Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

Η συστηματική αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού και η δημιουργία μιας πυριτιδαποθήκης μέσα στα σπίτια μας


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Φαίνεται πως το θράσος του, «φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης» για τους Τούρκους δεν έχει όρια. Έτσι το είδαμε και αυτό! Σε μια Ελλάδα που δυστυχώς παραπαίει από μια μνημονιακή κυβέρνηση, οι Τούρκοι καταγγέλλουν ότι στο μεγάλο στρατόπεδο συγκέντρωσης μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που βρίσκεται στην Κομοτηνή και δίπλα στα σύνορα τους, όπως χαρακτηριστικά το τονίζουν, όπου βρίσκονται περί τις 6.000 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που τους πέρασε η τουρκική μαφία στην Ελλάδα, εφαρμόζονται άθλιες συνθήκες διαβίωσης που παραβιάζουν τα διεθνή στάνταρτ.

Ανεξάρτητα αν είναι αλήθεια όλα αυτά, (και πρέπει να είναι), δεν γίνεται να καταγγέλλονται από μια Τουρκία που είναι πρωταθλήτρια στις παραβάσεις ανθρωπίνων… δικαιωμάτων, που έχει τις περισσότερες καταγγελίες στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τις συνθήκες κράτησης στις τουρκικές φυλακές - κολαστήρια, όπου τα λευκά κελιά είναι παγκόσμιο αίσχος που συναγωνίζονται επάξια το αμερικανικό Γκουαντάναμο.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, Hürriyet, η περίφημη οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», η ίδια οργάνωση που είχε αρνηθεί να περιθάλψει Σέρβους τραυματίες στον πόλεμο, (βλέπε νατοϊκή εισβολή), του Κοσσόβου εφαρμόζοντας δυο μέτρα και δυο σταθμά, συνέταξε μια ντροπιαστική για την Ελλάδα έκθεση για τις συνθήκες κράτησης των λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο της Κομοτηνής.


Οι γιατροί της οργάνωσης αυτής επισκεφθήκαν το στρατόπεδο και αφού εξέτασαν τις συνθήκες και έκαναν ιατρικές εξετάσεις σε πολλούς κρατούμενους που κανείς δεν μας λέει με ποιον τρόπο ήρθαν στην Ελλάδα, (ή μάλλον ξέρουμε με ποιον τρόπο. Η τουρκική μαφία και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες τους πέρασαν από τα σύνορα στην ελληνική επικράτεια με το αζημίωτο φυσικά), έκανε μια αναφορά που είναι κατάπτυστη για το ελληνικό σύστημα κράτησης του στρατοπέδου. Μάλιστα η υπεύθυνος του ελληνικού τμήματος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, κ. Μαριέτα Προβοπούλου, ανέφερε ότι είναι ντροπή σε ευρωπαϊκό έδαφος να υπάρχουν τέτοια στρατόπεδα και να κρατούνται χιλιάδες άνθρωποι σε τέτοιες συνθήκες.

Το στρατόπεδο της Κομοτηνής, σύμφωνα με την κ. Προβοπούλου, είναι μια κόλαση για όσους είχαν την «τύχη» να βρεθούν εκεί μέσα κρατούμενοι. 

Αλήθεια τι έχει να μας πει για όλα αυτά ο Δένδιας, που υπερηφανεύονταν ότι με τα στρατόπεδα αυτά θα λύσει το τεράστιο πρόβλημα των εκατοντάδων των χιλιάδων λαθρομεταναστών που πέρασαν με την βοήθεια των Τούρκων δουλεμπόρων τα σύνορα και έφταναν στην χώρα μας, όπου νόμιζαν πως θα βρουν τον επίγειο παράδεισο ;

Σίγουρα οι καταγγελίες της οργάνωσης Γιατρών Χωρίς Σύνορα δεν είναι χωρίς αιτία. Και σίγουρα οι συνθήκες κράτησης των χιλιάδων λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο της Κομοτηνής δεν είναι τύπου… Χαβάης. Καλά όλα αυτά. Αλλά να μας την βγαίνουν οι Τούρκοι που είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για όλη αυτή την κατάσταση, όταν έχουν οργανώσει οι ίδιοι στρατόπεδα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών μέσα στις συνοικίες της Κωνσταντινούπολης και στις τουρκικές ακτές του Αιγαίου για να τους προωθήσουν στη συνέχεια στην Ελλάδα, όταν στην ίδια την Τουρκία καταγγέλλεται πρόσφατα η τουρκική μυστική υπηρεσία της Στρατοχωροφυλακής, η Jitem, ότι έχει οργανώσει εδώ και χρόνια τεράστια κυκλώματα διακίνησης μουσουλμάνων απελπισμένων από τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής που τους συγκεντρώνει σε συγκεκριμένα κέντρα για να τους προωθήσει στη συνέχεια με το αζημίωτο στην Ελλάδα, ε, τότε σίγουρα θα τρελαθούμε!

Το πρόβλημα των λαθρομεταναστών είναι τεράστιο. Η ευθύνη των ελληνικών κυβερνήσεων που έκαναν τα στραβά μάτια εδώ και δυο δεκαετίες είναι τεράστιες. Η συστηματική αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού και η δημιουργία μιας πυριτιδαποθήκης μέσα στα σπίτια μας από τους εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους που βρίσκονται ήδη στο ελληνικό έδαφος έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να «εκραγούν» με ανυπολόγιστες συνέπειες για την ίδια την σταθερότητα της χώρας μας, είναι ένα έγκλημα για το οποίο κάποτε θα πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Και κάποτε θα πρέπει η ελληνική πλευρά να σταματήσει να κάνει τα «στραβά μάτια» και να καταγγείλει διεθνώς το παιχνίδι των Τούρκων που βγάζουν εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο από το εμπόριο των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και από το σχέδιο της μουσουλμανοποίησης της Ελλάδας. Αν πραγματικά θέλουμε να είμαστε κυρίαρχοι μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου