Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

To Εconomist προβλέπει το απόλυτο χάος στην Ευρώπη μετά τις ευρωεκλογές


Το απόλυτο χάος προβλέπει το βρετανικό περιοδικό Economist για το μέλλον της Ευρώπης μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έχοντας μάλιστα έναν πίνακα που δείχνει την Μέρκελ ανάποδα δεμένη, τον Ντέβιντ Κάμερον στην πυρά με τον Φάρατζ να του βάζει τη φωτιά και τον Ολάντ δεμένο από το κεφάλι....

Όπως αναφέρει το περιοδικό η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα από τα νέα μέλη του ευρωκοινοβουλίου και τις νέες ισορροπίες. 

Σύμφωνα με το περιοδικό, αποτυπώνεται στον συγκεκριμένο πίνακα η οργή των ευρωπαίων πολιτών οι οποίοι φαίνονται έτοιμοι να τιμωρήσουν τους ηγέτες της Ε.Ε. ψηφίζοντας είτε ακροδεξιά κόμματα είτε κόμματα που υποστηρίζουν τη διάλυση της Ένωσης.


Επίσης, στην ανάλυση γίνεται πρόβλεψη για μεγάλα ποσοστά αποχής από τις ευρωεκλογές καθώς όπως επισημαίνεται οι ευρωπαίοι έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για τις ευρωεκλογές και τα όργανά που διοικούν την Ευρώπη.

Ο Economist μιλάει για ανεπανόρθωτο χτύπημα που θα δεχθεί η Ευρώπη μετά τις ευρωεκλογές, ακόμα πιο ισχυρό και από εκείνο της κρίσης, καθώς όπως υπογραμμίζεται μπορεί να εκλεγεί μία κυβέρνηση σε κάποια χώρα που θα αποφασίσει να εγκαταλείψει το ευρώ, κάτι που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και αναταράξεις στην Ευρώπη.

Μάλιστα, ο αρθρογράφος κάνει λόγο για έλλειψη δημοκρατίας και επισημαίνει πως η μόνη λύση για να γίνει πιο δημοκρατική η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι να δοθεί η εξουσία πίσω στους λαούς.


JTN PANEL

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου