Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Bilderberg, Σαμαράς, Βενιζέλος, Στουρνάρας, υιός Βαρβιτσιώτης και Παχαχελάς


Πληροφορούμαστε από αξιόπιστες πηγές (http://www.greekamericannewsagency.com/2010-01-19-17-52-24/2010-02-21-15-40-32/28764-%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CF%83%C1s%E1%F3%AB%F3%ACKs%AC%F3%AEs%ACKs%E13%AEs%E0%8Bs%E03%ACs%AC%F3%AE%B3%E30%3C%EB%CC%EB%9C%EB%5C%F8%22%DC%EB%5C%EB%EC%EB%5C%EB%BC%EA%FC%EB:%D7:%E7%02-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE), ότι η «ξακουστή» λέσχη Bilderberg, εκτιμήσασα δεόντως τις εξαιρετικά φιλότιμες προσπάθειες των Σαμαρά και Βενιζέλου για «σωτηρία» των υπηκόων της του πειραματόζωου Ελλάς, τους προσκάλεσε και τους δύο μαζί με τον Στουρνάρα, να συμμετάσχουν στην φετινή της σύνοδο της.

Μέχρι πρόσφατα η λέσχη Bilderberg, είχε παρεξηγήσει ως και ο Ελληνισμός τους δύο ανωτέρω «ηγέτες μας», και δεν τους προσκαλούσε. Το μεν Βενιζέλο τον είχε παρεξηγήσει ως σοσιαλιστή, τον δε Σαμαρά είχε παρεξηγήσει ως φανατικό πατριώτη υπέρ του Ελληνικού έθνους. Έτσι φαίνεται τους καλεί τώρα, μετά την άρση των παρεξηγήσεων.


Δυστυχώς όμως και για τους δύο αυτούς, φαίνεται ότι δεν θα απολαύσουν της τιμής αυτής, επειδή σύντομα αμφότεροι θα έχουν «απολυθεί» από τον Ελληνικό λαό.. Μάλλον την προσεχή εβδομάδα. Και για έναν επιπλέον λόγο, μάλλον δεν προβλέπεται να παραστούν.


Επειδή η Bilderberg μετά και την πλήρη αχρήστευση και των σκοπιανοικολογων Πρασίνων της, προτιμά καθαρόαιμα νεοταξικά ως, οι Ελιές της, τα Ποτάμια της, οι Γέφυρες της και οι Τζήμεροι της. Και αν χρειαστεί θα φτιάξει και άλλα.

Πχ Νέες Ελλάδες, όχι όμως του Σαμαρά που της τελείωσε αυτός, ιδίως μετά την «θριαμβευτική» του ομιλία στο σύνταγμα (https://www.youtube.com/watch?v=YIUhHlkDmWY )


Λέγεται όμως ότι θα κληθούν τιμής ένεκεν λόγω της προσφοράς τους για τη «σωτηρία» των Ελλήνων.


Ίσως επίσης η Bilderberg μεσολαβήσει και βολευτεί ο Σαμαράς σε καμιά Ελιά η σε κανένα Ποτάμι.


Για την περιούσια λέσχη θα επανέλθουμε για να αναφέρουμε λεπτομέρειες.


Όπως πχ ότι ο υιός Βαρβιτσιώτης είναι κατά πολύ ανώτερος και καθαρόαιμος από τον Σαμαρά, και ήδη έχει κληθεί παλαιότερα.


Μεγάλος επίσης αστήρ, ήδη κληθείς, είναι ο Παπαχελάς του Αλαφούζου (αν και μάλλον ο Αλαφούζος είναι του Παπαχελά).


Θυμηθείτε με την ευκαιρία στη συνέχεια, τι έγραψε ο «τύπος» αυτός στην Καθημερινή για τις φωτιές της Πελοποννήσου (που τώρα είναι γνωστό ποιοι της έβαλαν και γιατί) και με τι ειρωνικό τρόπο τις αντιμετώπισε τότε.


Που με βάση όσα έγιναν γνωστά, δείχνει ότι κάτι ήθελε να καλύψει.


Δείτε επίσης και το τι είπε γιατί τον κάλεσαν στην διαβόητη λέσχη. Τον κάλεσαν περίπου έγραψε, δήθεν «για να πιει καφέ». Κατωτέρω το άρθρο του με ημερομηνία 5/9/07


Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Το σαράκι της συνωμοσιολογίας (Καθημερινή 5/9/07)


Του Αλεξη Παπαχελα


Έχω σήμερα κάποια πράγματα τα οποία θέλω να μοιραστώ μαζί σας εντελώς εμπιστευτικά, ορισμένες πληροφορίες σε σχέση με τις πρόσφατες πυρκαγιές. Είναι «πληροφορίες-μπετόν» από ανθρώπους που ξέρουν και από όσα άκουσα εγώ ο ίδιος.


Λοιπόν, κατ' αρχήν γύρω στις έντεκα το βράδυ της προπερασμένης Παρασκευής οι υπηρεσίες ασφαλείας εντόπισαν κάτι πολύ περίεργο. Ολοι οι Αλβανοί που ζούσαν στην Πελοπόννησο μπήκαν σε ΚΤΕΛ και συγκεντρώθηκαν στο Λουτράκι. Ηταν σαν να τους είχε ειδοποιήσει κάποιος με ειδικό τρόπο, να όπως έγινε με τους Εβραίους που δεν πήγαν στη δουλειά τους στους Δίδυμους Πύργους την 11η Σεπτεμβρίου γιατί είχαν ειδοποιηθεί για το επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα. Την ίδια ώρα Αλβανοί φωτο-κομάντος περνούσαν με «παπιά», έριχναν ένα στουπί βενζίνη και άναβαν φωτιές σε διαφορετικά και απομακρυσμένα σημεία. Από ό,τι έμαθα, ανήκουν σε μια νέα τρομοκρατική οργάνωση, τον νέο UCK, και αρχηγός τους είναι ο πράκτορας Νταν, ο οποίος αργότερα την ίδια ημέρα εθεάθη σε σκυλάδικο της Ημαθίας να γιορτάζει το κάψιμο της Ελλάδος.


Οι πληροφορίες αυτές δεν επιδέχονται διάψευση και εξηγούν τις πυρκαγιές στην Ηλεία. Τώρα για την Αρκαδία και τη Μεσσηνία έχω να μοιραστώ πληροφορίες από δικές μου εμπειρίες.


Παλιότερα με είχαν προσκαλέσει στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, όπου πριν είχαν πάει πολλοί πολιτικοί εξ Ελλάδος. Εκεί με όρκισαν μαζί με τα άλλα μέλη της Λέσχης αφού μας έβαλαν να φοράμε κάτι μεσαιωνικές μάσκες. Μας ενημέρωσαν μάλιστα πως από εκείνη την ώρα είχαμε γίνει τακτικά μέλη της παντοδύναμης Λέσχης.


Εκείνη την αποφράδα Παρασκευή του Αυγούστου έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον γραμματέα της Μπίλντεμπεργκ. Με ρώτησε αν οδηγώ στον δρόμο Τρίπολης - Σπάρτης ή αν βρίσκομαι κοντά στο Διαβολίτσι. Απήντησα αρνητικά, αλλά ενημέρωσα ότι έχω συγγενείς στην περιοχή. Η εντολή ήταν άμεση: να τους απομακρύνετε αμέσως.


Μαθαίνω τώρα ότι αργότερα την ίδια ημέρα ο σταθμάρχης της CIA Τζακ Ράιαν με εντολή του προέδρου της Μπίλντεμπεργκ καβάλησε ένα τρακτέρ και άρχισε να πετάει αναμμένα σπίρτα στη Μεγαλόπολη, τον Μελιγαλά και άλλα μέρη. Γιατί; Μα ελάτε τώρα, κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Για να αποσταθεροποιήσει τη χώρα και να σταματήσει το κτίσιμο των αγωγών από τη Ρωσία. «Κάψτε το Πολύδροσο για να μην κατέβει η Μεγάλη Αρκούδα ποτέ στη Μεσόγειο» ήταν η εντολή...


Τις τελευταίες ημέρες έχω ακούσει περίπου τα παραπάνω σενάρια σε σαλόνια του Κολωνακίου, αλλά και απόμακρους καφενέδες. Το σαράκι της συνωμοσιολογίας είναι βαθιά ριζωμένο μέσα μας και δυστυχώς σε οριακές στιγμές θεριεύει.


Είναι ασφαλώς φυσικό. Μεγαλώσαμε πιστεύοντας ότι η Πόλη έπεσε γιατί κάποιος Εβραίος άνοιξε την Κερκόπορτα. Αγνοούμε και δεν θέλουμε ποτέ να ακούσουμε πως η τότε αυτοκρατορία ήταν μια σκιά του παλιού της εαυτού λόγω διαφθοράς, κακοδιοίκησης, νεοπλουτισμού κ.α. πολλών παραγόντων.


Μερικές φορές μου θυμίζουμε τον άνθρωπο που κοιτάζει στον καθρέφτη και δεν αντέχει να βλέπει τις ατέλειές του. Αντί να τις παραδεχθεί λοιπόν βάζει γρήγορα ένα ρούχο πάνω του για να τις κρύψει. Η συνωμοσιολογία είναι το πέπλο που βάζουμε ανάμεσα στους εαυτούς μας και τον καθρέφτη για να μη μάθουμε ποτέ σε τι φταίμε εμείς.


Είναι τόσο, μα τόσο εύκολο να φταίνε πάντοτε οι άλλοι...


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου