Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ !!!

τα σημεια των καιρων

Πολλά και διάφορα συμβαίνουν γύρο μας σε ένα κόσμο που κάθε μέρα όλο και περισσότερο χάνει τις αξίες του. Φαίνεται πως κάποιες γενιές, όχι και τόσο μακρινές θα δουν και θα ζήσουν πολλά.

Η άλωση της ανθρώπινης ψυχής ξεκίνησε εδώ και καιρό. Θαρρείς πως ο σατανάς πήρε την σκυτάλη και είναι έτοιμος να δείξει τις προθέσεις του.

Μας κυβερνάνε οι σατανάδες. Μια συμμορία αδίστακτων τρελών που θέλουν να κυβερνήσουν τον κόσμο. Το βλέπετε και εσείς αλώστε μέσα από τα τελευταία γεγονότα της Συρίας και της Ουκρανίας. Όποιος αντιστέκεται στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων μπαίνει στο στόχαστρο της αυτοδιάλυσης.

Αύριο ποια χώρα θα είναι η επόμενη;

Σημεία Των Καιρών χαρακτηρίζονται τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα στον κόσμο μας από πολλούς γέροντες.


Όσοι δεν είναι Χριστιανοί βρίσκουν δύσκολο να πιστέψουν πως ζούμε στις έσχατες μέρες… Η Αγία Γραφή αναφέρει : “…για να θυμηθείτε τα λόγια… γνωρίζοντας πρώτα τούτο, ότι στις έσχατες μέρες θα έρθουν εμπαίκτες, που θα περπατούν σύμφωνα με τις δικές τους επιθυμίες και λέγοντας : Πού είναι η υπόσχεση της παρουσίας του; Δεδομένου ότι από την ημέρα που οι πατέρες κοιμήθηκαν, όλα παραμένουν έτσι από την αρχή της κτίσης” (Επιστολή Πέτρου Β΄ 3 : 2, 3 - 4)

Ο ερχομός του Αντίχριστου είναι ένα σημάδι του τέλους.
Η Αγία Γραφή αναφέρει : “Παιδάκια μου, είναι έσχατη ώρα· και καθώς ακούσατε ότι ο αντίχριστος έρχεται, και τώρα πολλοί αντίχριστοι υπάρχουν· γι’ αυτό γνωρίζουμε ότι είναι έσχατη ώρα” (Επιστολή Α΄ Ιωάννη 2 : 18)

Είπε ο Ιησούς πότε θα ερχόταν το τέλος;
Η Αγία Γραφή αναφέρει : “Και τούτο το Ευαγγέλιο της βασιλείας θα κηρυχθεί σε ολόκληρη την οικουμένη, για μαρτυρία σε όλα τα έθνη. Και τότε θα έρθει το τέλος” (Ματθαίος 24 : 14)

Οι άνθρωποι που θα προσποιούνται πως είναι ο Ιησούς θα προσπαθήσουν να εξαπατήσουν τους ανθρώπους στους έσχατους καιρούς.
Η Αγία Γραφή αναφέρει : “Τότε, αν κάποιος σας πει : Να, εδώ είναι ο Χριστός ή εδώ, μην πιστέψετε. Επειδή, θα σηκωθούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες, και θα δείξουν μεγάλα σημεία και τέρατα, ώστε να πλανήσουν, ει δυνατόν, και τους εκλεκτούς” (Ματθαίος 24 : 23 - 24)

Θα υπάρξουν σημάδια στον ήλιο, το φεγγάρι και τα αστέρια.
Η Αγία Γραφή αναφέρει : “Κι αμέσως ύστερα από τη θλίψη εκείνων των ημερών ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως του και τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό και οι δυνάμεις των ουρανών θα σαλευτούν. Και τότε θα φανεί το σημείο του Υιού του ανθρώπου στον ουρανό. Και τότε θα θρηνήσουν όλες οι φυλές της γης και θα δουν τον Υιό του ανθρώπου να έρχεται επάνω στα σύννεφα του ουρανού με δύναμη και πολλή δόξα” (Ματθαίος 24 : 29 - 30)

Ποιά ηθική κατάσταση θα χαρακτηρίζει την κοινωνία των εσχάτων ημερών;
Η Αγία Γραφή αναφέρει : “Γνώριζε μάλιστα τούτο : ότι στις έσχατες ημέρες θα έρθουν κακοί καιροί, επειδή οι άνθρωποι θα είναι φίλαυτοι, φιλάργυροι, αλαζόνες, υπερήφανοι, βλάσφημοι, απειθείς στους γονείς, αχάριστοι, ανόσιοι, άσπλαχνοι, ασυμφιλίωτοι, συκοφάντες, ακρατείς, άγριοι, προδότες, προπετείς, τυφλωμένοι από εγωισμό, περισσότερο φιλήδονοι παρά φιλόθεοι, ενώ μεν έχουν μορφή ευσέβειας, όμως έχουν αρνηθεί τη δύναμή της. Και αυτούς απόφευγέ τους” (Επιστολή προς Τιμόθεο Β΄ 3 : 1 - 5)

Μια αύξηση της γνώσης και των ταξιδιών είναι ένα σημάδι των τελευταίων ημερών.
Η Αγία Γραφή αναφέρει : “Κι εσύ Δανιήλ, κλείσε με ασφαλή τρόπο αυτά τα λόγια και σφράγισε το βιβλίο μέχρι τον έσχατο καιρό. Τότε πολλοί θα περιτρέχουν και η γνώση θα πληθύνει” (Δανιήλ 12 : 4)

Τι άλλα σημάδια των τελευταίων ημερών αναφέρει η Αγία Γραφή;
Η Αγία Γραφή αναφέρει : “Και θα υπάρχουν σημεία στον ήλιο και στο φεγγάρι και στα αστέρια. Κι επάνω στη γη στενοχώρια των εθνών με απορία και θα ηχεί η θάλασσα και τα κύματα. Οι άνθρωποι θα λιποψυχούν από τον φόβο και την προσδοκία των δεινών που επέρχονται στην οικουμένη, επειδή οι δυνάμεις των ουρανών θα σαλευτούν” (Λουκάς 21 : 25 - 26)

Οι συζητήσεις για την ειρήνη και την ασφάλεια είναι ένα σημάδι των τελευταίων ημερών.
Η Αγία Γραφή αναφέρει : “…δεδομένου ότι εσείς ξέρετε ακριβώς πως η ημέρα του Κυρίου, σαν κλέφτης μέσα στην νύχτα, έτσι έρχεται. Επειδή, όταν λένε: Ειρήνη και ασφάλεια, τότε έρχεται επάνω τους αιφνίδιος όλεθρος, όπως οι πόνοι της γέννας στην έγκυο γυναίκα και δεν θα ξεφύγουν” (Επιστολή προς Θεσσαλονικείς Α΄ 5 : 2 - 3)

Τι πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι, όταν βλέπουν να γίνονται όλα αυτά;
Η Αγία Γραφή αναφέρει : “Αγρυπνείτε, λοιπόν, επειδή δε ξέρετε ποια ώρα έρχεται ο Κύριός σας. Να γνωρίζετε όμως τούτο, ότι αν ο οικοδεσπότης ήξερε σε ποια φυλακή της νύχτας έρχεται ο κλέφτης, θα αγρυπνούσε και δεν θα άφηνε να διαρρηχθεί το σπίτι του. Γι’ αυτό κι εσείς γίνεστε έτοιμοι, επειδή κατά την ώρα που δεν στοχάζεστε, έρχεται ο Υιός του ανθρώπου” (Ματθαίος 24 : 42 - 44)

Το σφράγισμα του Θηρίου
Τι ξέρουμε για το σφράγισμα του Αντίχριστου, το χάραγμα δηλαδή που περιγράφεται στην Αποκάλυψη; Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος και οι Άγιοι της Ορθοδοξίας μας, και όχι μόνο, έχουν πει τα όσα γράφονται παρακάτω. Δεν μπορώ ούτε εγώ ούτε και εσείς να πείτε ότι όλα αυτά είναι λόγια φαντασίας γιατί πολύ απλά έχουν ειπωθεί από διαφορετικά πρόσωπα σε διαφορετικές εποχές :
“Το θηρίο υποχρεώνει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να χαράξουν σημάδι πάνω στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους. Κανείς δε θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μόνο αυτός που έχει χαραγμένο το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. Εδώ χρειάζεται η σοφία. Όποιος έχει μυαλό ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, που είναι αριθμός ανθρώπου• ο αριθμός του είναι χξστ’ (666)” (Αποκ. 13, 16 - 18)

“Η Σφραγίδα σημαίνει το εξής : Αρνούμαι τον Ποιητή τ’ ουρανού και της γης, αρνούμαι το άγιο Βάπτισμα αρνούμαι τη λατρεία στο Χριστό και γίνομαι δούλος σου αρνούμαι τη Βασιλεία των Ουρανών, και επιθυμώ την κόλαση αρνούμαι το Σταυρό και δέχομαι το σφράγισμά σου” (Άγιος Ιππόλυτος Ρώμης)

“Ο Αντίχριστος, επειδή είναι εχθρός του Θεού, επιθυμεί να χαθούμε όλοι και αυτός ο τύραννος θα χρησιμοποιήσει όλους τους τρόπους για να πάρουν όλοι τη σφραγίδα του θηρίου, μόλις θα έρθει για να παραπλανήσει όλο τον κόσμο. Να προσέχετε αδελφοί μου, τους διάφορους πονηρούς τρόπους που θα χρησιμοποιήσει το θηρίο. Η αρχή γίνεται από την κοιλιά, ώστε όταν κανείς βρεθεί σε δύσκολη θέση, αφού δε θα έχει τροφές, θ’ αναγκαστεί να πάρει το σφράγισμα του Αντίχριστου στο δεξί χέρι και στο μέτωπο, όχι τυχαία, αλλά για να μην μπορεί ο άνθρωπος να κάνει με το δεξί του χέρι το σημείο του Σταυρού, και να μην μπορεί να σημειώνει το Άγιο όνομα του Κυρίου στο μέτωπο. Επειδή ξέρει ο πανάθλιος, ότι όταν ο άνθρωπος σφραγισθεί με το σημείο του Σταυρού, ελευθερώνεται ο άνθρωπος απ’ τις δυνάμεις του διαβόλου. Γι αυτό το λόγο σφραγίζει το δεξί χέρι του ανθρώπου” (Όσιος Εφραίμ ο Σύρος)

“Οι Χριστιανοί έχουν ήδη σφραγιστεί πάνω στα μέτωπά τους με το σφράγισμα του ονόματος του Χριστού και του Πατέρα του” (Μέγας Βασίλειος)

“Εσύ λοιπόν, Δέσποτα, βασιλιά των πάντων, σπλαχνικέ, χάρισε σ’ αυτόν και τη σφραγίδα της δωρεάς του αγίου και παντοδύναμου και αξίου προσκύνησης Πνεύματός Σου και τη μετάληψη του Αγίου Σώματος και του Τιμίου Αίματος του Χριστού Σου. Φύλαξε αυτόν στον αγιασμό Σου. Στερέωσε τον στην ορθόδοξη πίστη. Γλίτωσέ τον από τον πονηρό κι απ’ όλα τα τεχνάσματά του και με το σωτήριο φόβο Σου διατήρησε την ψυχή του σε καθαρότητα και σε αρετή. Έτσι ώστε να σου είναι ευάρεστος με κάθε έργο και λόγο και να γίνει υιός και κληρονόμος της επουράνιας βασιλείας Σου” (Ακολουθία του Βαπτίσματος, Ευχή του Μύρου)

“Οι Χριστιανοί με το Μυστήριο του Βαπτίσματος, είναι σφραγισμένοι νεοσύλλεκτοι στρατιώτες Χριστού” (Μέγας Βασίλειος)

“Οι Χριστιανοί θα φέρουν πάνω τους τη σφραγίδα του Σταυρού, που δίνει ζωή, χωρίς δισταγμό και με θάρρος, μπροστά στους ασεβείς και κατ’ αυτό τον τρόπο θα ξεχωρίζουν απ’ αυτούς” (Ανδρέας Καισαρείας)

“Ο Αντίχριστος θα σφραγίζει όσους πιστεύουν σ’ αυτόν και η σφραγίδα θα ‘χει αυτή τη σημασία : «Αυτός είναι δικός μου δούλος και ήρθε σ’ εμένα με τη θέλησή του και όχι αναγκαστικά». Τότε θα δημιουργηθούν μεγάλες ταραχές και αλίμονο στους σφραγισμένους. Θα φεύγουν από χώρα σε χώρα και από μέρος σε μέρος και θα βρίσκουν μπροστά τους τις ίδιες θλίψεις και κακουχίες” (Άγιος Νείλος ο Μυροβλύτης)

“Μετά τους ακολούθησε ένας άλλος, τρίτος άγγελος, που έλεγε με δυνατή φωνή : «’Όποιος προσκυνάει το θηρίο και το άγαλμά του και σημαδεύεται με το χάραγμα στο μέτωπο ή στο χέρι του, θα πιει και αυτός απ’ το κρασί του θυμού του Θεού, που το ‘χουν βάλει ανόθευτο στο ποτήρι της οργής του. Και θα βασανιστεί με φωτιά και θειάφι μπροστά στους άγιου ς αγγέλους και στο Αρνίο. Ο καπνός απ’ τα βασανιστήριά τους θ’ ανεβαίνει αιώνια, και δε θα βρίσκουν ανάπαυση μέρα και νύχτα όσοι προσκυνούν το θηρίο και το άγαλμά του κι όποιος έχει πάνω του χαραγμένο το όνομα του θηρίου” (Αποκ. 14, 9 - 11)

“Όταν οι άνθρωποι σφραγισθούν απ’ τον Αντίχριστο, θα πάνε σ’ αυτόν πεινασμένοι και διψασμένοι και θα του πουν: «Ορίστε, εμείς σε προσκυνήσαμε και δεχθήκαμε το σφράγισμά σου’ επειδή πολύ πεινά με, δώσε μας τώρα να φάμε και να πιούμε. Μετέτρεψε σε ευωδιά τη δυσοσμία της θάλασσας, επειδή πεθαίνουμε. Πρόσταξε να τρέξουν νερό τα πηγάδια. Κάνε τον ουρανό να ρίξει βροχή και τη γη να καρποφορήσει’ απομάκρυνε από εμάς τα ανθρωποφάγα θηρία, επειδή όλοι από σένα περιμένουμε για να επιζήσουμε». Εκείνος τότε άσχημα θα τους απαντήσει και θα τους πει: «Από πού να σας προσφέρω εγώ ψωμί; Που να βρω νερό και κρασί; Μήπως είμαι εγώ Θεός για να σας τα δώσω; Η γη δε δίνει καρπούς, ο ουρανός δε βρέχει, από πού να βρω εγώ φαγητό να σας δώσω; Δώστε μου κι εσείς». Μόλις οι άνθρωποι ακούσουν αυτά από τον Αντίχριστο, θα συνειδητοποιήσουν ότι αυτός είναι ο Αντίχριστος και θα κλάψουν απαρηγόρητοι χτυπώντας με δύναμη το στήθος και το πρόσωπό τους, αφού θα έχουν καταλάβει ότι ξεγελάστηκαν και απατήθηκαν απ’ αυτόν. Αργότερα οι άνθρωποι θα αναρωτηθούν: «Γιατί δεν ακούσαμε τις Άγιες Γραφές; Αυτά δε παράγγελναν τα βιβλία της Εκκλησίας μας; Πως παραπλανηθήκαμε; Πόσες φορές δε μας τα δίδασκαν αυτά στην Εκκλησία; Πως σφραγιστήκαμε;»” (Άγιος Ιππόλυτος Ρώμης)

“Είναι πιο ασφαλές και πιο ακίνδυνο να αναμένουμε να εκπληρωθεί η προφητεία, παρά να προσπαθούμε να μαντέψουμε από πριν το όνομα του Αντίχριστου” (Ειρηναίος)

“Ο αριθμός αυτός του σφραγίσματος, ίσως είναι και αλληγορικός” (Αρέθας)


“Ψάχνοντας για την ερμηνεία του αριθμού μπορούν να βρεθούν πολλά ονόματα και γενικά και ειδικά” (Ανδρέας Καισαρείας)


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου