Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Το Έγγραφο Βόμβα! «Ντολμαδάκια» έκανε τον Σαμαρά ο «Ντολ


Ο Αντώνης Σαμαράς έριξε την Κυβέρνηση Μητσοτάκη για την ονομασία των Σκοπίων. Σήμερα αποδέχεται να αποκαλεί Μακεδονία τα Σκόπια…, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο Joseph Daul είναι ο πρόεδρος της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο οποίο ανήκει η Νέα Δημοκρατία. Σε χαιρετισμό του προς το κυβερνόν κόμμα των Σκοπίων VMRO του Νίκολα Γκρούεβσκι, που ανήκει επίσης στο Ε.Λ.Κ., μίλησε με τα θερμότερα λόγια αποκαλώντας δύο φορές τους Σκοπιανούς "Μακεδόνες" ενώ εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του στην κυβέρνηση των Σκοπίων που για τον Daul θα αποτελεί σύντομα πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σιγή ιχθύος από την Συγγρού και την Νέα Δημοκρατία (;) του Αντώνη Σαμαρά.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το έγγραφο και παρακολουθείστε το βίντεο του ΑΡΤ.


spero1

spero2

 

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου