Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! ΔΗΛΩΣΗ ΡΩΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ !!! ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΩΡΑ !!!


«Οι σκληροπυρηνικοί στο ΝΑΤΟ έχουν το πάνω χέρι αλλά δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στις στρατιωτικές προκλήσεις του ΝΑΤΟ να εξελιχθούν σε απειλή για την στρατιωτική ασφάλεια της Ρωσίας». Αυτό δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υφυπουργός Άμυνας Anatoly Antonov και δεύτερο πιο ισχυρό πρόσωπο στο υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας αναλύοντας τη στάση του ΝΑΤΟ στην ουκρανική κρίση λέγοντας πως η βορειοατλαντική συμμαχία ολισθαίνει σε ένα επικίνδυνο αντιπαράθεσης με τη Ρωσία «επιλέγοντας την οδό της όπλων».

«Ήρθαμε σε μια αντιπαράθεση γύρω από το θέμα της Ουκρανίας. Κυρώσεις επιβλήθηκαν εναντίον μας και έχουμε απειληθεί με περισσότερες και αυστηρότερες κυρώσεις. Η στρατιωτική συνεργασία με το ΝΑΤΟ αλλά και χώρες μέλη του έχει περικοπεί. Ακόμη και η πρόσβαση ορισμένων διπλωματών μας στο αρχηγείο του ΝΑΤΟ έχει απαγορευθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Anatoly Antonov και επόμενος υπουργός Άμυνας της Ρωσίας κατά πολλούς αναλυτές περιγράφοντας το βαρύ κλίμα που υπάρχει σήμερα στις σχέσεις Ρωσίας και ΝΑΤΟ μιλώντας σε συνέδριο στη Μόσχα με θέμα «Σύγχρονες πτυχές της διεθνούς ασφάλειας».

«Μερικοί αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ δεν κρύβουν το γεγονός και παρά το ότι δεν αντιτίθενται σε μια συνεργασία με τη Ρωσία, εντούτοις επιδιώκουν τον ένα και μοναδικό σκοπό που δεν είναι άλλος από τα να κάνουν τη χώρα μας να ενεργεί όπως θέλουν αυτοί. Ακούμε μάλιστα τις Βρυξέλες να καλούν να αναθεώρηση ορισμένων συμφωνιών στρατιωτικής συνεργίας μεταξύ ΝΑΤΟ-Ρωσίας», είπε ο Ρώσος υφυπουργός Άμυνας.

Και ο Anatoly Antonov συνέχισε :


«Έχουμε αναφέρει τα σχέδια κάποιων χωρών του ΝΑΤΟ να αναπτύξουν μεγάλες δυνάμεις στα εδάφη τους κοντά όμως με τα ρωσικά σύνορα, κάτι που αν γίνει έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις συμφωνίες που έχουμε υπογράψει με το ΝΑΤΟ. Νέα μαχητικά και άλλα αεροσκάφη εμφανίζονται, και οι ασκήσεις του ΝΑΤΟ γίνονται όλο και πιο συχνότερες.

Ότι έγινε στην Ουκρανία απλά είναι μια υπενθύμιση της αυξανόμενης «προσοχής» του ΝΑΤΟ στη συγκεκριμένη μετα-σοβιετική περιοχή.

Μάλιστα το ΝΑΤΟ έχει αυξήσει τις επαφές του όχι μόνο με την Ουκρανία αλλά και με τη Μολδαβία και τη Γεωργία», είπε με νόημα ο Ρώσος υφυπουργός Άμυνας για να προσθέσει : «Αυτά δεν είναι κάτι το νέο. Βλέπουμε τι κάνει το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία προκειμένου να αποτρέψει την ομαλοποίηση των σχέσεων με τη Ρωσία»

Για την στρατιωτική και γενικότερη συνεργασία μεταξύ της Μόσχας και των άλλων ευρωπαϊκών κρατών μελών του ΝΑΤΟ ο Antonov είπε :

«Σε ότι αφορά το πάγωμα της στρατιωτικής συνεργασίας χωρών του ΝΑΤΟ με εμάς θέλω να πω ότι παίρνουμε την υπόθεση αυτή ψύχραιμα. Θέλουμε τη συνεργασία όσο την θέλουν και αυτοί.

Σε κάθε περίπτωση αναλύουμε την κατάσταση παρακολουθώντας ταυτόχρονα κάθε εξέλιξη στην πολιτική του ΝΑΤΟ αναφορικά με τα πυρηνικά αλλά και την αντι-βαλλιστική του ασπίδα».

Ο Ρώσος υφυπουργός Άμυνας συνεχίζοντας την ομιλία του εστίασε την προσοχή του στις προσπάθειες διοργάνωσης «πολύχρωμων επαναστάσεων» σε χώρες που συνορεύουν με τη Ρωσία και οι οποίες σαν στόχο είχαν ουσιαστικά μόνο τη Ρωσία.

«Σοβαρές αλλαγές πραγματοποιούνται στο διεθνές πολιτικό σκηνικό. Μπορούμε να παρατηρήσουμε μια νέα ισορροπία δυνάμεων αλλά και αλλαγές που σημειώνονται αναφορικά με τις απειλές έτσι όπως διαμορφώνονται στο θέμα της ασφάλειας. Οι τρόποι και οι μέθοδοι αντιμετώπισής τους αλλάζουν και αυτές επίσης. Ένα νέο φαινόμενο είναι οι «πολύχρωμες επαναστάσεις» οι οποίες δημιούργησαν αρνητικά δεδομένα τόσο στο στρατιωτικό όσο και στον πολιτικό τομέα σε πολλά μέρη του κόσμου.

Η Δύση θεωρεί ότι οι επαναστάσεις αυτές είναι ένα μέσο διεύρυνσης και διασποράς της Δημοκρατίας. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για μια μέθοδο να απομακρύνει κανείς ανεπιθύμητες κυβερνήσεις δια βίας» είπε τέλος ο Ρώσος υφυπουργός προσθέτοντας ότι το συγκεκριμένο θέμα τέθηκε και σε όλους τους υπουργούς Άμυνας και στη συνάντηση των χωρών μελών του συμφώνου της Σαγκάης.

«Νομίζω ότι όλοι πρέπει να δώσουμε προσοχή στο συγκεκριμένο φαινόμενο καθώς δεν πρόκειται να φέρει θετικές εξελίξεις στις γειτονικές χώρες της Ρωσίας», κατέληξε.

defencenet

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου