Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Πατριωτικές ψήφοι θα κάνουν τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση σύντομα... για να δείξει ξεκάθαρα το «αντεθνικό του πρόσωπο»... και να έρθει «ό,τι είναι να γίνει» μια ώρα αρχήτερα...


Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Οι καλικάντζαροι -είδος δαιμόνων- χαίρονται -σύμφωνα με την Παράδοση- να εισβάλλουν στο σπίτι Χριστουγεννιάτικα από τις καμινάδες και να τα κάνουν όλα άνω κάτω, ρημαδιό. Να σκορπάνε παντού φασαρίες, μπερδέματα, αταξίες, έχθρα, μίασμα, καταστροφή.

Αυτοί λοιπόν οι Δαίμονες λέγονται με πολλά ονόματα στην ντοπιολαλιά του κάθε τόπου.

Ένα από τα ονόματά τους είναι και «Μνημοράτοι» (διότι βγαίνουν από τον κάτω κόσμο, δηλαδή από τα μνήματα). (Ναι, ξέρω. «Κάτι σας θύμισε»...)

Οι καλικάντζαροι λοιπόν, οι Δαίμονες αυτοί, οι 
«ΜΝΗΜΟΡΑΤΟΙ», σύμφωνα πάντα με την Παράδοση του Λαού μας ένα πράγμα ΜΟΝΟΝ φοβούνται κι αναρριγάνε μπρος του :

Τη Χριστουγεννιάτικη Φωτιά.
Είναι η Φωτιά που «καθαίρει και απελαύνει Στίφη Δαιμόνων»...

Εδώ βεβαίως, είναι πειρασμός να αναρωτηθείς :
Βρε λες να ’ναι συμβολικό το παραπάνω;... Οιωνός; ή μήπως όχι;
Αυτούς που έφεραν το Μνημόνιο στην Ελλάδα, που την βύθισαν μέσα στον πόνο και την καταστροφή, πως να μην τους αποκαλέσεις και έτσι;

ΜΝΗΜΟΡΑΤΟΥΣ !!!

Κι αν είναι έτσι, τότε μήπως συμβολική είναι και η συνέχεια αυτής της Λαϊκής Σοφίας με τον περί «Εξαγνιστικής Φωτιάς Επικολασμό»;

Πωπω! Βρε την άτιμη τη Λαογραφία πόσο μακριά μπορεί να πάει τον Δημιουργικό Λογισμό και την Φαντασία;
Κι άντε πως είναι έτσι.
Τάχα πόσο κοντά ή μακριά είναι η Ελληνική κοινωνία σ’ αυτό;

Θα το ξαναπώ :
Μια φωτιά μπορεί ν’ ανάψει με χίλιους δυό τρόπους.
Μπορεί π.χ. να την γλιτώσουν οι κύριοι «Μνημοράτοι» απ’ την Σκύλα και να την βρούν από τη Χάρυβδη.

Αυτό σημαίνει, να φύγουν από την κυβέρνηση αυτοί, να μπουν οι «άλλοι» (της Αριστεράς), να τα κάνουν θάλασσα γενικώς (τόσο γιατί θα σκάσει στην πλάτη τους όλη η «συσσωρευμένη κοινωνικοοικονομική ένταση» σε συνάρτηση με την λύσσα των «έξωθεν εκβιαστών Αρμοστών» όσο και γιατί θα τα κάνουν μαντάρα στα Εθνικά θέματα και στα ζητήματα Εθνικής και Δημόσιας Ασφάλειας) κι έτσι, όλο το «καμίνι» να εκραγεί στη μούρη αυτών. (Φτου γαμώ τη λέξη του. Άκου κει «Καμίνι». Τελικά, έχει μαύρο χιούμορ αυτός ο λαός. Έστειλε έναν «Καμίνη» στο Καμίνι της Αθήνας! Ένας «Αρχάγγελος Γαβριήλ» λείπει τώρα για να ολοκληρώσει το «φωτιά και ρομφαία» σε κάθε στενό της Αθήνας!).

Πλην όμως, όταν σκάσει το «ηφαίστειο» δεν θα περιοριστεί εκεί, σ’ έναν στόχο, σ’ ένα πεδίο μάχης, παρά θα εξαπλωθεί ραγδαία σε χίλια δυό μέτωπα.

Η Φωτιά θ’ απλωθεί ραγδαία

Ένα απ’ αυτά θα είναι και οι κύριοι κύριοι ΜΝΗΜΟΡΑΤΟΙ... οι κυβερνήσεις και οι κοινοβουλευτικές ομάδες (κι όχι μόνον) του/των Μνημονίων... ο ανεξέλεγκτος οπλισμένος όχλος θα τους ψάχνει παντού... αυτή είναι η μοίρα του «οπλισμένου οργισμένου εξεγερμένου» : να μην ξεχνάει και να θέλει αίμα ...

Για την ακρίβεια, θα είναι ο καιρός του «μεγάλου ξεκαθαρίσματος»...
Και του «Μεγάλου αντι-Πλιάτσικου της φτωχολογιάς»... κατά «ορισμένων»...
Τότε όμως ταυτόχρονα είναι που οι πάντες θα στραφούν κατά πάντων.

Και τότε, αναπόφευκτα, θα απαιτηθεί μια «άλλη Πάστα Πολιτικοπολεμικών Ηγετών» για να αποκατασταθούν Δικαιοσύνη, Ασφάλεια και Πολιτικές Ισορροπίες». Μέσα βεβαίως από πολύ αίμα. Μην λησμονούμε πως τέτοιες «εσωτερικές δυσάρεστες καταστάσεις» σπεύδουν πάντα να τις «εκμεταλλευθούν δεόντως» κάποιοι άσπονδοι γείτονες...

Στο δια ταύτα :
Πριν λίγο καιρό, στο κείμενό μου http://aegeanhawk.blogspot.gr/2014/05/1924.html
έλεγα πως θα εκπλήσσονταν στο ΣΥΡΙΖΑ εάν ποτέ συνειδητοποιούσαν πόσοι του Πατριωτικού χώρου βλέπουν θετικά πολλές από τις πολιτικοοικονομικές και κοινωνικές θέσεις τους.

Προφανώς, το εμπέδωσαν πλέον και φροντίζουν να κλιμακώνουν τις «επικοινωνιακές επιθέσεις τους» προς τους ψηφοφόρους της Χ.Α.

Ώρα λοιπόν να συνειδητοποιήσουν κι αυτοί και όλοι κάτι ακόμη. Κάτι που θα τους προκαλέσει ρίγη. Εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια υπάρχει και γιγαντώνεται ένα «ρεύμα» στον ευρύτερο Πατριωτικό χώρο. Ένα ρεύμα που λέει :
«Αρκετά πια. Να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ για να βγούνε στην Κυβέρνηση, να σπρώξουν τα πράγματα στα άκρα, στον Εθνικό γκρεμό, να δείξουν ξεκάθαρα το εθνοπροδοτικό πρόσωπό τους, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση μια και καλή».

Υπάρχει μήπως κανείς που να μην αντιλαμβάνεται το τι σημαίνει αυτό το 
«να ξεκαθαρίσει η κατάσταση μία και καλή»;

Αναφέρεται βεβαίως όχι στα «άλλα πολιτικά ζητήματα» όπου θα έμεναν οι κύριοι της Αριστεράς με το στόμα ανοιχτό όταν θα έβλεπαν την αποδοχή ουκ ολίγων πολιτικών τους από τους αντιπάλους της άλλης πλευράς.

Αναφέρεται στα Εθνικά θέματα, στα Πατριωτικά ζητήματα, στο θέμα της εισβολής μέσω του (απρόσκλητου κι ανεξέλεγκτου) Ισλαμομεταναστευτικού, στην ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα που έχει πια προσλάβει διαστάσεις ξένου αντάρτικου εντός της χώρας, κι άλλα παρόμοιας υφής ζητήματα Εθνικής και Δημόσιας Ασφάλειας.

Ιδού η κλιμάκωση που αναμένεται με το καλημέρα :

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία και ταυτόχρονα θα τους αναγνωρίσει ως εθνική μειονότητα εντός Ελλάδας με τα ανάλογα εδαφικά δικαιώματα.

Το ίδιο θα πράξει και ως προς τους Τσάμηδες και την Ήπειρο. Απεμπολώντας ταυτόχρονα οριστικά τα Ελληνικά δικαιώματα στην Βόρειο Ήπειρο.

Τα ίδια και χειρότερα θα πράξει με τους μουσουλμάνους σε Θράκη και όπου αλλού εγείρει απαιτήσεις η Τουρκία π.χ. Δωδεκάνησα και Κύπρο.

Θα συμβάλει δε, στην απορρόφηση όλων των εν Ελλάδι λαθρομεταναστών μουσουλμάνων από την Τουρκική εξο/αφομοιωτική πολιτική.

Θα ανοίξει τις πύλες της Ελλάδας στα ανεξέλεγκτα κύματα ισλαμιστών λαθροεισβολέων.

Θα αναγνωρίσει μυριάδες απ’ αυτούς Ελληνοποιώντας τους.

Όλα αυτά -κι ακόμη περισσότερα- θα αλλάξουν ΠΑΡΑΥΤΑ το εθνικό/εδαφικό στάτους της Ελλάδας απειλώντας καίρια και άμεσα την Εθνική Ασφάλεια.

Παίρνοντας θάρρος απ’ όλα αυτά οι «παραπάνω μη Έλληνες» θα γίνουν απίστευτα προκλητικοί, απαιτητικοί και αναπόφευκτα θα οδηγηθούμε σε «ένοπλες ρήξεις» μεταξύ Ελλήνων και μη.

Οι Πολιτειακές Αρχές Ασφαλείας και Δικαιοσύνης -ελεγχόμενες και εντελλόμενες από την Κυβέρνηση της Αριστεράς- θα λάβουν το μέρος των «ξένων διεκδικητών»  εναντίον των Ελληνικών Πατριωτικών Δυνάμεων που αναπόφευκτα θα έχουν εξαγριωθεί και θα έχουν ήδη αρχίσει πολλοί απ’ αυτούς να καταφεύγουν σε ένοπλες λύσεις απαντώντας στην ένοπλη προκλητικότητα των «εισβολέων» και των εγχώριων προστατών τους. Τμήμα των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των Δυνάμεων Ασφαλείας της χώρας θα περάσει με το μέρος των Πατριωτικών Δυνάμεων....

Αυτό κύριοι λέγεται «Εμφύλιος Πόλεμος» και ταυτόχρονα εκτεταμένος πολυμέτωπος Πόλεμος ενάντια σε ήδη εγκατεστημένο και ανεπτυγμένο  ξένο εισβολέα (Ισλάμ, 
UCK
, Σκοπιανούς, και λοιπούς «υποστηρικτές» τους) εντός της χώρας....

Καταλάβατε τώρα κύριοι της Αριστεράς «τι παίζει»;
Καταλάβατε τι πάτε να προκαλέσετε στη χώρα;

Καμία αντίρρηση πως οι Μνημονιακές Δυνάμεις προκάλεσαν ανυπολόγιστες καταστροφές και μας έχουν δέσει πατόκορφα σε ξένες δυνάμεις. Και πως απαιτούνται ΠΑΡΑΥΤΑ άλλες ριζοσπαστικές φιλολαϊκές κοινωνικοοικονομικές πολιτικές.

Μην τα κάνετε όμως χειρότερα.
Ελέγξτε τις αντεθνικές και πολυπολιτισμικές σας νοσηρές εθνοκαταστροφικές τάσεις προτού είναι αργά.

Το ξέρετε καλά πως υπάρχουν διάφορες «αντεθνικές απόψεις» (
sic!) που πρέπει να «ελέγξετε» στα του οίκου σας...

Συνειδητοποιείστε πως όλοι μας σ’ αυτό τον τόπο βρισκόμαστε μια ανάσα από το Αίμα...

Κι όλα θα εξαρτηθούν από μια σειρά λάθος κινήσεων δικών σας που θα απαιτήσουν μόλις ελάχιστους μήνες για να υλοποιηθούν.
Τα παραπάνω που διαβάσατε....

Ο Λόγος σου μια Χίμαιρα ακόμη 

Κύριοι, ένθεν κι ένθεν,
 
η ισχυρότερη βομβιστική ενέργεια που μπορεί να επιτευχθεί -ιστορικά και πάντα- είναι η μετατροπή της «περιρέουσας κοινωνικής έντασης» σε εύφλεκτη (έτοιμη) εκρηκτική ύλη και σε επίτευξη του «Σημείου Έκρηξης».

Ακριβώς αυτό πάτε να κάνετε όλοι σας.
Και οι «Μνημοράτοι» και οι Μαθητευόμενοι Μάγοι της αφελούς πολυπολιτισμικής φιλότουρκης αντεθνικής αριστεράς.

Σας νοιάζει μόνον η 
Vitalite του Ίματζ. Μόνον η Ζωτικότητα της Εικόνας (σας). Και είστε έτοιμοι να πείτε ό,τι μα ό,τι σκαρφιστούνε οι καλοπληρωμένοι εγκέφαλοί σας. Όσο χοντράδα κι αν είναι. Αρκεί να διεισδύσετε στην ψυχή του αγανακτισμένου ψηφοφόρου. Απ’ όπου αυτός κι αν προέρχεται.

Ο Λόγος σας όμως είναι απλώς άλλη μια Φαρισσαϊκή Βιτρίνα. Και πίσω απ’ αυτόν τον Χιμαιρικό κενό Λόγο απλώνεται μια απέραντη αρρωστημένη υφέρπουσα κατήφεια. Μια θλίψη. Μια νέα επικείμενη καταστροφή ακόμη χειρότερη από την προηγούμενη.

Μην ξεχνάτε, πως, η Μικρασιατική Καταστροφή ήρθε μετά από μια πανηγυρική εκλογική αλλαγή. Όπου -ως συνήθως- με άλλα εξελέγησαν κάποιοι και άλλα έκαναν κατόπιν.

Ο Φαρισσαϊσμός σας είναι το σύνηθες κρυφό εσωτερικό σάβανο κάθε αφειδώς υποσχόμενης ευγλωττίας. Κάθε πληθωρικής (δήθεν) ηθικής και δίκαιης, πολιτικής εξαγγελίας. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο «δέκτης Πολίτης» έχει ανάγκη να πιστέψει. Η ελπίδα βλέπεις πεθαίνει πάντα τελευταία.

 Κι όταν πεθαίνει η ελπίδα για το κοινό καλό, αντικαθίσταται από την ελπίδα για το ατομικό συμφέρον. Κι εκεί αρχίζει η θανάσιμη μάχη.
Γιατί δηλαδή αυτοί έφαγαν κι εγώ όχι; Θα ψηφίσω τον άλλον μπας και φάω κι εγώ επιτέλους...

Τον δασκάλεψαν καλά όπως φαίνεται οι προηγούμενοι Άρχοντες και Βαρονέτοι, επιστάτες και μπιστικοί...

Ο Ελιτισμός, άραγε, λειτουργεί και ως κακό πρότυπο συγκεκαλυμμένου (και μη) Εκλυτισμού;

Ή μήπως, πρόκειται για άλλη μια «Νεοκαθαρή Σοφιστεία» στο πνεύμα του «όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»;

Αμφίσημος, αμφίλογος Λόγος που άλλα λέει κι άλλα εννοεί;

Μάλλον. Διαφωνεί όμως ο 
Spinoza 
:«Η αληθινή ιδέα πρέπει να συμφωνεί με το ιδεατό της».

Κι αν δεν το κάνεις αυτό να θυμάσαι πως μπορείς να κοροϊδέψεις έναν για πολύ, πολλούς για λίγο αλλά ποτέ πολλούς για πολύ.

Οι «κενές αμφίσημες υποσχέσεις» σου επί παντός επιστητού έχουν μέσα τους -πάντα- μια αντινομία που θα είναι και η αυτοκαταστροφή σου.

Αυτή η εσωτερική εγγενής αλληλοαναίρεση αλήθειας/ψέμματος δεσπόζει αδέσποτη κι ανεξέλεγκτη, οιονεί και ούσα θεουργός αυθαίρετων κι εξίσου ανεξέλεγκτων συνεπειών... σπονδή θανάσιμη σε (άλλο) ένα (πολιτικό) ακατάληπτο τίποτα....

Δηλαδή, αν τις Ερινύες τις αποκαλέσεις Ευμενίδες, είσαι ευχαριστημένος για την ουσία του πράγματος; Άλλαξε κάτι σ’ αυτό;

Επειδή δηλαδή τους άλλαξες όνομα, τους έδωσες ένα άλλο, πιο «εύηχο», οι Ερινύες έπαψαν να είναι Ερινύες;

Αίνιγμα : τάζει ασύστολα και ξεδιάντροπα. Τι είναι;

Το να μιλάς εκ του ασφαλούς με αινίγματα (κι αόριστα ταξίματα κύριε «Φρέσκε Μπαλκονάτε») ποιός είπε πως δεν έχει κινδύνους;

Η λέξη Αίνιγμα είναι παράγωγο του αινίσσομαι, που εννοεί «ασαφώς ομιλώ». Μία από τις σημασίες της λέξης «αίνος» είναι «Λόγος Μυθώδης». Συνεπώς, «Αίνιγμα».

Είναι από τη φύση του Λόγος Ασαφής, Σκοτεινός και Περιπεπλεγμένος. Περιγράφει δηλαδή κάποιος μια πιθανή μελλοντική ενέργεια με ασαφείς εικόνες, παρομοιώσεις, αλληγορίες, ατελείς ορισμούς και αμφίσημες παραστάσεις. Και καλείται ο «γητευόμενος/παραπλανούμενος» Δέκτης/Πολίτης να μαντέψει το «Υποκρυπτόμενον».

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, κοινό σημείο της Χρησμολογίας και του Πολιτικού Λόγου είναι το Αίνιγμα και ο «Σκοτεινός Πολύσημος Λόγος».

Το αποτέλεσμα για τον «Πομπό Πολιτικό» συνήθως -σε ομαλές περιόδους- είναι η Λήθη των ανούσιων Λόγων του αλλά και των (μη) έργων του...

«Την γλιτώνει» διαρκώς πράγμα που του ανοίγει την όρεξη να συνεχίσει το «δαιμονάρεστο» (μνημοράτο/καλικατζαρίσιο/απεχθές) έργο του.

Σε «σκοτεινές οριακές εποχές» (σαν αυτή που διερχόμαστε) όμως;

Οι συνέπειες κυμαίνονται από απλή έξωση (τράβα στον «πάγκο» και πιθανόν στη μόνιμη «Πολιτική Λήθη»), περνάει σ’ ένα πιθανό «ανομολόητο ντεγνέκι» (κοινώς το «ξύλο της αρκούδας») και ενίοτε μπορεί να φτάσει σε ακατονόμαστες ένοπλες ενέργειες... (κρύβε λόγια και λέγε το «ψυχική μετανάστευση σ’ έναν άλλον λιγότερο μάταιο κόσμο»)...

Αντί επιλόγου... κύριοι της Αριστεράς, το Αίμα είναι πολύ πιο κοντά απ’ ότι έχετε συνειδητοποιήσει... σας εκλιπαρώ, μην το ξεχνάτε...

Ελπίζω με την μπόλικη θεωρία να σας χρύσωσα το χάπι και να το κατάπιατε χωρίς κομπιάσματα...

Η ουσία όμως, πέραν της θεωρητικολογίας, παραμένει μια :

Κύριοι τα κάνατε θάλασσα...
Οι «προηγούμενοι», οι ΜΝΗΜΟΡΑΤΟΙ, ότι κι αν γίνει, είστε τόσο εθισμένοι στην δική σας καλοπέραση, που δεν πρόκειται ποτέ να ενδιαφερθείτε για την οδύνη και τη μιζέρια του φτωχού ανθρώπου... και συνεπώς δεν πρόκειται ποτέ να «ξεκουνηθείτε» από μόνοι σας... δεν θ’ αφήσετε τα οφίτσιά σας με τίποτα από «ευθιξία» και «ντροπή» για όσα αίσχη κάνατε... ούτε νοιώθετε τι έχετε κάνει... απλώς, ένας ένας θα «εγκαταλείπουν το πλοίο σας οι ποντικοί»... μέχρι που θα γίνει το τελικό μπαμ...σ’ αυτό θα βοηθήσουν και οι επερχόμενες μεθαυριανές εκλογές ΟΤΑ/και Ευρωεκλογές 2014...

Οι «επόμενοι»... οι κύριοι της Αριστεράς που σε λίγο θα είστε Κυβερνήτες αυτού του τόπου...
Είστε τόσο αφελείς (επιεικώς... αρνούμαι πεισματικά να πιστέψω πως θα το κάνετε επί τούτου) που θα αιματοκυλίσετε αυτή τη χώρα με το καλημέρα...

Πάρτε το χαμπάρι, ότι αυτός ο τόπος λέγεται Ελλάδα και το Ισλάμ δεν έχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ θέση εδώ μέσα...

Όσους δικούς τους κι αν πνίξουν στο Αιγαίο για να κερδίσουν την κοινή γνώμη σύντομα ο πόλεμος θα φουντώσει -εντός κι εκτός χώρας- με βασικό στόχο να εξαφανιστούν από τη χώρα και να πάψουν να έρχονται νέοι εισβολείς...

Εδώ δεν είναι Αποικιακή Ευρώπη, είναι το «θύμα η Ελλάδα»... δεν θα πληρώσουμε εμείς, το «ιστορικό θύμα» των αποικιοκρατών τους ανοιχτούς λογαριασμούς τους με ταλαίπωρους (και «ξεζουμισμένους» ομολογουμένως) λαούς από «δαύτους»... οι «χρηματοδότες» τους -διεθνή αραβικά και ισλαμικά 
funds- να βρούνε τρόπο να τους στέλνουν ΑΠ’ΕΥΘΕΙΑΣ στο Βορρά... και όχι να τους «φυτεύουν» εδώ... μόνιμα... γιατί περί αυτού πρόκειται... πάρτε το χαμπάρι επιτέλους... είναι ΕΙΣΒΟΛΗ και κατοχή εν εξελίξει... και όχι «καλώς εννοούμενη μετανάστευση»...

Παρόμοια μηνύματα θα πάρουν -με την πρώτη ευκαιρία, να είστε σίγουροι γι’ αυτό γιατί εσείς οι ίδιοι θα τους κάνετε να γίνουν προκλητικοί και να δώσουν αφορμή για «σκληρές απαντήσεις»- και όλοι οι υπόλοιποι : Τούρκοι, Σκοπιανοί, Αλβανοί...

Κοινώς, σύντομα (και με την «εκλογική βοήθεια» του ευρύτερου Πατριωτικού χώρου), θα πάρετε  στα χέρια σας μια χειροβομβίδα και είστε τόσο αφελείς που θα την απασφαλίσετε και θα περιμένετε πως δεν θα εκραγεί....


Περαστικά και Καλό κουράγιο σε όλους μας... Πλησιάζει η Μέρα...

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου