Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ... "ΞΥΠΝΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ... ΥΠΝΟ ΣΑΣ". ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.


ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH/ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η MOTOROLA ΕΒΓΑΛΕ ΝΕΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΕ ΜΟΡΦΗ "ΤΑΤΟΥΑΖ-ΛΑΙΜΟΥ" ;;;
 Σκεφτείτε πως νιώθετε φορώντας ακουστικά όταν μιλάτε... πως θα νιώθατε αν τα αντικαθιστούσατε με ένα τατουάζ στον λαιμό σας;

Ναι, σωστά καταλάβατε. Τατουάζ στον λαιμό σας. Η motorola επινόησε μία νέα πατέντα. Ένα ηλεκτρονικό τατουάζ το οποίο εφαρμόζεται στον λαιμό σας και έχει την δυνατότητα να συνδεθεί με το κινητό σας τηλέφωνο όταν αυτό χτυπήσει.

Το ηλεκτρονικό τατουάζ  συνδέεται με το κινητό σας μέσω ενός πομποδέκτη, όπως ακριβώς θα συνδέονταν αν είχατε μια εξωτερική συσκευή bluetooth. 

Επιπλέον το τατουάζ αυτό έχει και μικρόφωνο το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να χειρίζεστε το κινητό σας δίνοντας φωνητικές εντολές.

Βλέπετε λοιπόν προς τα που μας πηγαίνουν; Στο άμεσο μέλλον όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές που μας περιτριγυρίζουν θα αντικατασταθούν με ηλεκτρονικά τατουάζ, χάπια και τσιπάκια.

Μετά από όλα αυτά  πρέπει να βεβαιωθούμε αν ήμαστε ακόμη άνθρωποι. Και το ερώτημα είναι ένα... θα ήμαστε;;Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου