εκφαυλισμό των θεσμών και του κρατικού μηχανισμού. Αυτό το πολιτικό προσωπικό και οι παράνομες δυνάμεις της διαμεσολάβησης και της διαπλοκής. Αυτό το σαθρό πολιτικό σύστημα, έχει βαθιές ριζωμένες παθογένειες και στρεβλώσεις που αντανακλούν στην εύρυθμη λειτουργία του νεοελληνικού κράτους. Έτσι, σήμερα κατάφεραν να δημιουργήσουν πλήρη και ολοκληρωτική αποστροφή της κοινωνίας από την πολιτική, αφού πλέον, δεν μπορούν να έχουν εξαρτώμενους τους πολίτες-ψηφοφόρους στις αιώνιες υποσχέσεις τους.



Θα μου επιτραπεί όμως, να θεωρώ πως η χειρότερη κυβέρνηση στα χρόνια της Μεταπολιτεύσεως, είναι η Κυβέρνηση Σαμαρά. Αρχικά η τρικομματική -ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ- και στη συνέχεια η δικομματική συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Και πιστεύω πως είναι χειρότερη και από του Γιώργου Παπανδρέου, γιατί ακόμη ηχούν στα αυτιά του εμβρόντητου Ελληνικού λαού, οι υποσχέσεις του Αντώνη Σαμαρά, αρχικά προκειμένου να εκλεγεί αρχηγός του κόμματός του και στη συνέχεια για να γίνει Πρωθυπουργός. Άραγε, ποιος θα ξεχάσει τις προεκλογικές υποσχέσεις του σύγχρονου Μαυρογιαλούρου στο Ζάππειο Μέλαθρο; Ποιος θα ξεχάσει τις αντιμνημονιακές κορώνες του Αντώνη Σαμαρά; Ποιος θα ξεχάσει την υπόσχεσή του πως μόλις γίνει Πρωθυπουργός θα συστήσει μια και μόνη εξεταστική επιτροπή προκειμένου να διερευνηθούν οι ακριβείς λόγοι που η χώρα δέθηκε πισθάγκωνα στο καταστροφικό Μνημόνιο;

Ο Ελληνικός λαός οφείλει να μην ξεχνά τα παραπάνω, όπως οφείλει να θυμάται πως ο Αντώνης Σαμαράς παρέδωσε τη διακυβέρνηση της χώρας σε παλαιούς φίλους και παρέες του από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης. Του κόμματος δηλαδή, που δημιούργησε ο ίδιος προκειμένου να καταστρέψει τη δεξιά Παράταξη και να μονιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ στην Εξουσία. Έτσι, μόλις έγινε Πρωθυπουργός εμπιστεύθηκε τη χώρα στους Σταμάτη, Μουρούτη, Λαζαρίδη, Μπαλτάκο και αρκετούς άλλους. Σ΄ αυτή την «παλιοπαρέα» που μεγάλωσε με κάποιους νεοφερμένους υποτακτικούς του, όπως ο Δένδιας, ο Αθανασίου κ.α. Αυτοί όμως, οι «εργάτες» του Σαμαρά - που ήταν η σειρά τους να απολαύσουν τους καρπούς της εξουσίας - δεν έφταναν για να καταστρέψουν τη χώρα! Χρειάζονταν και πολιτικούς «φίλους» που θα στήριζαν το καταστροφικό και μειοδοτικό τους έργο. Πολιτικούς «φίλους» σαν το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, που κατά το παρελθόν και μόνο στο άκουσμα των ονομάτων τους έβγαζαν σπυριά.  Όπως, επί παραδείγματι, ο σημερινός υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος είχε δηλώσει στις 26 Οκτωβρίου 2011 στο ραδιοσταθμό «Βήμα FM» : “Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ συνιστά κοινοβουλευτική χούντα”. Αλλά από ότι φαίνεται στην πολιτική δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ!

Ωστόσο, αυτή η σημερινή δικομματική κυβέρνηση έχει υπερβεί τα εσκαμμένα. Έχει καταπατήσει το Σύνταγμά μας, έχει ευνουχίσει τη Δημοκρατία, έχει καταργήσει τον Κοινοβουλευτισμό! Νομοθετεί με «Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου» υπό τη μορφή της κατεπείγουσας συζήτησης στη Βουλή και με ισχνές πλειοψηφίες. Καταγγέλλει τους πολιτικούς της αντιπάλους ως συμμετέχοντες σε εγκληματικές οργανώσεις και με τη βοήθεια της «αδέκαστης» και «ανεξάρτητης» ελληνικής δικαιοσύνης προφυλακίζει εκλεγμένους από τον ελληνικό λαό, εκπροσώπους του. Ο ιδεολογικός αντίπαλος τρομοκρατείται και επικρέμεται επί της κεφαλής του η απειλή της φυλάκισης. Δεν είναι διόλου τυχαίο το γεγονός, πως το ΚΚΕ έχει λουφάξει στη γωνιά του και δεν ενοχλεί καθόλου το Σύστημα της συγκυβέρνησης. Δεν είναι τυχαίο που δεν ορθώνει πολιτικό ανατρεπτικό ανάστημα, που απορρέει από τη δογματικότητά του. Δεν είναι τυχαίο πως το ΠΑΜΕ δεν κάνει απεργίες, και όταν κάνει, «φροντίζει» να έχει μικρή συμμετοχή για να βάζει βούτυρο στο ψωμί της μακροημέρευσης της συγκυβέρνησης.

Όμως, είτε το θέλουν είτε όχι, μετά τις προχθεσινές καταγγελίες Μπαλτάκου στην «εξομολόγησή» του στο Βουλευτή της «Χρυσής Αυγής», Ηλία Κασιδιάρη, η μειοδοτική κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπορεί πλέον, να σταθεί. Η χώρα ευρίσκεται ήδη σε προεκλογική περίοδο, όχι μόνο για τις ευρωπαϊκές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και για Εθνικές εκλογές. Γιατί είναι τελείως απίθανο η κυβέρνηση Σαμαρά να αντέξει τον ορυμαγδό των αποκαλύψεων Μπαλτάκου. Των αποκαλύψεων των δικών της ανώτατων στελεχών που εμμέσως πλην σαφώς παραδέχονται διά της ομολογίας τους πως το Σύνταγμα έχει καταλυθεί de facto. Έχει καταλυθεί από πράξεις και παραλήψεις υπουργών της κυβερνήσεως (Αθανασίου – υπουργός Δικαιοσύνης και Δένδιας – υπουργός Προστασίας του Πολίτη) οι οποίοι έχουν ορκιστεί ενώπιον Θεού και λαού να το υπηρετούν και να το προστατεύουν.

Υπερασπιστές αυτών των επίορκων υπουργών τα ΜΜΕ των διαπλεκόμενων μεγαλοκαναλαρχών, που ειδικά αυτές τις ημέρες βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία και με στομφώδεις κρωγμούς προσπαθούν να παραπλανήσουν το λαό μας, περί της παράνομης, τάχατες, υποκλοπής των ομολογιών ανόμων μεθοδεύσεων της πολιτικής σπείρας του εσμού των καταπατητών του Συντάγματος της πατρίδος μας, οργάνων των ξένων τοκογλύφων δανειστών μας.

Άλλωστε, η νομικίστικη επιχειρηματολογία τους, φωτογραφίζει την αδυναμία των ισχυρών παραγόντων του καταρρέοντος πολιτικού Συστήματος, να διασώσουν τους εαυτούς τους και τους εν αμαρτίαις συμβούλους και συνεργάτες τους, από τα χειρότερα που δεν θα είναι άλλα από την ηθική και πολιτική τους διαπόμπευση και τις ποινικές τους διώξεις, από την επικείμενη απώλεια της πολυπόθητης γι΄ αυτούς εξουσίας. Τότε θα θυμηθούν τη ρήση του Ιταλού ποιητή, Δάντη (1265-1321) που ήταν σα να γράφτηκε γι΄ αυτούς : “Ουκ έστιν θλίψις μείζων του ενθυμίσθαι χρόνων ευδαιμόνων εν συμφοραίς”.
  
          Κλείνοντας, να αναφέρω πως θα πρέπει να αναμένουμε όλοι με αγωνία και ενδιαφέρον τις νέες αποκαλύψεις Μπαλτάκου που θα ακολουθήσουν, όπως ήδη προανήγγειλαν οι Βουλευτές της «Χρυσής Αυγής». Γιατί, ο Τάκης Μπαλτάκος δεν είναι μόνο ο επί δεκαετίες «κολλητός» του Αντώνη Σαμαρά. Δεν είναι μόνο ένας εκ των ανθρώπων που τον στήριξε στην πολιτική του έρημο. Δεν είναι μόνο ο άσπονδος φίλος που συνδεόταν με όλο το οικογενειακό περιβάλλον Σαμαρά και ως εκ τούτου ήταν τρόφιμος του κλειστού περίγυρού του. Ο Τάκης Μπαλτάκος γνωρίζει πάρα πολλά για τον Αντώνη Σαμαρά. Ο Τάκης Μπαλτάκος, γνωρίζει πως μεθοδεύτηκε η πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη το «βρώμικο» ΄93, από το Σαμαρά! Γνωρίζει τις πολύχρονες κλειστού τύπου σχέσεις του Σαμαρά με τη Siemens. Γνωρίζει πως και από ποιους χρηματοδοτήθηκε η Πολιτική Άνοιξη (ΠΟΛ.ΑΝ). Ο Τάκης Μπαλτάκος, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σύνταξη του εξωδικαστικού συμβιβασμού Δημοσίου-Siemens που ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο 2 δις ευρώ, καταστρατηγώντας την μοναδική ομόφωνη απόφαση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, στα χρονικά. Γνωρίζει ο Αντώνης Σαμαράς πως ο Τάκης Μπαλτάκος δεν είναι τυχαίο πρόσωπο! Γνωρίζει πολύ καλά πως έφτασε το πολιτικό του τέλος και ακολούθως θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα για εκείνον. Θα χρειαστεί από μέρους του πολύ, μα πάρα πολύ κουράγιο !!!

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου