Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ. ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ !!!


Ένα καλό νέο… Μια νέα εκστρατεία για την επανένωση των Γλυπτών του ΠαρθενώναΈνα καλό νέο…Μια νέα εκστρατεία για την επανένωση των Μαρμάρων του Παρθενώνα

Σύμφωνα με άρθρο στην Ναυτεμπορική η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη εγκαινιάζει μια νέα εκστρατεία για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα. Έχει τα χρήματα και την δυνατότητα να δώσει μια διαφορετική ώθηση στον αγώνα των διαφόρων οργανώσεων, κυβερνητικών, ιδιωτικών, και ακτιβιστικών (όπως η δική μας www.ipsaci.com) και των Ελλήνων και ξένων πολιτών φίλων, για της επιστροφή. Σήμερα γίνεται συνάντηση, όπως μάθαμε, στην Αθήνα για τον σκοπό αυτό όπου θα παραβρεθούν οι οργανώσεις που έχει προσκαλέσει η Κυρία Βαρδινογιάννη.

Δεν είχαμε ενημέρωση μέχρι σήμερα που διαβάσαμε το δημοσίευμα , αλλά θα είμαστε φυσικά στο πλευρό κάθε προσπάθειας, όποτε και εάν μας ζητηθεί. 


Εμείς συνεχίζουμε πάντα με το ίδιο πάθος όπως στο Sydney τον περασμένο Νοέμβριο, και με τους εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές που ήρθαν στο πλευρό μας για να δώσουμε ένα τέλος σε αυτή την θλιβερή πράξη του Ελγιν και του Βρετανικό Μουσείο που λιάζεται αυτάρεσκα στο φως της αίγλης των κλεμμένων Ελληνικών Γλυπτών. Φτάνει η μέρα!


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου