Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΡΑΒΒΙΝΟΣ : ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΔΙΑΙΡΕΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!


Οι Ιουδαίοι μισώντας Τον Χριστόν και βλέποντας κατόπιν ότι όλος ο κόσμος πίστευε Τον Υιόν Του Θεού, μετά το 316 μ.Χ. σκέφθηκαν να διαιρέσουν την Χριστιανοσύνη σε ποικίλες ιδιοτροπίες.


Αρχής γενομένης με τον Παπισμοκαθολικισμόν όπου επρόσθεσε εξυβριστικώς και έναν τέταρτον δάκτυλον εις το σημείον του Σταυρού, «εξομοιώνοντας τον πάνθνητον Πάπα με Την Αγία Τριάδα», όπως λέγει η κυπριακή παροιμία : «δώστου χωριάτη σχονί ν’ ανεβεί στην κεφαλή σου», τάδ’ έφη βάρβαροι.

Μετά οι Ιουδαίοι διαίρεσαν από πόστα εξουσίας, νομικής και χριστιανοσύνης τον Χριστιανισμόν σε άλλα δόγματα, όπως προτεστάντες, ευαγγελιστές, μεθοδιστές, ιεχωβάδε, αγγλικανιστές κ.α. Οι δε αγγλικανιστές έγιναν για να μπορεί ο σάτυρος βασιλεύς της Αγγλίας να κάνει και άλλον γάμον, είχε κάνει σχεδόν 20 γάμους και είχε φονεύσει τας γυναίκας του διαδοχικώς. Ένας ιουδαίος δικηγόρος της αυλής του εισηγήθηκε την απόσχιση από τους παποκαθολικισμούς, ίσως να το εισηγήθηκε και ο τότε Πάπας, αν θέλετε τα ονόματα τους ψάξετε εν διαδικτύω, καλύτερα να μην γνωρίζετε τέτοια «πτώματα» !!!


Βλέπωντας την εφημερίς τάση των Ορθόδοξων Χριστιανών διά την δημιουγία Ορθόδοξον Τόξον με αρχιβασιλεύουσα χώρα τη Ρωσσία εν Κωνσνταντινουπόλει και διατί όχι, οι Ιουδαίοι δημιούργησαν το Ουκρανικόν και Υποκριμαιικόν ζήτημαν ώστε να διαμοιραστούν οι Οθρόδοξοι σε Φιλορώσσους και Φιλουκρανούς εντός και εκτός Ρωσσίας/Ουκρανίας ως δύο κόμματα διά να ταλανίσουν την όπου γης Ορθοδοξία και να τα αποτελέσματα. Ευβεβαίου λόγου το ασφαλές : «Η ΔΑΚΡΥΣΗ ΧΡΙΣΤΟΕΙΚΟΝΩΝ ΕΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ». Οι ψευδοεθνικιστές της Ουκρανίας αντί να νοιώθουν τους συναίματους τους Ρώσσους αδέλφια τους θεωρούν «Μαύρους» χαχαχαχαχα, και οι αρχηγοί αυτών Σιωνισταί, το διαδίκτυον βρίθει εξ αποδείξεων ταύτων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : «Η ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ/ΤΑΥΡΙΔΟΣ Ή ΤΑΥΡΙΣ (ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΟΝΟΜΑΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ) ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΝ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟΝ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ. ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ Τ’ ΑΝΩΤΕΡΩ». ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΡΑΒΙΝ ΜΕ ΤΟ RAVEN (ΚΟΡΑΞ/ΚΟΡΑΚΙ/ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ; ΑΣΤΕΥΕΥΟΜΑΙ!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε  από τον χρήστη 


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου