Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΡΑΔΙΟ ΣΑΠΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ (VIDEO)

ραδιο αρβυλα

Ένα βίντεο από τα παλιά…

Ένα βίντεο που παρακολουθήσαμε πρόσφατα και είχαμε την υποχρέωση να το μοιραστούμε μαζί σας.

Οι άθλιοι Ράδιο Αρβύλα ή αλλιώς τα όργανα χειραγώγησης της Ελληνικής κοινωνίας όπου μέσα από τα προσκείμενα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) κάνουν τα πάντα για να περάσουν τα διεστραμμένα μηνύματά τους, έκαναν το κομποσκοίνι στρίγκ και το παρουσιάζουν με χιούμορ στην εκπομπή τους.

Εσύ φίλε τηλεθεατή που βλέπεις και γελάς παρέα με τα παιδιά σου τους Ράδιο Σαπίλα γιατί έτσι χαρακτηρίζουμε εμείς αυτήν την εκπομπή, ο σαπίλας Κανάκης φροντίζει να σου περνάει μηνύματα στο υποσυνείδητο για το πώς θα αυτοκαταστραφείς.

Πρώτα εσύ !!!

Και αργότερα η οικογένεια σου, τα παιδιά σου, η κοινωνία σου, η χώρα σου.

Δεν είναι χιούμορ. Είναι εφιάλτης.

Δείτε το βίντεο… 

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου