Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

HΠΑ : ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ (ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ Γ.Α.Π.) ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ


Το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ στις 12 Μαΐου θα φιλοξενήσει μια σατανιστική τελετή που θα διοργανώσει το “Satanic Temple”.


Πορφύρης Δ. / Σταφυλάς Π. 

Η σατανιστική οργάνωση που διεκδικεί με επίσημο αίτημά της την
 ανέγερση του μνημείου του Baphomet στο Καπιτόλιο της Oklahoma διοργανώνει μαύρη τελετή στο Harvard. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Δίνεται έτσι η μοναδική ευκαιρία στρατολόγησης νέων προσήλιτων από την φοιτητική κοινότητα. (Meta TV 09/05/2014)

Η μαύρη τελετή θα λάβει χώρα στο Queen’s Head Pub στο Memorial Hall στο Harvard University. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί από το The Satanic Temple που για το γεγονός αυτό θα φιλοξενηθεί από το Harvard Extension Cultural Studies Club δηλαδή από το πολιτιστικό σύλλογο του Πανεπιστημίου.

Για εμάς η μαύρη τελετή είναι ένα σύνολο που διαμορφώθηκε στο πέρασμα του χρόνου και που σχετίζεται με τους διωγμούς των μαγισσών και αργότερα υιοθετήθηκε από κάποιους ως μια θέση-στάση ατομικής χειραφέτησης έναντι της πνιγηρής αυθεντίας της Εκκλησίας» τονίζει ο Lucien Greaves, ο εκπρόσωπος τύπου του Σατανιστικού Ναού. Προσθέτει ότι ο Σατανάς είναι το πιο δυνατό σύμβολο της επανάστασης ενάντια στην αυθεντία και την υπάρχουσα τυραννία.


Black-Mass-Poster-Harvard

O Lucien Greaves
O Lucien Greaves 

Ο Greaves πρόσθεσε ότι κατά την αναπαράσταση της Μαύρης Τελετής οι εκπρόσωποί τους θα αναφερθούν στις ακαδημαϊκές και ιστορικές εκφάνσεις μιας σατανιστικής τελετής. Η πρόσκληση που κυκλοφόρησε αναφέρεται σε αυτήν ακριβώς την δράση.

Το Cultural Studies Club αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Πανεπιστημίου, είναι μια φοιτητική οργάνωση που διοχετεύει πληροφορίες για τα νέα της Σχολής, των blogs, της ιστορίας και των δράσεών της. Στις 7 Μαΐου δημοσιοποίησε στο διαδικτυακό της site την ανακοίνωση για την μαύρη τελετή. Αποτελεί την πρωταρχική πηγή του Πανεπιστημίου για διαρκή επιμόρφωση.

Η ανακοίνωση προκάλεσε την αρχιεπισκοπή της Βοστόνης η οποία εξόρκισε τους διοργανωτές να μην προχωρήσει στην πραγματοποίηση της τελετής (il messaggero 10/05/14). 

Η αίθουσα Memorial Hall βρίσκεται στο υπόγειο της κύριας αίθουσας είναι χωρητικότητας 450 ατόμων και είναι αφιερωμένη στους πεσόντες του Αμερικανικού εμφυλίου. Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ δημιουργήθηκε το 1639 χάρη στην δωρεά ενός προτεστάντη πάστορα του John Harvard. Στις δεκαετίες που ακολούθησαν το Πανεπιστήμιο εκπαίδευσε πολλούς πάστορες προτεστάντες. (CNSNews)


SmartAvenue

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου