Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Χθες συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από την εισβολή των κατοχικών στρατευμάτων του Αττίλα στην Κύπρο, στις 20 Ιουλίου του 1974. Ακόμα και σήμερα, ένα ανεξάρτητο κράτος-μέλος της Ε.Ε. βρίσκεται με σχεδόν τα 2/5 της επικράτειάς του υπό την κατοχή ξένου εισβολέα. Η σημασία αυτού του γεγονότος -το οποίο είναι πέρα για πέρα αδιανόητο- θα πρέπει να μας κάνει ξανά να αναρωτηθούμε κατά πόσο η Ε.Ε. αλλά και όλη η Διεθνής Κοινότητα διαφυλάττει και προασπίζει τα δικαιώματα και την ελευθερία των μελών-εταίρων.

Πόσο μπορούμε να στηριζόμαστε στις προθέσεις και τις επιδιώξεις των Διεθνών Οργανισμών; Μήπως η ελευθερία του καθενός μας δεν αποτελεί ύψιστο δικαίωμα και υποχρέωση ημών των ιδίων; Μήπως μόνο ο δικός μας αγώνας μπορεί να προασπίσει την ελευθερία μας, τα ανθρώπινα δικαιώματα του λαού μας, την ύπαρξή μας; Ας τα αναλογιστούμε όλα αυτά, καθώς οι καιροί απαιτούν αποφασιστικότητα και τόλμη! Δόξα και Τιμή στους αγωνιστές, στους ήρωες μαχητές, στους πεσόντες υπέρ βωμών και εστιών, στους αγνοούμενους και σε όλους τους αδερφούς μας που υπέφεραν και συνεχίζουν να υποφέρουν. Καλή λευτεριά στους Έλληνες της Κύπρου! Καλή λευτερία στην Κύπρο! Η προδοσία δεν θα μείνει για πάντα στο σκοτάδι! Ο καιρός της αλήθειας θα έρθει σύντομα!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ !!!

 

 
 

JTN PANEL

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου