Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Ανατριχιαστικό – Ο παρουσιαστής του BBC αφού έκανε σεξ με νεκρούς, έκανε τα μάτια τους δαχτυλίδια...


Μπορεί ο Τζίμι Σάβιλ να έχει πεθάνει από το 2011, αλλά δυο χρόνια μετά τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τα εγκλήματα που διέπραξε εις βάρος παιδιών, ΝΕΕΣ ανατριχιαστικές αποκαλύψεις... έρχονται να συνταράξουν τον κόσμο.

Η ιστορία του παιδόφιλου παρουσιαστή του BBC θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί ένα από τα πιο διεστραμμένα θρίλερ :

Ο Σαβίλ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών εκτός από τα δεκάδες παιδιά που κακοποίησε σεξουαλικά, κατάφερε μέσω της πρόσβασής του σε 28 νεκροτομεία νοσοκομείων, να κακοποιήσει ΚΑΙ νεκρούς !!!

Τουλάχιστον 103 νεκρά σώματα «παραδόθηκαν» στις αρρωστημένες ορέξεις του παρουσιαστή, ο οποίος καυχιόταν ότι έκανε sex με πτώματα, και τα στριφογύριζε πάνω στα φορεία. Μάλιστα μια πρώην νοσοκόμα μαρτύρησε πως ήταν περήφανος που πόζαρε δίπλα σε νεκρούς, ενώ άλλες νοσοκόμες ισχυρίζονται πως τον είδαν… επί τω έργω να κακοποιεί σεξουαλικά νεκρούς.


Και δεν ήταν μόνο οι νεκροί που κακοποιούσε σεξουαλικά. Σε ένα μόνο νοσοκομείο, είχε καταφέρει να κακοποιήσει τουλάχιστον 60 θύματα ηλικίας… 5 - 78 ετών !!!

Η πλειονότητά τους ήταν έφηβοι, ενώ 19 εξ΄ αυτών δούλευαν στο νοσοκομείο.

Χαρακτηριστικό είναι πως δεν δίσταζε να τους επιτεθεί και δημόσια, αφού 43 από τις επιθέσεις του, είχαν γίνει σε διαδρόμους και κοινούς χώρους νοσοκομείων.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ όμως, είναι πως οι ΝΕΕΣ σημερινές αναφορές, αποκαλύπτουν πως από τις επισκέψεις του στα νεκροτομεία, ο Σάβιλ αφαιρούσε τα μάτια νεκρών και τα έκανε… δαχτυλίδια.

Το τελευταίο θύμα που κακοποίησε ο Σάβιλ ήταν το 2009, δυο χρόνια πριν το θάνατό του, σε ηλικία 82 ετών.

Όσο γιατί τόσα χρόνια δεν μιλούσε κανείς από το προσωπικό των νοσοκομείων;

Όπως λένε τα ανατριχιαστικά δημοσιεύματα, οι υπάλληλοι των νοσοκομείων τα έλεγαν στους ανωτέρους τους, αλλά εκείνοι δεν τους πίστευαν!
Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου