Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Β. Καπερνάρος : Το βίντεο αποτελεί αποδεικτικό υλικό - Τα επινοήματα του Βενιζέλου είναι άστοχα


O βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Βασίλης Καπερνάρος υποστήριξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο REAL FM  ότι το βίντεο του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλία Κασιδιάρη, "μπορεί να αποτελέσει αποδεικτικό υλικό"!

«Θα διακριβωθεί μετά από έρευνα, εάν αυτά τα οποία καταγγέλλει και κατονομάζει ο κ. Μπαλτάκος είναι αληθή. Κι αυτό το λέω γιατί ο απαγορευτικός νόμος εννοεί ιδιωτική συνομιλία που προστατεύει την ιδιωτική ζωή και το άσυλο της κατοικίας», σχολίασε αρχικά ο κ. Καπερνάρος και συνέχισε :


«Εδώ όμως έχουμε δημόσιους άνδρες, δημόσια πρόσωπα, τα οποία συζητούν σε δημόσιο χώρο, εκφέρουν δημόσιο λόγο, ο οποίος αφορά στο δημόσιο βίο και συνεπώς στο δημόσιο συμφέρον. Άρα προκαλείται το δημόσιο ενδιαφέρον».

«Όλα τα επινοήματα του Βενιζέλου είναι άστοχα. Ότι είναι υπέρ του κατηγορουμένου, το έχει δεχθεί κατά κόρων ο Άρειος Πάγος, ως ελαφρυντικό. Έχουν υπάρξει εισαγγελικές διατάξεις όπου αιτιολογούν την δικαιολόγηση της ύπαρξης αυτών των μέσων, που επιτρέπει να χρησιμοποιηθούν, διότι δεν αφορούν ιδιωτική ζωή.

Ο κ. Μπαλτάκος υπήρξε υπερυπουργός. Με νόμο είχε πρόσθετες προνομίες. Προσυπέγραφε υπουργικές τροπολογίες, προέβαινε σε νομοτεχνικές βελτιώσεις. Υπάρχει ένα σούπερ θεσμικό πρόσωπο όπως ήταν μέχρι προχθές ο κ. Μπαλτάκος».

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου