Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

ΞΕΣΠΑΣΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!! Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ !!! ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ !!! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!


Σε κατάσταση επιφυλακής τέθηκαν βασικές μονάδες της 49ης ρωσικής Στρατιάς στα σύνορα με την Ουκρανία έγινε γνωστό πριν λίγο από την Μόσχα.

Η επιφυλακή ήρθε ως αποτέλεσμα της εξέγερσης που ξέσπασε πάλι από χθες στα κύρια ρωσόφωνα αστικά κέντρα του Χάρκοβο, του Ντόνετσκ και του Λούγκανσκ με καταλήψεις κτιρίων και ανάρτηση της ρωσικής σημαίας.

Στο Λουγκάνσκ ρωσόφωνοι και φιλορώσοι διαδηλωτές κατέλαβαν την έδρα των υπηρεσιών ασφαλείας (SBU).
Η Ουκρανία απάντησε με αποστολή ειδκών δυνάμεων της αστυνομίας, αλλά και δράση μισθοφόρων της Blackwater, όπως καταγγέλλεται από ρωσικής πλευράς αλλά φαίνεται ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Ρωσία ήταν η δήλωση του "υπουργού" Εσωτερικών Αρσέν Αβάκοφ ο οποίος τόλμησε να κατηγορήσει ευθέως τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ότι ευθύνεται για την κατάληψη κυβερνητικών κτιρίων από φιλορώσους διαδηλωτές στην ανατολική Ουκρανία και απειλησε ότι "κανείς δεν θα ανεχτεί ειρηνικά την ανομία των προβοκατόρων".Η ρωσική απάντηση ήταν άμεση : Η 56η αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία Φρουρών στο Καμισίν και η 7η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία στο Νοβοροσίσκ, όχι απλώς τέθηκαν σε επιφυλακή, αλλά αρκετές μονάδες τους προωθήθηκαν σε αεροδρόμιο δυτικότερα και πολύ κοντά στα σύνορα.Την ίδια στιγμή οι δυνάμεις των Spetsnaz -που έδρασαν τόσο αποτελεσματικά στην Κριμαία- από την 22η Ταξιαρχία που εδρεύει στο Ροστόφ, επέστρεψαν σε βάσεις κοντά στα δυτικά σύνορα, ενώ η 100η Ταξιαρχία και η 10η Ταξιαρχία τέθηκαν σεπίσης σε κατάσταση επιφυλακής.

Tο πιο σημαντικό ίσως, "σημάδι" επερχόμενων εξελίξεων είναι ότι η 176η Ταξιαρχία Επικοινωνιών που εδρεύει στο Novocherkassk έχει μεταφερθεί στα σύνορα και αυτό σημαίνει επικείμενη έναρξη επιχειρήσεων...

Ίσως μέσα στη νύχτα να έχουμε εξελίξεις...Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου