Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Αυτό ήταν είκοσι μέρες πριν την επίθεση των τοκογλύφων. Τυχαίο;


Ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin υπέγραψε πριν είκοσι μέρες ενεργειακή συμφωνία στον τομέα της πυρηνικής ενέργειας με την Αργεντινή κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη χώρα, με στόχο την προώθηση των εμπορικών διμερών σχέσεων και την ενίσχυση της γενικότερης επιρροής της Ρωσίας στη Λατινική Αμερική.

Ο υπουργός Ενέργειας της Ρωσίας, Alexander Novak, δήλωσε προς τους δημοσιογράφους στην πρωτεύουσα της Αργεντινής ότι η ρωσική κρατική επιχείρηση ατομικής ενέργειας Rosatom προχώρησε στην κατάρτιση προσφοράς για την επιστασία της κατασκευής δύο νέων μονάδων πυρηνικής ενέργειας στη χώρα.


Ο Novak δήλωσε ότι η Rosatom θα μπορούσε να προσφέρει «σχετικά εύκολους» οικονομικούς όρους για την παροχή της τεχνογνωσίας της προς τη 3η μεγαλύτερη οικονομία της λατινοαμερικάνικης ηπείρου.


Η Αργεντινή έχει προσπαθήσει σκληρά να προωθήσει το εθνικό πυρηνικό της πρόγραμμα, επιχειρώντας να προσελκύσει ξένους επενδυτές που αποθαρρύνο-νται από τις επιβολές ελέγχου των εισαγωγών.

“Η Rosatom έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται ενεργά… και έχει ήδη προχω-ρήσει στην παράδοση της τεχνικής και εμπορικής προσφοράς προς τους (Αρ-γεντινούς) συναδέλφους μας”, δήλωσε ο Novak προς τους δημοσιογράφους έπειτα από την ολοκλήρωση της διεξαγωγής των συνομιλιών μεταξύ του Πού-τιν και της ομολόγου του, Πρόεδρο Cristina Fernandez.


Η Fernandez δήλωσε ότι Ρωσική αντιπροσωπεία αναμένεται να επισκεφθεί τα πεδία σχιστόλιθου Vaca Μuerta στο Νότο της χώρας, προσθέτοντας ότι ευελ-πιστεί οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών να συσφιχθούν ακόμη περισσότερο.

Το πεδίο σχιστόλιθου Vaca Muerta θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αποθέ-ματα σχιστόλιθου στο Δυτικό Ημισφαίριο, και έχει τη δυνατότητα να διπλασιά-σει την ενεργειακή παραγωγική ικανότητα της Αργεντινής σε βάθος δεκαετίας, αν και βρίσκεται ακόμη σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης.

Από την πλευρά του, ο Ρώσος Πρόεδρος πραγματοποίησε μία απροσδόκητη «στάση» στη Nicaragua έπειτα από την επίσκεψη που πραγματοποίησε την Παρασκευή στην Αβάνα συναντώντας τον Πρόεδρο της Κούβας Raul Castro, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Οι επόμενες επισκέψεις του Πούτιν θα πραγματοποιηθούν στη Βραζιλία -για τη διεξαγωγή διμερών συνομιλιών καθώς και για τη συμμετοχή του Ρώσου ηγέτη στη διάσκεψη των αναδυόμενων οικονομιών BRICS- Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική τη Τρίτη και την Τετάρτη.Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου