Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ο ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Οι αυτοδιοικητικές και οι ευρωεκλογές του 2014 τελείωσαν και ο Πρωθυπουργός της χώρας μας, λες και ζει σε έναν άλλο κόσμο, «περιχαρής» μεταξύ των άλλων δήλωσε σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα :
«Απέτυχαν όσοι προσπάθησαν να θέσουν θέμα κυβερνητικής σταθερότητας … Περάσαμε την πιο μεγάλη δοκιμασία. Καταφέραμε να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια και τώρα βγαίνουμε ενωμένοι με την πυξίδα σταθερή. Σήμερα αποτρέψαμε τον εφιάλτη να γυρίσουμε πάλι πίσω. Τώρα θα προχωρήσουμε και στο τελευταίο μέρος της διαδρομής…».

Προφανώς, αυτός ο επικίνδυνος άνθρωπος πρέπει να παίρνει ψυχοφάρμακα για να μπορεί να λέει αυτές τις ασυναρτησίες που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Δεν μπορεί να μη βλέπει την ωμή αλήθεια που εκφράζει το εκλογικό αποτέλεσμα. Δεν μπορεί να μη βλέπει πως καθημερινά η υποτακτικότητά του στα εγχώρια και ξένα συμφέροντα καταστρέφουν την χώρα και το λαό της. Αυτός ο πολιτικός άνδρας, είναι άκρως επικίνδυνος για τα συμφέροντα της πατρίδας μας. Στην προσπάθειά του να παραμείνει στην εξουσία, μετατρέπει πολύ εύκολα το μαύρο σε άσπρο.


Ωστόσο, ο Αντώνης Σαμαράς, παρέλαβε την πάλαι ποτέ κραταιά κεντροδεξιά παράταξη της Ν.Δ., από το 33,47% και την καταβαράθρωσε τον Μάιο του 2012 στο 18,85%. Τον δε, Ιούνιο στις επαναληπτικές Εθνικές εκλογές, επιστρατεύοντας τρομοκρατικά και διχαστικά διλήμματα, όπως ευρώ ή δραχμή, μετά βίας έφτασε το 29,66%. Αυτός λοιπόν, ο καταστροφικός πολιτικός στις προσεχείς ευρωεκλογές «κατάφερε» να πείσει το 22,80% του λαού μας να τον ψηφίσει. Και αντί να παραιτηθεί αμέσως - όπως έπραξε μια μέρα μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα των Εργατικών στις ευρωεκλογές, ο αρχηγός του Εργατικού Κόμματος της Ιρλανδίας και αντιπρόεδρος της Ιρλανδικής κυβέρνησης (ήσσονος κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού), Έιμον Γκίλμορ, αυτός και ο συνέταιρός του στην συγκυβέρνηση, Ευάγγελος Βενιζέλος, περί άλλων τυρβάζουν !


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου