Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

H «ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ» : ΕΤΗΣΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ


«Στο Clisson ο πρώην δήμαρχος Coudrais δεν θα ξαναχορέψει
… με τον Διάβολο»

Πορφύρης Δ. / Σταφυλά Π.

Ο σοσιαλιστής συνταξιούχος εκπαιδευτικός M. Coudrais ήταν ο απερχόμενος δήμαρχος της ήσυχης κατά τα άλλα επαρχιακής πόλης του Clisson κοντά στην Nantes στη B.Δ. Γαλλία. Την κανονικότητα των ρυθμών της πόλης διατάραξε στο όνομα της «μουσικής διαφορετικότητας» μια εκδήλωση, φεστιβάλ που ονομάστηκε Hellfest «η Γιορτή της Κόλασης» που συγκεντρώνει το απάνθισμα συγκροτημάτων της σατανιστικής μουσικής. Φιλοξενήθηκε κατά την θητεία του Coudrais τον περασμένο Ιούνιο γι’ αυτό και οι ψηφοφόροι του τον τιμώρησαν στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Πρόκειται για μια γιορτή μίσους κατά του χριστιανισμού. Αντεστραμμένοι σταυροί ρίχθηκαν στην πυρά. Οι μουσικοί επιδόθηκαν σε ύβρεις κατά των προσώπων του Χριστού και της Παναγίας. Μια μουσική προπαγάνδα που υποκινεί την βεβήλωση ιερών τόπων και κοιμητηρίων που στην Γαλλία τείνει να γίνει επιδημικό φαινόμενο. Αυτές οι εκδηλώσεις καταστρατηγούν το 1ο άρθρο του γαλλικού συντάγματος που ορίζει το σεβασμό όλων των θρησκευτικών πεποιθήσεων δηλώνουν οι περίοικοι.


hellfest-antichristianisme-mpi

Τον Ιούνιο του 2013 ένα ρεπορτάζ της τηλεόρασης με τον τίτλο «Zone interdite» (Απαγορευμένη Ζώνη) στο M6 άσκησε πολεμική και κατέγραψε τις αντιδράσεις των περίοικων κατά των ερασιτεχνών και φίλων της Métal. Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής κατήγγειλαν ότι αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους γιατί διαταράχθηκαν από τα ουρλιαχτά τον εκκωφαντικό θόρυβο της ηχορύπανσης και την απίστευτη συμπεριφορά των συμμετεχόντων. 

Υπογράφτηκε ένα κείμενο διαμαρτυρίας. Η συλλογή υπογραφών ξεπέρασε τις 7.500 για την ακύρωση του φεστιβάλ. Οι κάτοικοι δεν εισακούστηκαν αφού οι διοργανωτές αρνήθηκαν την αντιθρησκευτική αναφορά του όλου εγχειρήματος.

hellfest-croix-mpi

Ο δήμαρχος του Clisson, ο Jean-Pierre Coudrais συνδιοργανωτής του φεστιβάλ το χρηματοδότησε με 200.000 έως 1.000.000 ευρώ. Έχασε τις εκλογές από την τιμωρητική διάθεση των κατοίκων. Ο σχηματισμός του «Clisson avenir (μέλλον)» ηττήθηκε από αυτόν του Xavier Bonnet «Clisson avant tout c’est vous» (Clisson Πρώτα απ΄ όλα είστε εσείς).

HELLFEST-mpi

Μέχρι στιγμής υπάρχουν λίγες πιθανότητες εκτός απροόπτου για ακύρωση του προγραμματισμένου φεστιβάλ για το 2014. Ωστόσο το επιχείρημα της προεκλογικής του νέου δημάρχου που τον έφερε στην πρώτη θέση ήταν η δημιουργία «επιτροπής γειτονιάς» που θα αφουγκράζεται τον δημότη στον οποίο ο προκάτοχός του επέβαλε ετσιθελικά την Hellfest την Γιορτή της Κόλασης.

ο απερχόμενος δήμαρχος της γαλλικής πόλης σε σατανιστική χειρονομία
ο απερχόμενος δήμαρχος της γαλλικής πόλης σε σατανιστική χειρονομία

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου