Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Η ΔΥΣΗ… ΔΥΕΙ !!! ΘΑ… ΔΥΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ;

Η ΔΥΣΗ… ΔΥΕΙ! ΘΑ… ΔΥΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ; ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΕΤΑΣ ΠΕΠΠΑ

Βαρέθηκα να ακούω τη σιωπή. Τη σιωπή μας! Βαρέθηκα να βλέπω τη Δύση να βυθίζεται στην κακότητα, τη διαφθορά, την υποκρισία και το ψεύδος, κάθε μέρα, όλο και περισσότερο, και κανείς να μη φωνάζει πραγματικά, κανείς να μη συνειδητοποιεί κατ’ ουσίαν το τόσο άδικο! Το τόσο άδικο της Δύσης! Οι δυτικοί ταγοί και παράγοντες χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα παιδιά των Παλαιστινίων, αλλά βάζουν μαύρα γυαλιά για να κρύψουν τα μάτια τους και τη χαρά τους για τις σφαγές! Θρηνούν για τα θύματα του (δεύτερου) Μαλαισιανού Μπόινγκ που κατερρίφθη χθες, ενώ ετοιμάζουν τον επόμενο στόχο ΤΟΥΣ. 

Γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί υπαίτιοι!

Ποιος δημιούργησε, προώθησε και κατέστησε δυνάστη της Μέσης Ανατολής το Ισραήλ, ποιος του έδωσε τόσα δικαιώματα; Η Δύση! Ποιος ενισχύει με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα το σιωνιστικό παγκοσμιοποιητικό όραμα του περιούσιου λαού; Η Δύση! Ποιος παρακινεί και υποθάλπει την εξαμβλωματική πολιτική εκτροπή που κυβερνά την Ουκρανία; Η Δύση! Ποιος ενισχύει στην Ουκρανία τους «οιονεί» ακροδεξιούς -και κατ’ ουσίαν κοινούς φονιάδες- ενώ, αντίθετα, εδώ, στην Ελλάδα, φυλακίζει βουλευτές της ακροδεξιάς ιδεολογίας επικαλούμενη γελοίες κατηγορίες και ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου για πολιτικές διώξεις δεξιών, αριστερών και πάντων των αντιφρονούντων; Η Δύση! 

Ποιος κατηγορεί τη Ρωσία και τον Πούτιν και παίρνει μέτρα εναντίον τους, ενώ, εδώ και χρόνια, σαμποτάρει τους Ρώσους, τους έχει κατακλέψει με τις εγκληματικές τράπεζές της, ενώ βάζει παράλληλα τις αλλοπαρμένες μαύρες χήρες του Ισλάμ να τους σκοτώνουν; Η Δύση! Ποιος υπεργιγαντώνει το ίδιο το Ισλάμ και το κουβαλάει εδώ -ορδές ολόκληρων εκατομμυρίων φανατικών (δήθεν) μεταναστών στην Ευρώπη (φονιάδων και ανελέητων πολεμιστών στην πραγματικότητα), με τις ευλογίες και την επαίσχυντη συνεπικουρία της Αριστεράς, που έχει επιλέξει το εθνομηδενιστικό μονοπάτι, δυστυχώς, κι αύριο θα είναι το επόμενο θύμα… Κρίμα που δεν το καταλαβαίνει! Ενώ από την άλλη, η ίδια αυτή Δύση δήθεν κόπτεται για την καταπολέμηση των «τρομοκρατών» Ισλαμιστών… Ποιος προωθεί, λοιπόν, αυτό το άθλιο χωνευτήρι (και κοιμητήρι) των λαών; Η Δύση!

Κι εμείς, οι Έλληνες, όσο κι αν διαμαρτυρόμαστε για την Πολιτική που ασκείται σε βάρος μας –γιατί μόνο αυτό μας κόφτει κι εμάς, ας μην κρυβόμαστε!- ανήκομεν ακόμα εις την Δύσιν! Μέσα μας! Προκρίνουμε το κακό και το άδικο του καιρού μας! Δεν είναι μόνο ότι φοβόμαστε να δούμε και να πούμε την αλήθεια –όλοι είναι φοβισμένοι πια, σωστά κουνέλια, ειδικά σ’ αυτόν τον τόπο!- δεν είναι μόνο ότι αποδειχθήκαμε κιοτήδες και Χατζατζάρηδες και ανάξιοι απόγονοι του Λεωνίδα, του Μιλτιάδη και του Θεμιστοκλή, του Κολοκοτρώνη, του Διάκου και του Καραϊσκάκη, είναι και που το θέλουμε τελικά, το τραβάει ο οργανισμός μας το «Δυτικό»! Κι ας είναι κακό, κι ας είναι άδικο! Κι όχι απλά δεν τολμάμε να υποστηρίξουμε την άλλη, την κάθε βαλλόμενη πλευρά, αλλά δεν το θέλουμε κιόλας… τελικά. Αυτή είναι η αλήθεια.

Η Δημοκρατία μέσα μας αρχίζει και τελειώνει στο στομάχι μας και στο πρ… μας καταλάβατε!

Αλλά τα πράγματα τρέχουν. Τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Και η Δύση σύντομα, πολύ σύντομα, θα πληρώσει! Γιατί; Γιατί το τραβάει άγρια το σκοινάκι, αλλά και γιατί… Γιατί έτσι το ορίζει η θεία νομοτέλεια! Γιατί της δόθηκε η ευκαιρία να γίνει ένας φωτισμένος οδηγός της ανθρωπότητας, αλλά προτίμησε να καταντήσει ένας πεφωτισμένος βρικόλακας. Και τώρα, ύστερα από δύο τερατώδεις παγκοσμίους πολέμους, ξανακάνει τα ίδια λάθη… Οι ίδιοι εκείνοι συνωμοτικοί κύκλοι, η σημερινή μορφή του κεντρικού διευθυντηρίου του δυτικοεβραϊκού πλούτου, ενεργοποιούν και πάλι το ίδιο σχέδιο της αποσάθρωσης του κόσμου μας και ξαναβάζουν μπροστά τους Γερμανούς, τους χαϊδεύουν, τους κολακεύουν - ηλίθιοι και επαρμένοι αυτοί, χαμπάρι δεν παίρνουν, καθότι αιωνίως ερώμενοι την παγκόσμια κυριαρχία και το τρώνε το παραμύθι μια χαρά, για άλλη μια φορά! Οι ύπουλοι όμως εξουσιαστικοί κύκλοι της Δύσης τους Γερμανούς ξαναφέρνουν στο προσκήνιο του γεωπολιτικού αίσχους, για να φορτωθούν αυτοί το βάρος, να γίνουν αυτοί η εμπροσθοφυλακή του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου! Και θα το κάνουν! Γιατί τους τρώει! Γιατί είναι σκληροί, άδικοι, ανάλγητοι, αχόρταγοι για χρήμα και δύναμη, και ψωνισμένοι! Οι Γερμανοί! Μόνο που αυτή τη φορά, οι βαρβ-Άριοι τον Πόλεμο θα τον κάνουν μαζί με το ραββίνο και όχι εναντίον του. Με την ίδια πάντως ναζιστική έπαρση, την οποία ενστερνίζεται ούτως ή άλλως και ο ραββίνος, κι ας σκούζει γοερά για το αντίθετο! Και ραββίνος σημαίνει Αμερική και εβραϊκό λόμπι!

Άντε, παιδιά, καλά τσακίδια στον πόλεμο που ετοιμάζετε! Και μπορεί ως Δύση να το θέλατε, να το θέλατε πολύ να τελειώνετε γρήγορα γρήγορα με το μεγάλο σας αντίπαλο, τον Πούτιν, που σας μπαίνει στο ρουθούνι και αποκαλύπτει τη φρίκη σας, τη φρίκη που λέγεται Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά δε σας έκατσε. Πάλι η Μαλαισιανή αεροπλοΐα την πλήρωσε τη νύφη, που την έχετε κάνει πειραματόζωο και ζωντανό στόχο για τις στρατιωτικές σας επιχειρήσεις, ας μην κρυβόμαστε : εσείς καταρρίψατε και το πρώτο Μπόινγκ, γι’ αυτό ψάχνατε τα συντρίμμια. Για να σκεπάσετε τις πομπές σας, σαν παστρικές που είσαστε!

Όσο για μας, τους Έλληνες -και τους Ελληναράδες- οι περισσότεροι απαξιώνουμε τον Πούτιν, τον κάθε Πούτιν (άλλα ψώνια εμείς!). Η αιτία γι’ αυτό; Άλλοι από μας γιατί είμαστε κατ’ ουσίαν δυτικοί στη σκέψη και στην πράξη, ταγμένοι και… ταμένοι στη «αγία» Δύση, κι άλλοι γιατί μάθαμε να βλέπουμε τα πράγματα με στρεβλωμένο πρίσμα. Και για μας τους δεύτερους νοιάζομαι, γιατί οι πρώτοι είναι, ούτως ή άλλως, καμμένοι! Για μας, λοιπόν, μιλώ, τους Έλληνες που αντιδρούμε μεν, αλλά έχουμε πάψει να σκεφτόμαστε σωστά! Γιατί μας έχουν εθίσει στο να νομίζουμε ότι εμείς είμαστε κι άλλος κανένας, κι ότι μπορούμε μόνοι να τινάξουμε το ζυγό… κάποτε… Γι’ αυτό απαξιώνουμε τον οποιονδήποτε - ακόμη και τους Συνέλληνές μας, ο ένας τον άλλον τελικά!

Εγώ, όμως -κι ας με κατηγορήσετε! Κι ας μου πείτε ότι ως Έλληνες δε θέλουμε κανέναν!- θα τολμήσω να πω την αλήθεια : Τι θα κάνουμε αν η Δύση χτυπήσει τη Ρωσία; Εγώ προσωπικά δε συμφωνώ - αλλά πιστεύω και οι περισσότεροι Έλληνες (οι πραγματικοί, εννοώ) δε συμφωνούν με την πολεμική την οποία ασκεί με πάθος η Δύση εναντίον των Ρώσων. Τι θα κάνουμε, λοιπόν; Θα πολεμήσουμε στο πλευρό των Δυτικών; Θα ταχθούμε με το άδικο; Εγώ δε θα το δεχθώ ποτέ για τον εαυτό μου! Τι θα κάνω σε μια τέτοια περίπτωση; Δεν ξέρω… Ο καιρός θα δείξει… Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, πάντως, έκανε την επιλογή του… νωρίς… Για την ώρα, και χωρίς κανένα κομπλεξισμό, αλλά και με πλήρη φιλοσοφική συνείδηση και με την καρδιά γεμάτη από τους Έλληνες προγόνους, που πάντα τιμούσαν και αναγνώριζαν εκείνους που ήξεραν να ορθώνουν ηρωικά το ανάστημά τους στο κακό, θα πω τούτο :

Κράτα καλά, Πούτιν! Οι Θεοί είναι μαζί σου!

Ντορέτα Πέππα


Allaboutshoes

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου