Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Μπεν Γκουριόν, Σιωνιστική Ομοσπονδία Ελλάδος και Προπαγάνδα


Στο παρόν άρθρο θα αναλύσουμε στην πράξη τακτικές και τεχνικές Προπαγάνδας.

Για να δούμε δημοσίευμα και την αποκωδικοποίηση του :

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την εφημερίδα σε PDF 


Στην 6η σελίδα (3η στο PDF) υπάρχει ένα άρθρο το οποίο δίνει μια μικρή εικόνα του παιχνιδιού, ο Μπεν Γκουριόν (πρώτος προσωρινός Πρωθυπουργός του Ισραήλ) αποκάλεσε τους Έλληνες Φασίστες στο Αμερικανικό Περιοδικό TIME, το οποίο μετά διέψευσε μέσω της Σιωνιστικής Ομοσπονδίας εν Ελλάδι. Στο άρθρο επίσης γίνεται αναφορά ότι η εφημερίδα το ΕΘΝΟΣ υπαινίσσεται ότι το Ισραήλ ήταν δορυφόρος των Σοβιέτ.


Τη εποχή εκείνη βέβαια ήταν γνωστό ότι οι Μπολσεβίκοι ήταν όλοι Εβραίοι, ότι ο Κομμουνισμός είναι μια 100% Εβραϊκή υπόθεση (όπως άλλωστε και ο Καπιταλισμός) και πως οι Σοβιετικοί συνέβαλαν στην δημιουργία του Κράτους του Ισραήλ, όπως άλλωστε και όλες οι μεγάλες δυνάμεις.

διαβάστε το άρθρο σε μεγέθυνση ΕΔΩ


Ας αποκωδικοποιήσουμε όμως το μικρό αυτό άρθρο για να λάβουμε εικόνα το πως παίζεται το παιχνίδι.

Έχουμε το περιοδικό TIME των ΗΠΑ να γράφει ότι ο Μπεν Γκουριόν προέβη σε αρνητικές δηλώσεις για τον Ελληνικό λαό και ότι έδωσε οδηγίες στην Εβραϊκή Εφημερίδα "Νταβόρ" να χαρακτηρίσει την Ελλάδα ως Φασιστικό Κράτος και να κατακρίνει πολιτικές της Ελληνικής Κυβερνήσεως. Μετά ο Προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου του του ΥΠ. ΕΞ. του Ισραήλ έστειλε τηλεγράφημα στην Σιωνιστική Ομοσπονδία Ελλάδος διάψευση λέγοντας ότι ο Μπεν Γκουριόν ουδέποτε έκανε τέτοιες δηλώσεις ούτε προς τον ανταποκριτή των times ούτε πουθενά αλλού, ότι εκτιμά την Ελληνική Λογοτεχνία, ότι είναι θαυμαστής του Ελληνικού Λαού, και ότι δεν έδωσε οδηγίες προς την Εφημερίδα "Νταβόρ" να γράψει κάτι.


1. Το περιοδικό TIME καταγράφει δηλώσεις του Μπεν Γκουριόν στις ΗΠΑ


2. η διάψευση δεν γίνεται στις ΗΠΑ αλλά στην Ελλάδα


3. η διάψευση δεν γίνεται μέσω του TIME αλλά μέσω τηλεγραφήματος


4. δεν βγαίνει ο ίδιος ο Γκουριόν να διαψεύσει αλλά ένας υπάλληλος


5. η διάψευση δεν γίνεται από το ΥΠ.ΕΞ. του Ισραήλ στο ΥΠ. ΕΞ. της Ελλάδος


6. η διάψευση γίνεται μέσω Σιωνιστικής Ομοσπονδίας


Στην Προπαγάνδα είναι γνωστό ότι η πρώτη εικόνα είναι η ισχυρότερη, αυτή μένει στις μνήμες έστω και αν υπάρξει διάψευση ή αναγνώριση λάθους αργότερα. Όλοι είδαμε την ταινία - έκτρωμα του Εβραίου Όλιβερ Στόουν "Αλέξανδρος" κανείς δεν έμαθε όμως ότι ο Όλιβερ Στόουν ζήτησε συγγνώμη... ο Όλιβερ Στόουν ήξερε τι δύναμη έχει μια ταινία που θα δουν όλοι και τι αδυναμία έχει μια συγγνώμη που θα την μάθουν ελάχιστοι, δεν τον ενδιαφέρουν οι λίγοι αλλά οι πολλοί.


Κλασσική τεχνική Προπαγάνδας είναι τα πρόσωπα "Πιόνια της Σκακιέρας" αυτά δηλαδή που με την καθοδήγηση του Υπουργού ή Πρωθυπουργού ή της Αρχής θα πάρουν την προβολή για ένα δύσκολο θέμα και αν μεν το σχέδιο πετύχει θα γίνουν γνωστοί αν όμως το σχέδιο αποτύχει ο Υπουργός ή Πρωθυπουργός θα πει ότι δεν γνώριζε ή ότι δεν έγινε με τις ακριβής οδηγίες του ή απλά ότι το πρόσωπο έκανε λάθος, το πρόσωπο θα "εκδιωχθεί" για να ευχαριστηθούν αυτοί που θα φωνάξουν. Το πρόσωπο απλά θα μετατεθεί σε θέση λιγότερο "front line" για λίγο καιρό και όταν ο όχλος θα έχει ξεχάσει θα επιστρέψει αργότερα πάλι σε μια "front line" θέση.


Στην Προπαγάνδα επίσης υπάρχουν οι λεγόμενες "Μαγικές Λέξεις" οι οποίες είναι λέξεις που θέλγουν τα πλήθη μόνο που η έννοια με την οποία τις χρησιμοποιούν οι Προπαγανδιστές είναι ακαθόριστη και αόριστη. Τέτοιες λέξεις είναι Αγάπη Ισότητα, Αλληλεγγύη, Αδελφοσύνη Κομμουνισμός Σοσιαλισμός, Δημοκρατία "μας" (το "μας" είναι καινούριο φρούτο) κτλ. Αναλόγως χρησιμοποιούνται και κάποιες άλλες λέξεις, οι ¨Λέξεις Κλειδιά" όπως Φασισμός, Ναζισμός κτλ. Οι λέξεις κλειδιά που ήδη είναι ταυτισμένες με αρνητικές εικόνες, χρησιμοποιούνται για να χαρακτηρίσουν κάτι ή κάποιον χωρίς στην πραγματικότητα να έχει σχέση αυτό το κάτι ή ο κάποιος με την εικόνα.


Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν το όλο σκηνικό με το συγκεκριμένο άρθρο παίζεται με δηλώσεις που έγιναν αλλά... δεν έγιναν, οι οποίες δίνουν αρνητική εικόνα που μένει ("Φασιστικό Κράτος") αλλά διαψεύδονται με ένα τρόπο που σε ελάχιστους θα γίνει γνωστό οπότε η κακή εικόνα θα μείνει, και αν τύχει τα πράγματα για κάποιο λόγο δυσκολέψουν θα βγουν και από πάνω αφού ήδη θα υπάρχει διάψευση.


Όσον αφορά την εικόνα που δημιούργησε ο Μπεν Γκουριόν για την Ελλάδα δια της ταυτίσεως μας με τον Φασισμό, δεν έχουμε παρά αν δούμε το παρακάτω βίντεο για να σχηματίσουμε ορθότερη εικόνα του για ποιο λόγο το έκανε:

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου