Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

ΔΗΜ.ΑΡ. - Τώρα που κατέρρευσαν αποκαλύπτουν την αλήθεια : Φύγαμε από την κυβέρνηση για το ζήτημα της ΕΡΤ, ενώ το προηγούμενο βράδυ είχαμε συμφωνήσει στη λύση


Κλασσικοπερίπτωση : Θα το επαναλάβουμε ακόμα μια φορά και ειδικά για εκείνους που πίστεψαν αφελώς ότι ξαφνικά η ΔΗΜ.ΑΡ. και ο Κουβέλης μας "αγάπησαν" και είδαν την μαυρίλα του πραξικοπήματος των εταίρων τους στην ΕΡΤ :

"Πάνω στο ξεκατίνιασμα της μπουγάδας 
μαθαίνεις τις κρυμμένες αλήθειες"

Α. Παπαδόπουλος : Φταίει ο Φ. Κουβέλης για την εξαφάνιση της ΔΗΜ.ΑΡ.

Τον Φώτη Κουβέλη και την ηγετική ομάδα της ΔΗΜ.ΑΡ. θεωρεί υπεύθυνους για την "πολιτική εξαφάνιση" της ΔΗΜ.ΑΡ., όπως χαρακτηριστικά αναφέρει με άρθρο του στα "ΝΕΑ" ο Ανδρέας Παπαδόπουλος. Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος αναπτύσσει τα επιχειρήματά του για το τι οδήγησε τη ΔΗΜ.ΑΡ. στη συντριβή :1.     "Φύγαμε από την κυβέρνηση για το ζήτημα της ΕΡΤ, ενώ το προηγούμενο βράδυ είχαμε συμφωνήσει στη λύση", αναφέρει πρώην στενός συνεργάτης του Φ. Κουβέλη, υποστηρίζοντας πως αυτό δημιούργησε σύγχυση στους ψηφοφόρους της ΔΗΜ.ΑΡ., με αποτέλεσμα αυτή η επιλογή να οδηγήσει σε "απώλεια ΤΟΥ 50% των ψηφοφόρων σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις της εποχής".

2.  "Αμέσως μετά; την αποχώρηση αφήσαμε παράθυρο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που οδήγησε σε ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση το ακροατήριό μας"

4.    Το αποκορύφωμα της καθοδικής πορείας μας ήταν η κατηγορηματική μας άρνηση να συζητήσουμε με τους 58 αγωνιώντες συμπολίτες μας, που είχαν πάρει την πρωτοβουλία να καλέσουν σε διάλογο τα κόμματα της Κεντροαριστεράς και όχι μόνο αρνηθήκαμε, αλλά αντ΄ αυτών επιλέξαμε να συζητούμε με ότι πιο παλαιοκομματικό είχε "ξεβράσει" το ΠΑΣΟΚ".

Ο Α. Παπαδόπουλος καταλήγει λέγοντας ότι προκειμένου να διασωθεί η ΔΗΜ.ΑΡ. πρέπει άμεσα να ανοίξει ο διάλογος με όλες τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς (ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΔΗΜ.ΑΡ.) αλλά και με τα πρόσωπα που είναι πολιτικά ανέστια (Διαμαντοπούλου, Φλωρίδης, Ραγκούσης, Γιαννίτσης, Αλέκος Παπαδόπουλος) και με αυτοδιοικητικούς παράγοντες. 

"Από όλες αυτές τις διεργασίες η ΔΗΜ.ΑΡ. μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει. Άλλωστε εδώ που (τη) φτάσαμε δεν έχει άλλο δρόμο", καταλήγει ο κ. Παπαδόπουλος


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου