Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

Κοσμοϊστορικές εξελίξεις : Ρωσία και Κίνα εγκαταλείπουν το δολάριο στις μεταξύ τους συναλλαγές !!! Έρχεται το πρώτο χτύπημα στη Δικτατορία του Δολαρίου


Oι κινεζικές εταιρείες είναι έτοιμες να εγκαταλείψουν το δολάριο και να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους με τις ρωσικές εταιρείες σε ρούβλια και γουάν, αντικαθιστώντας το δολάριο ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα ενώ θα δημιουργήσουν ανεξάρτητο οίκο αξιολόγησης ο οποίος θα είναι απολίτικος.

Αυτή είναι η απάντηση Μόσχας και Πεκίνου προς τις Η.Π.Α. και φαίνεται
ότι θα συμπαρασύρουν ή σκοπεύουν να συμπαρασύρουν σε αυτή την πολιτική εγκατάλειψης του δολαρίου και τα άλλα μέλη των BRICS, δηλαδή την Ινδία, την Βραζιλία και τη Νότιο Αφρική, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις μεταξύ τους συνδιαλλαγές.

Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος ο Ρώσος ΥΠ. ΟΙΚ. Anton Siluanov πριν λίγο :


"Το ξεκίνημα των συναλλαγών μεταξύ Κίνας και Ρωσίας σε εθνικά νομίσματα θα δώσει επιπλέον ώθηση στην οικονομική συνεργασία των δύο χωρών. Οι κινεζικές εταιρείες είναι έτοιμες να επενδύσουν στις υποδομές της Άπω Ανατολής (Σιβηρία). Εκτός αυτού συμφωνήθηκε Ρωσία και Κίνα να δημιουργήσουν ένα κοινό οίκο οικονομικών αξιολογήσεων" είπε ο Anton Siluanov. 


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου