Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΙΕΚ Rothschild

ΙΕΚ Rothschild

ΕΚΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΣΑΛΛΑΣ, ΛΑΤΣΗΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΣ, ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ, ΤΟΥΡΚΟΛΙΑΣ, ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΠ !!!

ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΧΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΙ 20 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΟΡΕΣ, ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ 5 ΦΟΡΕΣ, ΑΦΟΥ Η ΤτΕ ΕΧΕΙ ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΤΟ ΔΕΙΚΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ 20% ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2005 ΣΤΟ 15%.


ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΑ ΩΣ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ Μ1/Μ3, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΕΥΡΩ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ.


ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ, ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤτΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΦΟΥ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 2002-2012, ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ 5%, ΕΝΑΝΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΣ 20%…
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 5 ΕΥΡΩ, ΑΝΤΙ ΤΩΝ 20 ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ !!!

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 95 ΗΤΑΝ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΕΝΤΟΚΩΣ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΑΝΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ.

ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ Μ1/Μ3 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΤΝΑΓΜΑΤΟΣ !!!

Κυριάκος Τόμπρας

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου