Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ !! ...Ο Μ. ΣΟΥΛΤΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ


Πορφύρης Δ. / Σταφυλά Π.

Ο πολύς Martin Schulz του σοσιαλδημοκρατικού γερμανικού κόμματος (SPD), και υποψήφιος των ευρωπαίων σοσιαλιστών – σοσιαλδημοκρατών για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προτείνει να αφαιρεθούν οι Eσταυρωμένοι από όλους τους δημόσιους χώρους στη Γερμανία (Die Welt). Ουσιαστικά απαιτεί την απαγόρευση όλων των θρησκευτικών συμβόλων από την δημόσια σφαίρα.



Μια εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές. Είναι το νο 1 υποψήφιος του SPD και αρχικός αντίπαλος των χριστιανοδημοκρατών (CDU) και χριστιανοσοσιαλιστών (CSU) στην ευρω-εκλογική καμπάνια. Ο Schulz που διεκδικεί το χρίσμα του Προέδρου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή εδώ και κάποιες ημέρες σε μια τηλεμαχία δήλωσε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα σε ιδιωτικό επίπεδο να εκφράσει την πίστη του. Αλλά η δημόσια ζωή οφείλει να είναι ουδέτερη.


Ο Schulz υπογράμμισε ότι σήμερα στην Ευρώπη είναι υπαρκτός ”ο κίνδυνος ενός συντηρητικού οπισθοδρομικού κινήματος που οφείλουμε να το καταπολεμήσουμε”.

“Τις θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ των κομμάτων αποκαλύπτει αυτό το θέμα» τόνισε ο ευρωβουλευτής του CSU Manfred Weber. «Δεν θέλω από τα άτομα που θα έχουν την ευθύνη ενός προέδρου να επιθυμούν να βγάλουν τους σταυρούς από τα σχολεία και τους Δημόσιους οργανισμούς» δήλωσε αυτός που πιθανόν να είναι ο ο αρχηγός του Λαϊκού ευρωπαϊκού κόμματος μετά τις εκλογές.

Ο Weber δηλώνει ότι το κράτος θα απαξιωθεί ακόμη περισσότερο από την πιθανή αφαίρεση των θρησκευτικών συμβόλων. ”Αν απαγορεύσουμε τα θρησκευτικά σύμβολα από την δημόσια σφαίρα αποδίδουμε ένα μονοπώλιο σ΄ αυτούς δεν έχουν καμιά πίστη» τόνισε.

Ο Andreas Scheuer Γ.Γ του χριστιανοσοσιαλιστικού κόμματος (CSU) πάει ακόμη πιο μακριά. Θεωρεί τη θέση του Schulz ως μεγάλο σκάνδαλο και ”σοβαρό λάθος”.

Ο ”Schulz απέδειξε με τις δηλώσεις του ότι θέλει μια Ευρώπη χωρίς τις ιστορικές ρίζες της, πνευματικά αβάσιμη και με γραφειοκρατικές αγκυλώσεις». Ενώ ο συνάδελφος του Scheuer, ο Peter Tauber σημείωσε ”ο χριστιανισμός ποτέ δεν ήταν συντηρητικός αλλά πάντοτε ένα προοδευτικό κίνημα».

Η αρχηγός της χριστιανοσοσιαλιστικής Ένωσης CSU Gerda Hasselfeldt δήλωσε : ”Όποιος θέλει να απαγορεύσει τα χριστιανικά σύμβολα από την δημόσια σφαίρα στην Ευρώπη αρνείται την ταυτότητα της Ευρώπης καθώς και το ότι η Ευρώπη είναι και παραμένει μια ήπειρος με χριστιανικές ρίζες που συνέβαλαν σημαντικά στην διαμόρφωση της ευρωπαϊκής ταυτότητας“.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου το 2011 αποφάσισε ότι τα κράτη - έθνη αυτά καθ΄ αυτά αποφασίζουν για την τύχη των θρησκευτικών συμβόλων στους δημόσιους χώρους και όχι η Ε.Ε.


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου