Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ


Πέρασε αρκετός  καιρός, από την αρχικές προσπάθειες της δημιουργίας του κινήματός μας και φτάσαμε στο σήμερα με το κίνημά μας να παραμένει ακόμα όρθιο, σε καιρούς σκοτεινούς και δύσκολους.

Ένα κίνημα εκπαιδευτικό, που αφορά τους Έλληνες πατριώτες, τους Έλληνες εθνικιστές. Ένα κίνημα γι' αυτούς που έχουν μάθει να πειθαρχούν τον φόβο τους και να μην κάνουν βήμα πίσω.

Περάσαμε δύσκολες καταστάσεις, όμως πάντα βρίσκαμε τρόπο να επιβιώνουμε και να συνεχίζουμε. Να υπάρχουμε και να δείχνουμε ότι ο ελληνισμός μπορεί και στα δύσκολα να αντεπεξέλθει όπως κάνει χιλιάδες χρόνια.

Δεχτήκαμε απίστευτο πόλεμο και λάσπη μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο και από όλο το φάσμα των Μ.Μ.Ε. Και τι δεν μας είπαν.."ναζιστές, φασίστες δολοφόνους, παρακρατικούς,τάγματα ασφαλείας", δεν μας άγγιξε τίποτα. Εμείς γνωρίζουμε την αλήθεια και αυτό αρκεί. Αντιπροσωπεύουμε την αλήθεια και δεν έχουμε σκοπό να φοβηθούμε κανέναν.


Περάσαμε και δύσκολες καταστάσεις στο εσωτερικό του κινήματος, από μέλη μας τα οποία είτε έκαναν φοβισμένα πίσω, είτε ήθελαν να δημιουργήσουν εντάσεις για δικά τους προσωπικά οφέλη. Ακόμα και σήμερα αυτά τα δειλά παράσιτα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά,να δημιουργούν ψεύτικες εντυπώσεις. Σε αυτούς δεν έχουμε να πούμε κάτι. Ο χρόνος θα τα φέρει όλα στο φως και τότε η αλήθεια θα λάμψει.

Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή είναι ένα εκπαιδευτικό (και τίποτε παραπάνω) κίνημα, νόμιμο και το οποίο λειτουργεί πάντα στα πλαίσια του νόμου. Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή έχει διοίκηση, όμως δεν παύει να είναι και οικογένεια. Είμαστε και θα είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλον και θα λειτουργούμε πάντα ως φάλαγγα.

Αυτή την στιγμή το κίνημά μας διανύει δύσκολους καιρούς και θα εξαρτηθεί πάλι από όλους μας η μελλοντική πορεία που θα χαράξουμε. Γι' αυτό τον λόγο καλούμε το Σάββατο 12/04/2014 και ώρα 17:00, όλους τους φίλους της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής, παλιούς και νέους, να είναι παρών στα γραφεία μας. Η παρουσία όλων είναι σημαντική και απαραίτητη.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε του τομεάρχες μας, τους φίλους και συναγωνιστές μας από την Πάτρα, την Θεσσαλία και την Κρήτη για την σημαντική βοήθεια που μας προσφέρουν συνεχώς. Η στήριξή τους είναι πολύτιμη και η προσφορά τους μεγάλη.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Τα γραφεία είναι Καρόλου 28 πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο, 5ος όροφος, 5 γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail : patriotikipolitofilaki@gmail.com

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας : https://www.facebook.com/patriotikipolitofilaki

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου