Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ «ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ»;;


Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη

Πρόσφατα τα «προοδευτικά», «αλληλέγγυα» (προφανώς μόνο προς τους μη-Έλληνες), «ανεκτικά» (αφού βέβαια οι ιδιοκτήτες τους δεν μένουν στις φαβέλες του Κέντρου), «πολυπολιτισμικά» (αν είναι πολιτισμός η καφρίλα...) ΜΜΕ γιόρτασαν με τυμπανοκρουσίες μια ακόμη «πράξη ανθρωπισμού» :

τη χορήγηση Ασύλου σε Κενυάτισσα που «απειλείτο» με κλειτεριδεκτομή από τη φυλή της. Αλλελούια, άλλη μια σωσμένη στον Αγ. Παντελεήμονα που καταντήσαμε την Ελλαδίτσα !!!

Σε πρώτη ανάγνωση, αυτό είναι ανθρωπιστικό και ορθό. Μήπως όμως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα ;;; Για να δούμε λίγο βαθύτερα :

Στοιχείο Α : η Κένυα είναι μια χώρα με τουλάχιστον 5πλάσιο μέγεθος από την Ελλάδα και 40 εκατ. Κατοίκους. Είναι επίσης μια χώρα σχετικά εκδυτικοποιη-μένη, με ομόσπονδες δημοκρατίες και απολαμβάνει πολιτικής και κοινωνικής σταθερότητας. Γιατί λοιπόν η εν λόγω κυρία δεν πήγαινε σε μια άλλη από τις ομόσπονδες δημοκρατίες; Ούτως ή άλλως η πρακτική της κλειτεριδεκτομής είναι σχεδόν παράνομη στην Κένυα, ενώ σίγουρα μπορούσε να κρυφτεί στα 40.000.000 κατοίκων της!


Στοιχείο Β : μαζί με την κυρία δόθηκε Άσυλο και στους 4 γιούς της. Αφορμή ο κίνδυνος (κατά δήλωση, αφού δεν υπάρχουν στοιχεία περί αυτού) να στρατολο-γηθούν από εγκληματικές παρακρατικές ομάδες !!! Μα με αυτή τη λογική όλο το Bronx και το Harlem δικαιούται Ασύλου στην ψωροκώσταινα !!!

Το πιο ανατριχιαστικό στην όλη ιστορία είναι ότι κατόπιν αυτού μαθαίνουμε ότι το ISIL/ISIS ανακοίνωσε την πρόθεσή του να εφαρμόσει την κλειτεριδεκ-τομή σε όλο το γυναικείο πληθυσμό των κατακτημένων περιοχών. Εννοείται ότι όλοι εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους, πλην αλλ’ όμως η κλειτεριδεκτο-μή δεν είναι «καθαρό» μουσουλμανικό έθιμο, είναι αφρικανικό έθιμο «υιοθετη-μένο» από ελάχιστες εξισλαμισμένες φυλές. Γιατί λοιπόν οι πουριστές ISIL, οι ίδιοι που γκρεμίζουν όποιο μουσουλμανικό ιερό θεωρούν απομεινάρι της ειδωλολατρίας, να υιοθετήσουν αυτή την πρακτική; Μήπως γιατί έτσι θα πλημ-μυρίσουν ευκολότερα την αφελή Ευρώπη με εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμά-νες γυναίκες που θα γεννοβολήσουν εκατομμύρια τζιχαντιστές;

Αυτό το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά σειρά εγκληματικών καταχρήσεων του Ασύλου. Αρχικά προσφερόταν Άσυλο μόνο σε προσωπικά διωκόμενους για τις πεποιθήσεις τους από απολυταρχικά καθεστώτα ή σε θύ-ματα εμφυλίων και μη συγκρούσεων. Κατόπιν άρχισε η ανεξέλεγκτη παραχώ-ρηση Ασύλου σε «κάθε πικραμένο», γιατί πώς αλλιώς να δικαιολογήσω να βρί-σκονται Μπαγκλαντεσιανοί και Πακιστανοί (και οι δύο χώρες που δεν βρίσκο-νται σε εμπόλεμη κατάσταση) στην Ελλάδα. Τώρα εκχωρούμε Άσυλο σε όποια κινδυνεύει να γίνει ανοργασμική και σε όποιους φοβούνται να στρατολογηθούν από εγκληματικές οργανώσεις (κοινώς παιδομάζωμα). Ακόμα χειρότερα εκχω-ρούμε Προσωρινό Άσυλο ενός έτους σε οποιονδήποτε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα «ρατσιστικής συμπεριφοράς» κατά την, θριαμβευτική και παρανομότατη, είσοδό του στη χώρα μας (μόνο αφελής θα έδινε τόσο σοβαρά κίνητρα για ψευ-δείς καταγγελίες και οι «αλληλέγγυοι» συνήγοροι είναι «μανούλες» σε αυτό) !!! 

Κάποιοι «επαΐοντες» μιλάνε για «κλιματολογικούς πρόσφυγες», βάσει του οποίου θα μας φορτώσουν π.χ. τους Μπαγκλαντεσιανούς που επειδή είναι κοντά 200.000.000 σε μια χώρα στην έκταση της Ελλάδας πνίγονται από την ίδια την επίδρασή τους στο χώρο τους.

Μήπως ήρθε καιρός να πούμε «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ» ;;;
Μήπως ήρθε καιρός να σταματήσουμε την ΛΑΘΡΟΠΛΗΜΜΥΡΑ που απειλεί να μας καταντήσει ΑΜΕΣΑ (σε 20 χρόνια θα είμαστε σίγουρα) ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ;;;


Υ.Γ. : Τόσα χρόνια αδυνατώ να κατανοήσω γιατί δεν εγκαθιστούμε τις επιτ-ροπές απονομής Ασύλου στη Μεθόριο ή ακόμη και σε πλωτά μέσα, ώστε επι-τόπου να κρίνεται αμετάκλητα (εδώ μειώνουμε τις βαθμίδες απονομής δικαι-οσύνης για τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη, γιατί πρέπει να έχει πολλα-πλές ο Λαθροεισβολέας;;;) αν δικαιούται ή όχι και να επαναπροωθούνται άμε-σα και χωρίς καθυστέρηση οι υπόλοιποι;;; Είναι ευνόητο ότι η παρούσα πρακ-τική όπου όλοι αιτούνται Ασύλου και κατόπιν αφήνονται να αλωνίζουν την επικ-ράτεια αποτελεί κίνδυνο τόσο υγειονομικό όσο και εγκληματολογικό...


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου