Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

«Τι έλεγε το 2009 για τη "λαϊκή δυσαρμονία" ο συνταγματολόγος Βενιζέλος;» (βίντεο)!!!


«Καρφιά» κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με ένα βίντεο με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης μετά από τις εκλογές του 2009.

«Τι έλεγε μετά τις ευρωεκλογές του 2009 περί λαϊκής δυσαρμονίας ο συνταγματολόγος, κ. Βενιζέλος και 
τι σχέση έχουν με τις χθεσινές του δηλώσεις;» διερωτάται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Βενιζέλος είχε κάνει λόγο για «μεγάλη και καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ», αμέσως μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών του 2009, τονίζοντας ότι «ζήτημα εκλογών τίθεται εκ των πραγμάτων», τονίζοντας ότι «είναι προφανές ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει την ουσιαστική νομιμοποίηση που απαιτείται, προκειμένου να διαχειριστεί μια πρωτοφανή κρίση».


Συνεχίζοντας, είχε δηλώσει ότι «υπάρχει πρόβλημα δυσαρμονίας μεταξύ της οριακής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της Ν.Δ. και του πραγματικού συσχετισμού δυνάμεων στο εκλογικό σώμα».

«Όταν κερδίζει το ΠΑΣΟΚ, υπάρχει δυσαρμονία, όταν κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι απλώς Κυριακή», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου