Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΕΔΩ ΦΡΙΚΑΡΑΜΕ !!! ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΙΠΑΤΕ;;; ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ !!!

http://www.agelioforos.gr/files/Katerina%20Chourpouliadou/adrien%20brody.jpg

ΦΡΙΚΗ !!!

Ο ΙΔΙΟΣ Ο Ο.Η.Ε. ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ «ΑΤΖΕΝΤΑ 21», ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ !!!

Συνωμοσιολογία, είπατε; Ναι, φυσικά !!!

Έχουμε και λέμε :

Φαίνονται χαρακτηριστικά ηλικιωμένοι αλλά και μεσήλικες, να λένε : "Η Γη δεν μας χωράει όλους! Κάτι πρέπει να κάνουμε... Ζήσαμε μια καλή ζωή, να ζήσουν και τα παιδιά μας" !!!

Δηλαδή, μας προϊδεάζουν ΓΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ που θα είναι κάποιας ηλικίας, γιατί "αλλιώς δεν μπορούν να ζήσουν οι νέοι" !!!

Μιλάμε για ΟΛΙΚΗ ΦΡΙΚΗ, που μας την προβάλουν πλέον ως διαφημιστικό μήνυμα και δεν αντιδρά κανείς !!!
Καταλάβατε τώρα γιατί αυτή η πρεμούρα των εγχώριων κυβερνώντων ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;

Υπενθυμίζουμε πως, ένας από τους προτεινόμενους όρους της Ατζέντας 21, είναι ακριβώς αυτός : Να μειωθούν οι γεννήσεις με φορολογικά μέτρα και ό,τι άλλο χρειαστεί !Επίσης, προωθείται η Παγκόσμια Διακυβέρνηση και η Πανθρησκεία μέσω της συγκεκριμένης "Ατζέντας" !

Να υποθέσουμε πως αναμένονται και νέα διαφημιστικά "για το καλό μας" από τον Ο.Η.Ε. ; Ή ότι αυτά είναι "συνωμοσιολογίες", όπως λένε ορισμένοι;Ευτυχώς ή δυστυχώς, η τωρινή πραγματικότητα -και αυτή που "έρχεται σύντομα", όπως λέει το σποτάκι- τους διαψεύδει...!

Διαφημιστικό βίντεο του Ο.Η.Ε. για την προώθηση της Ατζέντας 21.

Δείτε πώς σχεδιάζουν να μας σκοτώσουν : http://wp.me/p1K92m-2naΓια όσους ακόμα αμφιβάλλουν για την ύπαρξη και την εφαρμογή της ατζέντας απομείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, και για τον κίνδυνο που διατρέχουμε εμείς και τα παιδιά μας στα χέρια πραγματικών άφρονων ανθρώπων, θα πρέπει να διαβάσουν οπωσδήποτε τα ντοκουμέντα που ακολουθούν, και μετά ίσως σκεφτούν τα πράγματα αρκετά διαφορετικά.Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου