Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

ΦΡΙΚΗ που δεν την χωράει ανθρώπινος νους! 2.051 παιδιά είχαν γίνει ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ φαρμακευτικής εταιρείας !!! (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)

ΦΡΙΚΗ που δεν την χωράει ανθρώπινος νους! 2051 παιδιά είχαν γίνει ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ φαρμακευτικής εταιρείας!!! (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)

Σάλο προκαλούν νέες αποκαλύψεις σχετικά με το τι γινόταν στα «σπίτια» της Ιρλανδίας, λίγες μέρες μετά τον εντοπισμό των σκελετών περίπου 800 μωρών και νηπίων σε ομαδικό τάφο στο προαύλιο πρώην μοναστηριού που φιλοξενούσε ανύπαντρες μητέρες από το 1925 ως το 1961 στη Δυτική Ιρλανδία.

Όπως γράφει η Ιρλανδική Daily Mail και αναδημοσιεύουν άλλες ξένες ιστοσελίδες, 2.051 παιδιά σε διάφορα «σπίτια της Ιρλανδίας» είχαν εμβολιαστεί κρυφά από τη φαρμακευτική εταιρεία Burroughs Wellcome σε μια περίεργη δοκιμή που διήρκεσε από το 1930 μέχρι το 1936.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν πριν βγει στην αγορά στο Ηνωμένο Βασίλειο το εμβόλιο.

Ο Μάικλ Ντόγερ του Τμήματος Ιστορίας του Πανεπιστημίου του Κορκ βρήκε τα στοιχεία μελετώντας δεκάδες χιλιάδες αρχεία και παλιά ιατρικά περιοδικά.

Δεν κατάφερε όμως να βρει δύο πράγματα : αν οι εν λόγω εμβολιασμοί γίνονταν με συγκατάθεση ή κάποια αρχεία που να αναφέρονται στις επιδράσεις που είχαν τα εμβόλια στα βρέφη.

Τα «σπίτια» τα οποία εμπλέκονται στο τεράστιο σκάνδαλο. Βρίσκονται σε Bessborough, County Cork, και Sean Ross Abbey στη  Roscrea.

«Το γεγονός ότι δεν υπάρχει εγγραφή αυτών των δοκιμών δείχνει ότι δεν θα ήταν αποδεκτές από την κυβέρνηση, τις δημοτικές αρχές, ή το ευρύ κοινό» σημείωσε. Ωστόσο, το γεγονός ότι οι εκθέσεις από αυτές τις μελέτες έχουν δημοσιευθεί στα πιο έγκριτα ιατρικά περιοδικά δείχνουν ότι αυτό το είδος των πειραμάτων σε ανθρώπους είχε γίνει ευρέως αποδεκτό από τους γιατρούς και μάλιστα διευκολύνοντας από τις αρχές ιδρυμάτων για παιδιά.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι σε παιδιά σε ξενώνες χορηγήθηκε ακόμη και εμβόλιο που προορίζεται για τα βοοειδή.

Μετά τη νέα συγκλονιστική αποκάλυψη, εξετάζεται το ενδεχόμενο τα εκατοντάδες βρέφη που είχαν ενταφιαστεί ομαδικά στο θρησκευτικό ίδρυμα του Τουάμ να ήταν -τουλάχιστον κάποια από αυτά- θύματα των παράνομων πειραμάτων.

Μετά την ανακάλυψη και τις εκθέσεις των ιατρικών εξετάσεων, ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Έντα Κένι, διέταξε τους υπουργούς να ερευνήσουν για τυχόν άλλους μαζικούς τάφους μωρών.Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου